Arama sonuçları: *

• Users: ImWels
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ImWels

Wallpaper alive uygulamalar gözükmüyor

wallpaper alive uygulasını açınca uygulamalar görünmüyor ekranda seçtiğim fotoraf kalıyor sanki yeni bir sekme açmışım gibi bunun çözümünü bulamadım bilen varsa sevinirim
  2. ImWels

Çözüldü✓ İEM kulaklık önerisi

ben şuanda hyperx cloud 2 kullanıyorum bunu kardeşime verip bir iem kulaklık almak gibi bir niyetim var ses kartım yok belki hyperx in ses kartını kullanabilirim oynadığım oyunlar çoğunlukla cs2 valorant gibi oyunlar hikaye oyunları da oynarım bana 2000tl bütçe ile güzel bir iem önerir misiniz?
  3. ImWels

Xbox da Cuphead arkadışım da alırsa ben onunla nasıl online oynıyabilirim

xbox da Cuphead arkadışım da aldı nasıl online oynıyabiliriz oynanıyo mı ve ya nasıl oynanıyo yardımcı olurmusunuz
  4. ImWels

Sihirpunk phantom alınır mı?

benim gecepazarıma sihirpunk phantom geldi ve %44 indirimler 994 vp sizce bunu mu almalıyım yoksa savaş bileti mi almak çok daha mantıklı
  5. ImWels

Hangi kulaklığı almalıyım?

Logitech G435 - Logitech G335 - SteelSeries Arctis Nova 1 sizce hangi kulaklığı almalıyım oyun için alıcam genel olarak rekabetci oyunlar oynuyorum bütçem en fazla 3500 öneride yapabiliriniz.
  6. ImWels

Çözüldü✓ HyperX Cloud II şuanda alınır mı

HyperX Cloud II mi almalıyım yoksa Logitech G335 şuanki fiyatla HyperX Cloud II almam konusunda kararsızım en fazla 4000tl ye çıkabilirim başka önerileriniz varsa tabikide açığım çoğunlukla fps oyunları oynuyorum ona göre güzel bi kulaklık önerebilirsiniz
  7. ImWels

Çözüldü✓ HyperX Cloud II vs Logitech G335

HyperX Cloud II mi almalıyım yoksa Logitech G335 şuanki fiyatla HyperX Cloud II almam konusunda kararsızım en fazla 4000tl ye çıkabilirim başka önerileriniz varsa tabikide açığım çoğunlukla fps oyunları oynuyorum ona göre güzel bi kulaklık önerebilirsiniz
  8. ImWels

XBOX'da Battlefield™ 1 Devrim 35TL olmuş alınır mı? mı?

Battlefield™ 1 Devrim oyunu xbox da 35 tl olmuş bu sizce alınır mı. hikayesi ile alakam yok. bi de bu bilgisayar desteği var mı yoksa sadece konsol mu?
  9. ImWels

bilgisayarı açarken ekranın sol üst köşesinde çizgi var

bilgisayarı açarken sol üst köşesinde bi çizgi çıkıyo ve bu çizgi yanıp sönüyo bunu çözmeye çalıştım olmadı ramler çikarttım taktım ekran kartını çıkartıp taktım kablolarda sıkıntı yok resimde gösterdiğim gibi oluyo çözümünü bilen varsa yarım edebilir mi.
  10. ImWels

AOC 24G4X mi alıyım yoksa MSI G255PF monitör mü alıyım hangisini almalıyım?

MSI G255PF mi alıyım yoksa AOC 24G4X monitör mü alıyım hangisi daha da alınmaya uygun mantıklı olur sizce AOC 24G4X https://www.hepsiburada.com/aoc-23-8-24g4x-180hz-0-5ms-hdmi-dp-g-sync-fhd-ips-gaming-monitor-pm-HBC00005TF5MU?magaza=Aptek MSI G255PF...
  11. ImWels

AOC 24G4X mi alıyım yoksa MSI G255PF monitör mü alıyım hangisi mantıklı?

MSI G255PF mi alıyım yoksa AOC 24G4X monitör mü alıyım hangisi daha da alınmaya uygun mantıklı olur sizce AOC 24G4X https://www.hepsiburada.com/aoc-23-8-24g4x-180hz-0-5ms-hdmi-dp-g-sync-fhd-ips-gaming-monitor-pm-HBC00005TF5MU?magaza=Aptek MSI G255PF...
  12. ImWels

Çözüldü✓ Hangi ASUS monitörü almalıyım?

Monitör almayı pilanlıyorum 2 model arasında kaldım sizce hangi modeli almalıyım ASUS TUF Gaming VG247Q1A 23.8''...
Geri