Arama sonuçları: *

• Users: zephnoir
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. zephnoir

2K oynatacak uygun fiyatlı sistem önerisi

Uygun fiyata yüksek fps değerleri verebilecek saf gücü yüksek olan bir sistem önerisi yapabilir misiniz😭🙏
  2. zephnoir

200TL termal macun önerisi

f/p termal macun önerisi yapabilir misiniz?
  3. zephnoir

RTX 2060 2K çözünürlükte üzer mi?

İşlemci olarak r5 7500f düşünüyorum. Performans sorunları çeker miyim? Eğer çekersem alternatif olarak ne önerirsiniz?
  4. zephnoir

Sizce akvaryum kasaya RTX 2060 koyulur mu?

Dış görünüşe oldukça önem veren biriyim ve akvaryum kasalar çok hoşuma gidiyor. Sizce RTX 3060 almaktan vazgeçip fiyat farkını kasa maliyetine eklememin büyük bir farkı olur mu? (olumsuz anlamda)
  5. zephnoir

Alabileceğim En Ucuz Mekanik Klavye Önerisi İstiyorum

Pek bir bütçe ayırmadan bir mekanik klavye almak istiyorum. Pek fark etmez fakat red switch tercih ederim. Pek fazla para vermeden bir klavye almayı amaçlıyorum. Siyah olursa sevinirim.
  6. zephnoir

Sizce Nasıl Bir Mousepad Almalıyım?

Öncelikle merhabalar, yeni bir mouse aldım ve onu direkt olarak masamın üstünde kullanmak istemiyorum. Alanım küçük olduğundan ve mousepad'e pek bütçe ayırmak istemediğimden küçük bir mousepad istiyorum. F/p olarak önerileriniz nelerdir?
  7. zephnoir

Sizce Hangi Liseyi Seçmeliyim?

LGS’ye hazırlanıyorum ve yazılım mühendisi olmak istiyorum. Buna da en uygun liseler bilişim teknolojileri liseleri. Fakat Ankara’daki en yüksek puanlı bilişim teknolojileri liselerine baktığımda puanlarının en fazla 390-400 seviyelerine çıktığını gördüm. Ben zaten denemelerde çalışmadan 350...
  8. zephnoir

Emülatörde İstediğim Uygulamayı İndiremiyorum

Emülatörden cpm2 indirmek istedim ama indirmek istediğimde katalogda bulamıyorum. Bir şekilde buldum fakat bu seferde cihazınızla uyumlu değil diyor. Ben emülatörün android sürümünün düşük olduğundan kaynaklandığını düşünüyorum. Çözüm önerisinde bulunabilir misiniz?
  9. zephnoir

Sizce Hangi Laptop Daha İyi?

https://shbd.io/s/YjzmZS7c bu mu yoksa https://shbd.io/s/lJfPJzgQ bu mu? İsterseniz daha farklı öneriler de yapabilirsiniz. Pek yüksek gereksinimli oyunlar oynamayacağım, oynayacağım oyunlar valo, cs2, gta 5 vb. oyunlar olur. o yüzden uzun ömürlü az kullanılmış bir cihaz istiyorum. (bunlar...
  10. zephnoir

30x30 Mouse Pad Önerisi

Küçük, desenli (özellikle asya temalı istiyorum), küçük bir mousepad istiyorum. F/P birşeyler olursa sevinirim.
  11. zephnoir

F/P Mouse Pad Önerir Misiniz?

Şöyle asya temalı bir mouse pad istiyorum. Önerebilir misiniz? (İlla Japon temalı olacak :))
  12. zephnoir

Hassasiyetimi Yükseltmeli Miyim?

Genelde FPS rekabetçi oyunlar oynuyorum ve bence aimim ortalama/iyi arası bir seviyede. Fakat 1,50 civarı bir hassasiyet ve 1000 dpi ile oynuyorum. Fareyi de bilekle döndürdüğüm için çeyrek tur falan döndürebiliyorum en fazla. Ve arkamdaki düşmana dönmem çok uzun sürüyor. Sizce hassasiyetimi...
  13. zephnoir

Çözüldü✓ Hassasiyetimi Yükseltmeli Miyim?

Genelde FPS rekabetçi oyunlar oynuyorum ve aimim de bence gayet iyi. Fakat dpi'ım yüksek olsa da (bakmadım ama 7000 vardır.) hassasiyetim 1.50 civarlarında. Ve fareyi bilekle döndürdüğüm için fareyi tamamen döndürüşümde çeyrek tur civarı döndürebiliyorum. Ve bu arkamdan gelen düşmanlara karşı...
Top Bottom