Arama sonuçları: *

• Users: enesbhc00
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. enesbhc00

Valorant - üzgünüz oturumunu açarken bir sorunla karşılaştık sorunu.

Merhaba. Dün düzgün bir şekilde çalışan oyun bugün yenı gelen guncellemeden sonra bu hatayı vermeye başladı. Sebebini bilen varsa söyleyebilir mi? Şimdiden teşekkür ederim.
  2. enesbhc00

Laptop'umda HDD yeri var mı?

Merhaba herkese iyi sosyaller. Dediğim gibi Lenovo LOQ 15IAX9 83GS007WTR laptopuma HDD takılır mı? Elimde 1 adet Seagate Barracuda 1 TB HDD var da sizce uyar mı ve girişi var mıdır?
  3. enesbhc00

İncehesap 22900 TL Nihilstein Bronze sistem alınır mı?

Merhaba. Yeni bir sistem alacağım ve İncehesap veya Vatan Bilgisayar'dan almayı düşünüyorum. Sizce bu sistem alınır mı? Son olarak RAM ile anakart uyumlu mudur? Uyumlu değilse uyumlu RAM'i söyleyebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler. Bütçem maksimum 23.000 TL.
  4. enesbhc00

Crack Windows 11'e Ürün anahtarı alsak orjinal olur mu?

Merhaba yarın tanıdığım bir bilgisayarcıda bilgisayara format atıp crack bir şekilde Windows kuracağız. Sizce crack Windows sürümüne ürün anahtarı satın alsak orijinal olur mu? Bilgisayarı formatlamamın sebebi ise USB ile Windows 11 ISO kurdum ve sorun çıktı. Ondan dolayı tanıdığım...
  5. enesbhc00

Gereken ayrıcalık istemci tarafından sağlanmıyor hatası

SSD diskine anakart Driver'larını kuracağım fakat "gereken ayrıcalık istemci tarafından sağlanmıyor hatası" alıyorum. Bunun sebebı nedır? Microsoft kendı sıtesınde çözümlerının hepsini uyguladım yıne de bır şey değişmedi. Yardımcı olur musunuz? Windows 11 sürüm. Windows güncelleştırmelerının...
  6. enesbhc00

Çözüldü✓ Samsung 990 Pro Çok Yavaş Açılıyor

Merhaba. Bugün yeni sistemimi kurdum ve sistemi açarken çok uzun sürede açılıyor. En az 35 saniye en fazla da 1 dakika gördüm. BIOS güncel, EXPO kapalı yaptım açık yaptım yine de ayni. Fast boot açık. Ssd testini de yaptım 7400/6900 veriyordu. Bunların hepsi olmasına rağmen hâlâ çok yavaş...
  7. enesbhc00

Çözüldü✓ 4070 Tİ Süper 2 Monitör İle Kullanılabilir mi?

Merhabalar herkese iyi sosyaller. Önceki bilgisayarımdan kalan 165 HZ 1920 *1080 monitörümü şu an yeni aldığım 4070 Tİ Süper, Ryzen 7 7800X3D ve X670P CSM sistemimde 2K 240 HZ monitörüm ile kullanmak istiyorum da. Sizce ana kullanacağım ekran 2K, yandaki 1920*1080 ekran ise discord,spotify vb...
  8. enesbhc00

Gamegaraj Güvenilir midir?

Arkadaşlar 1 saat sonra yeni bilgisayarımı gamegaraj.comdan alacağım. Sizce güvenilir bir firmamı. Her yerde araştırdım herkes diyor güvenilir. Şikayet var da ise yorumları da fena değil. Sizce buradan sistem alsam sorun yaşamam değil mi? ETBİS'e de kayıtları var.
  9. enesbhc00

Çözüldü✓ Kingston KC3000 vs Samsung 990 Pro

İki model arasında çok takılı kaldım. Aralarında 500 TL bir fark var. Sizce hangisini seçmeliyim? İçine sadece WİNDOWS atacağım sadece guvenilir iki tane SSD firması var bu ikisinden birisini seçeceğim. Sizce arada ki fiyat farkına değer mi? KC3000 götürür mü sadece Windows atmak için. 500 TL...
  10. enesbhc00

Dell G2724D vs Asus VG27AQL3A

Arkadaşlar sizce hangisi daha iyi? Genellikle Dell'i öneriyorlar ASUS çok göz yoruyormuş diye. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Dell, ASUS'a göre daha ucuz. Normalde ASUS alacaktım fakat Dell'i gördükten sonra kararsız kaldım.
  11. enesbhc00

Çözüldü✓ Thermalright Aqua Elite 360 MM Sıvı Soğutma Alınır Mı?

Yeni bilgisayar alacağım ve işlemci olarak R7 7800X3D alacağım. Soğutma olarak ta özelleştirme kısmında 360 mm Thermalright aqua elite alacağım. Sizce bu soğutma güzel midir işlemciyi soğutur mu? Soğutma olarak seçeneklerde ki en iyi seçenek Thermalright gibi bence. MSI soğutmalari araştırdım...
  12. enesbhc00

68K GameGaraj Shark 7A PC Nasıldır?

Yeni bir sistem alacağım ve gamegaraj da shark 7a modelini özelleştirme ile böyle yaptım. Sizce nasıldır? Şimdiden teşekkürler.
  13. enesbhc00

Çözüldü✓ Msi Pro B650-S vs Prime B650 M-K

Yeni bir hazır sistem alacağım da özelleştirme kısmında bu ikisinden birisini seçmek istiyorum. Sizce hangisi daha iyi olur? MSI mı ASUS mu? MSI anakartin BIOS sorunu falan var mı? MSI nasıldır ASUS'tan iyi midir acaba aklımdaki sorulari gidermek istiyorum da. (Biostar seç diyen olursa seçmek...
  14. enesbhc00

R7 7800X3D-4070 Süper 12G VS R5 7600-4070 Tİ Süper 16G Sizce hangisi?

Mehabalar. Yeni bir bilgisayar alacağım da, Bilgisayarı ozelleştirme kısmından R7 7800X3D 4070 Süper mi yoksa 4070 Tİ SUPER R5 7600 mü?
Geri