Arama sonuçları: *

• Users: dangerninj
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

Hikayeli oyun önerisi

80 tl kadar bütçem var epic games den hikayeli oyun önerisi lazım oynadığım oyunlar crysis remastered tüm serisi metro serisi a plague tale serisi bu tarzlarda oyun lazım
  2. D

Çözüldü✓ Windows 11 sıfırlama

windows 11 kullanıyorum sıfırlama yapmak istiyorum fakat 2 tane kullanıcı oturumum var 1 tanesinin sıfırlanmasını istiyorum diğerinin olduğu gibi kalmasını istiyorum nasıl yapabilirim
  3. D

Alcağım ekran kartı kasaya sığarmı

Saphire Rx 7700xt pulse ekran kartını almayı düşünüyorum pb p3385b kasam var icine sığarmı Anakartım asrock a520m-hvs İslemci r5 5600 Ram 16 gb (8×8)
  4. D

Minecraft mod indirme

minecraft için topluca mod indirmek istiyorum fakat modlar teker teker iniyor böyle indirceğim modları seçip hepsini bi anda indirmenin bir yolu veya site varmı şimdiden teşekkürler
  5. D

5000tl civarında ekipman önerisi

4500 tl 5000 tl civarlarında klavye mouse ve kulaklık arıyorum şimdiden önerileriniz için teşekkürler
  6. D

Termal macun önerisi

100 tl 250 tl arası kargo ücreti olmayan termal macun arıyorum günde 4 5 saat oyun oynuyorum onun kalanı pc hep kapalı oluyor r5 5600 islemci kullanıyorum stok fan ile kullanıyorum
  7. D

Discord rol ayarlama

Hicbir kanalı görmicek rol nasıl ayarlanır
  8. D

Discord rol ayarlama

Kayıtsız rol için sadece 1 kanalı görcek rol nasıl yapılır
  9. D

Film kiralanırmı....

Google play film lerde kiralama var harry potter ölüm yadigarı part 1 i kiralamayı düsünüyorum kiraladıgımda türkçe dublajı oluyormu olmuyorsa baska nerden kiralaya bilirim türkçe dublajlı
  10. D

20k lık monitör dahil pc yada laptop öneri

kardesim için 20k full sistem arıyorum monitör olcak kulaklık belki olabilir mouse olcak kalvyeye gerek yok sistem valo ets2 fln acsın yeterli olucaktır Yada laptop da olabilir (laptpp için ayrı bir monitöre gerek yok)
  11. D

Monitörde sanki görüntü bozukluğu var gibi

Aoc 24g4xe monitörü kullanıyorom ghosting baktım sanki var gibi ufo gidiyo atkasından iz bırakıyo ve youtubede veya film izlerken renkler bozuluyormuş gibi iade veya değişim yaparlarmı ghosting den veya görüntü bozukluğundan sineerjide indirimdeyken almıştı.
  12. D

Ekran kartındaki düğme ne ise yarar

Xfx rx 6600 ekran kartını kullanıyorum ve ekran kartında bir düğme var ne işe yarıyor 1724926532 Sağa sola kaydırma lı düğmelerden
  13. D

Ev interneti arıyorum

Ev interneti arıyorum 300tl aylık Mesela şok un 250tl ye 100mgpl ( masıl yaziliyo unuttum) var siz ce alınır mı? ve ya netplus da 215tl ye 30 lu var şuanda türk telekom kullanıyorum fakat pahalandı ve aileyle yaşadığım için bütçe düşük oyunlarda donma olmasın yeter benim için
  14. D

Kasaya 1 fan eklenirse ısı azalma olurmu

mesh kasam var r5 5600 rx 6600 sistem özellikleri kasanın üst tarafına 1 fan daha takarsam ısı azalması olurmu işlemcide mx 80 oluyor sıcaklık bu arada takarsam nasıl takmalıyım dışardan havamı almalı yoksa içerdeki havayı tahliyemi etmeli önde 3 tane hava alan fan var arkada 1 tane egzos fan var
  15. D

CoD MW3 hatası nasıl çözülür

bu hatayı alıyorum nasıl çözebilirim game pass i yeni aldığım için tam bilmiyorum activasyon bişe bişe varmış heralde
  16. D

Hareketli wallpaper uygulama önerisi

bedava hareketli wallpaper uygulaması arıyorum pc için öneriniz nedir bu arada lively wallpaper önermeyin denedim içinde fazla wallpaper yok
  17. D

düşük mb/sn de oyun iniyor

micosoftdan bannerlord indiriyorum fakat 5mb/sn de indiriyon internetim testte 80mb/sn ye çıkıyor fakat düşük indiriyor oyunu
  18. D

Game pass hangi oyunlar oynanmalı

Game pass aldım pc için hangi oyunları oynamalıyım hikayeli oyunlarda olur türkçe yaması olsun yeter
  19. D

Bit değeri nasıl değiştirilir

rx 6600 ekran kartı kulanıyorum bit değerini nasıl değiştire bilirim
  20. D

warband save ye geri dönme

warbandda yanlış bişey yaptım ve oyun otomatik save aldı eski save ye nasıl dönücem
Geri