Arama sonuçları: *

• Users: rwaisen
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

Roblox Stüdio Ekran Kilidi Nasıl Kaldırılır

oyun basladıgında ekran kilitli kalıyor shiftlock acık değil asla değiştiremiyorum bu yüzdende play yazısına basamıyorum şu yazıyı nasıl kaldırabilirim bilen varmı acaba ve ekran kilidini
  2. R

Kuryelik için motor önerisi yaparmısınız

Kuryelik için motor önerisi yaparmısınız motor kullanmasını az cok biliyorum ama cok uzun sure kullanmadım o yüzden baslangıca uygun 125cc lik motor istiyorum rks srk 125r istiyorum aslında ama onu ınceledıgımde sepet takılırmı takılmazmı bilmiyorum o tarz gözüken motorları cok seviyorum aldığım...
  3. R

rks srk 125r alınır mı?

ilk motorumu alıcağım rks srk 125r düşünüyorumda sizce ilk motora göre uygunmu insanlar internetde ilk motor için uygun dıyorlar ama burayada sorayım dedım
  4. R

A1 Ehliyet Çıkartmak 2024 Yılında Ne Kadar

A1 Ehliyet Çıkartmak 2024 Yılında Ne Kadara Maal Olur Acaba?
  5. R

Koltuk hakkında yardımcı olurmusunuz

aldığım koltuk oturdugumda 15-20 derece ileri kayıyor kurulumunda yanlıslık yok nasıl düzeltebilirim pls yardımcı olun
  6. R

Kuryelik Yapabilirmiyim?

Selamlar Ben 16 Yaşındayım İşe Girip Para Kazanmam Gerekli Ama Maalesef Çevremdeki İş Verenler Reşit Olmadığım İçin Çok Az Paralar Veriyor Gunluk 150-250 Arası Benım Motorum Var Mahallede Kullanıyorum 125cc Lik Bu Aralar Ehliyet Alıcağım Ehliyet Alırsam Getir YemekSepeti Tarzı Yerlerde Kuryelik...
  7. R

1-5 Dolar Arası Online Oyunlar

1-5 Dolar Arası Online Oyunlar arkadasımla oyun almak istiyoruz ama pek paramızda yok 1-5 dolar arası steam üzerinden yada epic games uzernden alabiliriz ya cok sağlam baya korkunc bir korku oyunu ıstıyoruz yada hayatta kalma the forest tarzında oyunlar öneri yapabilirmisiniz
  8. R

Ometv Kamera Gözükmüyor.

ometv yardımı gereki omegle ye girince kameram siyah olluyor pc uzerınden kamera acıyorum o gözüküyor azar vb de gözüküyor omeglede gozukmuyor yardımcı olurmusunuz tak cıkar falan yaptımm port değiştim hala aynı
  9. R

Rampage KLR-61 Oyuncu Koltuğu

Aldığım Oyuncu Koltuğu bu koltuğu aldım 3 gun once kurdum vb ama aşırı nerden baksan 15-20 derece one yatıyor hiç bi şekilde düzeltemiyorum ve cok kişi yaşamış bu sıkıntıyı çözümünü bilen varmıdır acaba??
  10. R

papara içerikler yüklenırken bir hata oluştu

paparaya giriş yaparken papara içerikler yüklenırken bir hata oluştu diye bir hata alıyorum ve düzelmiyor ne yapacağım???
  11. R

Mobil Ödeme İle Epin Almak Yada Bozum Yapmak

Mobil Ödeme İle Epin Almak Yada Bozum Yapmak hocam aşırı fazla komisyon olmadan bozum yapabiilirmiyim güvenilir bir şekilde mobil ödemeyi papara üzerine yada steam epin alabilcegim yerler varmı itemsatıs ve itempazar dısında
  12. R

MSİ PRO H610M-E anakart

hocam ben bundan 2hafta once vatan uzerınden bir sistem aldım sistemde 3060 ve i3 12100 var işlemcisini yükseltmek istiyorum ama kutuyu ınceledım kutunun üst kısmında supports 12th gen intel core processors yazıyor bu ne demek sadece 12.nesil işlemcilermi takılıyor demek i5 12400f yada 14400f...
  13. R

Twitchde Chatı Nasıl Ekrana Ekleyebiliyoruz

hocam twitchde chatı nasıl ekrana ekleyebiliyoruz hocam internetden arastırdıgımda eski videolar cıkıyor arayuzu vb değişti twitch in bilgili birileri bana anlatabilirmi chaatı nasıll ekrana ekleyebillirim.
Geri