Arama sonuçları: *

• Users: ozzieee
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. O

Battlefield 6 da sesim grubuma gitmiyor

her şeyi denedim fakat sesim asla gitmiyor arkadaşımın sesi bana geliyor ama benimki gitmiyor sebep nedir acaba ve mikrofon çalışıyor diğer oyunlarda vs sıkıntı yok sadece Battlefield 6 da yaşıyorum problem
  2. O

Forza Horizon 5 oyun gamepadi görmüyor.

XBOX PC gamepass üzerinden Forza Horizon 5 indirdim oyuna girdikten sonra gamepad ile kontrol etmeye calıstım fakat gamepadi kullanamıyorum yalnızca klavyemi görüyor. Gamepad'i görmesi için ne yapmam lazım?
  3. O

FIFA oyun sürümü güncel değil?

Arkadaşlar FIFA'ya ilk defa girdim az önce ancak alta koyacağım fotoğraftaki bildirimi aldım. Oyunu nasıl en son sürüme güncelleyebilirim yardımcı olur musunuz?
  4. O

Val9003 hatası nasıl çözülür?

Arkadaşlar Windows 11 pro var valoranta giriyorum 2 dakika sonra hata verip arıyor bios üzerinden secure boot u açtım ve standard yaptım ancak hata vermeye devam ediyor oynayamıyorum ne yapmam lazım?
  5. O

Bilgisayarı nasıl açacağım?

Arkadaşlar ben tebilondan sistem aldım eve de geldi bir sıkıntı yok ama kasada prize takabileceğim fiş yok göremedim nasıl açacağım bilgisayarı yardımcı olur musunuz?
  6. O

Tebilon telefona cevap vermiyor

Arkadaşlar pazar günü tebilondan hazır sistem aldım az önce bilgi almak için aradım sizi operatöre yönlendiriyorum dendi telefon çaldı ama kimseye bağlanmadı neden sizce? 1721115100 Arkadaşlar sorun çözüldü konuştum sıkıntı yok
  7. O

Sistemin stoğu mu bitiyor?

Arkadaşlar yarın tebilondan hazır sistem alıcam ama sepetime her girdiğimde böyle gösteriyor sonra aynı sistemi tekrardan özelleştirip sepete ekliyorum ancak fiyatta hiçbir değişiklik görünmüyor acaba sistemin stoğu mu bitiyor anlamadım bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi eğer stok bitme...
  8. O

Bu sisteme soğutucu gerekir mi?

Öncelikle bu sistem sizce nasıl her oyunu en yüksekte oynayabilir miyim? İkinci olarak da ben yarın satın alıcam bu sistemi ama soğutucu gerekir mi bilemiyorum şu anda da soğutucuya bütçe kalmıyor birkaç ay soğutucusuz kullansam sıkıntı yaşar mıyım performans olarak yardımcı olursanız sevinirim
  9. O

Sistemi ne zaman sipariş etmeliyim

Merhaba ben tebilondan VEGA P3 sistemini satın alacağım fakat şehir dışında olduğum için hangi gün sipariş vereceğim bilemiyorum. Trabzon'da yaşıyorum 5 gün sonra Trabzon'a dönmüş olacağım bugün sipariş verirsem kaç gün içinde elime ulaşır yani ne zaman sipariş vermemi önerirsiniz tebilon...
  10. O

Hangi kulaklığı alayım

selamlar 4 tane kulaklık arasında kaldım sizce hangisi en yüksek seslidir ve oyunlarda en iyi ses kasabileceğim hangisi yardımcı olur musunuz
  11. O

Arkadaşlar sistem konusunda yardımcı olur musunuz?

Selamlar ben tebilondan alta koyacağım sistemi satın alacağım. Bazı özelliklerini değiştirdim onları da ekleyeceğim buraya. Ek olarak sistemi bu şekilde alırsam sıvı soğutma vs ihtiyacım olur mu? Ve ben şu anda şehir dışında olduğum için ne zaman sipariş versem diye karar veremedim 5 gün sonra...
  12. O

Tebilon hazır sistem bilgisayar almak için güvenilir bir site mi?

Selamlar tebilonda güzel bir sistem buldum fakat daha önce oradan herhangi bir alışveriş yapmadığım için tam güvenemedim bilgisi olan varsa yazabilir mi güvenilirlik konusunda nasıl bir site veya varsa daha güvenilir bir site mi önerirsiniz
  13. O

Nasıl sipariş verebilirim

Arkadaşlar ben yarın sabah Vatan Bilgisayar'ın internet sitesinden hazır sistem bilgisayar satın alacaktım fakat az önce kontrol etmek için girdiğimde sepete ekle yazmıyordu mağazada seçeneği yazıyordu yani anladığım kadarıyla yalnızca gidip mağazasından alınabiliyor şimdi de şehir dışındayım o...
  14. O

EPİC İNDİRİMİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Epic indirimleri ne zaman başlıyor ona göre Steam indirimini değerlendiricem bilgisi olan varsa yanıtlayabilir mi?
  15. O

SİZCE HANGİ SİSTEMİ TERCİH ETMELİYİM LÜTFEN HIZLI BAKABİLİR MİSİNİZ

AMD R5 7500F - RTX 4060 8GB OC - PRO A620M-E - 1TB SSD - 16GB RAM AMD R5 7500F - RTX 4060 8G OC - A620M H - 1TB SSD - 16GB RAM INTEL I5 14400F - RTX 4060 8G - H610M-R-SI - 1TB SSD - 16GB RAM AMD R5 7500F - RTX4060-8G - PRO A620M-E - 1TB SSD - 16GB RAM INTEL I5 13400F - RTX 4060 TI 8G - PRO...
  16. O

SİZCE BU SİSTEM NASIL BİR SİSTEM?

INTEL I5 13400F - RTX 4060 TI 8G - PRO H610M-E DDR4 - 500GB SSD - 16GB RAM ÖZELLİKLERI BU SEKİLDE SSD Yİ 1TB YAPICAM RAMİ DE 32GB YAPICAM SİZCE NASIL TÜM OYUNLARI EN YÜKSEKTE OYNATIR MI
  17. O

Fc 24 Aliyim Mi FC 25 Bekli̇yi̇m Mi̇?

STEAM İNDİRİMİNDE FC24 13 DOLARA DÜŞMÜŞ SİZCE ALMALI MIYIM YOKSA FC25 İ Mİ BEKLİYİM 25 ÇIKTIĞI ZAMAN YİNE BÖYLE BİR İNDİRİM OLUR MU ACABA DİYE KARARSIZ KALDIM NAPMALIYIM SİZCE?
  18. O

AMD R5 7500F - RTX 4060 8G OC - A620M H - 1TB SSD - 16GB RAM PC alınır mı?

ben hazır sistem alıcam fakat pek bilgim yok biraz araştırma yaptım internette AMD R5 7500F - RTX 4060 8G OC - A620M H - 1TB SSD - 16GB RAM özellikli bir PC buldum sizce nasıl her oyun en yüksekte oynanır mı? darboğaz olur mu?
Geri