Arama sonuçları: *

• Users: MrFlew
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. MrFlew

Tuş Kalibrasyonu Nedir

Wraith w60 modelini aldım ve yazılımı incelerken tuş kalibrasyonu seçeneğini gordum bu ayar nedir? ve yapmak gerekiyormu ?
  2. MrFlew

İnternetten aldığım lisans Windows 11 Pro for Workstations çıktı sorun olurmu

Başlıktada olduğu gibi internetten ucuz Windows 11 key aldım kodu girdiğim gibi oldu fakat Windows 11 Pro for Workstations yazıyor bu bana bir sorun yaratırmı bilgisayarı tehditle açık hale getirebilir mi ?
  3. MrFlew

Öneri PC için Xbox kolu mu Ps5 kolu mu ?

Sorum başlıktaki gibi.Fifa 25, forza 5 gibi oyunlar oynamak istiyorum ve jiroskop olması önemli çünkü forzada kolu direksiyon gibi kullanmak istiyorum bu yüzden jiroskop lazım sanırım.Ps de uyumluluk sorunu var diyolar Xbox bilgisayara daha uyumlu galiba.İkisininde hem artıları hem eksileri var...
  4. MrFlew

Yardım Havit 2002p Mikrofon Sesi Azaldı

Dün normaldi bir sorun yoktu bu sabah kullandım ve mikrofon sesi çok az iletiyor mikrofona çok yaklaşıp sesli bir şekilde konuşunca ses normal gidiyor.Ortak sürücüsü vardı fakat Windows 11 uyumlu değil açamıyorum ne yapmam gerekiyor
  5. MrFlew

XMP açınca bilgisayar açılmıyor

Anakartım gigabyte h610m Corsair 8x2 3200mhz ramlere sahibim görev yöneticisinde ve biosta ramlar 2133 MHz gösteriyor xmp profili 1 açıyorum bu seferde fotoğraftaki hatayı alıyorum xmp kapatınca bilgisayar açılıyor ne yapmam gerekiyor ?
  6. MrFlew

İ5-12400f Oyun indirirken 4.20ghz görüyor

İşlemcim i5-12400f Max 4.40 GHz çıkabiliyor(googleden öğrendiğim kadarıyla).Ama dün gece rdr 2 indirirken görev yöneticisinde işlemci 4.20 GHz leri görüyordu bir zararı varmı bunun ? Oyun indirirken nasıl bu kadar yükseldi ?
  7. MrFlew

Rtx 4060 hangi DP yerine takmalıyım

Aşagıdaki resimde gösterdiğim gibi hangi DP yerine takmam daha iyi olur farkı nedir ?
  8. MrFlew

Çözüldü✓ Lenovo G24-20 Max 120hz gösteriyor

Monitör kutusunda veya sitesinde 165 hz fakat Max 120hz gösteriyor ne yapmam gerekiyor?
  9. MrFlew

Yardım Vatan Bilgisayar Yanlış Ürün Sattı

Babamla vatan bilgisayara gittik sistem ve monitör yanında aldık monitör özellikle Lenovo Legion R25i-30 olucak dedim ve sorduğumda bu model demişti.5 yıl garantiye 5k olduğunu soylediler.4 Gün geçti monitor ve sistem bize ulaştı fakat monitör lenovo legion g24-20 modeliydi.Duyduğuma göre bu...
  10. MrFlew

Lenovo Legion R25i-30 G-Sync desteklerini ?

Arkadaşlar Nvidia GTX 4060 alicagim ve monitör olarak hep Lenovo Legion R25i-30 önerdiler bu monitör galiba freesync destekliyor.Peki G-Sync Desteklermi ? Açabilirmiyim ?
  11. MrFlew

PC Toplarken Vatan'mı İtopya mı ?

Arkadaşlar iki tane yer Vatanda 22k İtopyada 24K bu fiyat farkının nedenini tam anlamadım.Sizce nerden almalıyım? Acil İtopya
  12. MrFlew

Dexim H238SG 23.8'' 180Hz 1ms IPS monitör nasıl ?

Monitör bu ucuz olması beni hafiften bı şüphelendirdi 4k ya nerdeyse aynısını itopyadan almayı düşünüyordum ama bu daha ucuz.Bunum bir sorunu varmıdır anlayan yazarsa menmun olurum.
  13. MrFlew

Yardım Laptop Güç fişi takılı olmasına rağmen çalışmıyor

Size olayı direk yaşadığım şekilde anlatmak istiyorum. Bir gün yazıcıdan bir şeyler cıkarmak için laptopa kablosunu takmıştım. Kablo büyük ihtimalle bozuktu çünkü hep bağlantı sorunu çıkarıyordu. Yazicidaki kablo girişine bakarken laptoptan fanların bayağı çalısma sesi geldi. Ama normal değildi...
  14. MrFlew

Bu sistem nasıl ? Alınır mı ?

Kasa bu: Kasa Monitör de bu: Monitör Bazı kişiler işlemci düşük diyor o yüzden. Intel Core i5 12400F'ye yükseltebilirim. Sizce bu sistem nasıl? GTA 5 de 160 FPS civarı verir mi? Eksik yerlerini söylerseniz çok mutlu olurum.
Geri