Arama sonuçları: *

1. KadirhanAGN

Monitör Önerisini Olan?

Merhabalar arkadaşlar 3 adet monitör var aklımda fakat nedir nasıldır bilmiyorum yada bir öneriniz varmı 2k yada + çözünürlük ve yüksek hz istiyorum 1. https://www.vatanbilgisayar.com/asus-27-tuf-gaming-vg27aqml1a-1ms-260hz-2k-ips-gaming-monitor.html 2...
  2. KadirhanAGN

Sistem hazır fakat RAM için yardımcı olur musunuz

Ekran Kartı olarak : Asus Prime Geforce RTX 5080 16gb İşlemci : Ryzen 7 9800x3d 4.2GHz Anakart : Asus Prime X670-E Pro DDR5 ATX Depolama : MSI Spatium M560 2TB 10300/8700 m2 PCle Gen5.0 NVME Kasa : Lian li O1 Vision Compact Psu : Lian li 1200W 80+ Gold ATX L Sıvı soğutma Lian li Galahad II...
  3. KadirhanAGN

Çözüldü✓ Laptop Monitöre bişiler oldu?

oyunda afk bırakmıştım sonra 30 dakika sonra gelince bir baktım ekrana bişiler olmaya başladı sonra kapat aç yaptım kapa aç yaparken de arkada hala bu izleri gördüm ne yapabilirim?
  4. KadirhanAGN

Hangisi sıvı soğutma iyi?

Arkadaşlar sizce hangisi daha iyi bir soğutma sunar ? galahad 2 yoksa hydroshift sıvı soğutucu mu?
  5. KadirhanAGN

Kasa önerir misiniz sisteme

İşlemci : Ryzen 7 9800x3d Ekran Kartı : Asus Tuf/Prime 5080 Ana Kart : B650 Alacağım has eklentiler bunlar ram depolama psu ve soğutucu var. Fakat ne kasa alsam bilmiyorum limit sıkıntısı şuanlıj yok fakat fazla abartmayalım Kasa öneriniz varmı sisteme karşılık?
  6. KadirhanAGN

Bu Sistem nasıl sizce iyi midir

Hocam; AMD Ryzen 7 7800x3d 4.20GHz Asus Prime Geforce RTX 5070ti 16gb GDDR7 OC edition Asus Prime B650M-R Bellek ve Depolama söylememe gerek yok fakat MSI MAG 271QP QD-OLED 2k 240hz gibi bir sistem yapmayı düşünüyorum sence ve sizce ekran kartı işlemci anakart iyi midir ( kasa akvaryum kasa...
  7. KadirhanAGN

Çözüldü✓ 100Bin tl sistem toplama

Ryzen 7 7800x3d Asus Prime B650M-R Bellek seçemedim daha Asus Prime 5070 Ti Msi Spatium M560 1tb Kasa seçemedim ve sıvı soğutma istiyorum Fotoğraf mevcut isterseniz Fotoğraf atabilirim
  8. KadirhanAGN

RAM-BELLEK Önerisi olan

Asus Prime b650 ddr5 7200mhz - Asus Prime 5070Tİ 16GB 256Bit GDDR7 - Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz - GamePower Warcy Pulse 4 fan kasa (850W+Gold yanında ) - GamepOWER SKADİ ROUND 360 ARGB 360mm soğutucu sistem dizmeyi düşünüyorum Bunların yanında bellek ve ram önerisi verebilecek varmı acaba...
  9. KadirhanAGN

Toplama PC diziyorum yardımcı olur musunuz

Arkadaşlar merhabalar. Asus Prime 5070Tİ ekran kartı Ryzen 7 7800X3D işlemci Asus Prime B650 ATX anakart
  10. KadirhanAGN

Yardımcı olur musunuz arkadaşlarım

AMD Ryzen 7 7800X3D işlemci aldım yanına Asus Prime 5070ti ekran kartı. Ana kart olarak Asus Prime B650 DDR5 7200 almayı tercih ettim fakat - depolama alanı - bellek ne almam gerektiğini bilmiyorum 32gb bellek 2tb yakında depolama alanı düşünüyorum yardımcı olur musunuz acaba
  11. KadirhanAGN

Hangi işlemci almalıyım?

Arkadaşlar Asus Prime 5070Ti Ekran kartı alacağım fakat işlemci olarak Ryzen 7 7800x3d almayı düşünüyorum 1080p'de 17.7 darbogaz 2k'da işe 7.7 darbogaz yapıyor darboğaz yapmaması için ne işlemci almalıyım?
  12. KadirhanAGN

Minecraft tex pack değiştirme

minecraft texture pack'te fenerdeki acele 2 veya direnç yada kuvvet hız gibi yazıları nasıl değiştirebilirim ? Yardımcı olur musunuz
  13. KadirhanAGN

Çöp kutusuna gelmiyor nereye gidiyor ?

NVIDIA video kayıtta silinen videolar çöp kutusuna gelmiyor nereye gidiyor çok önemli şeyleri sildim yardımco lur musunuz
  14. KadirhanAGN

LGS G502 Görmüyor Ne Yapacağım

Logitech G502 - G915 TKL - G Pro X - Logitech eşyalarım var fakat LGS indiriyorum yeni sürüm bunların hiç birini görmüyor hadi geçtim sadecce mouse gör makro yapmam lazım onuda görmüyor ne yapacağım yarrdımcı olur musunuz
  15. KadirhanAGN

PS5 Dik Stand Kalıp Arıyorum

PS5 Slim Dik Stand Kalıbı arıyorum. 3D yazıcıda basmak amaçlı elinde olan varmı acaba yada nerede bulacağım bir yerde buldum fakat ücret talep etti
  16. KadirhanAGN

Bilgisayar topladım sizce iyi mi

Yükseltilmesi gereken bileşimleri söylemeniz ve iyi midir kötü mudur söylemeniz yeterlidir -PSU olara 800 850w düşündüm
  17. KadirhanAGN

65K Limitli Toplama Pc Önerirsi

Toplamayı düşündüğüm sistem bu fakat 1080p oynayacağım için sistem darboğaz yapacak. Önerisi olan varmı ?
  18. KadirhanAGN

Ps5 mi yoksa PC mi? Oyun alacağım

Arkadaşlar PC almıştım fakat Monitöre bağladım elimde düşük bütçeli bir bigisayar var fakat işimi görüyor ben genellikle fps oyunu oynuyorum. Battlefield 1 aldım fakat sistemim de kaldırmıyor bu yüzden ps5 e aldım oyunları çoğunlukla sizce nasıl? ps mi PC mi
  19. KadirhanAGN

PS5 Sorularım var yardımcı musunuz

- Arkadaşlar ben deluxe paketini aldım ve bütün çoğu oyunları kütüphaneye ekleyebiliyorum fakat bu eklediğim oyunlar deluxe paketi bitince kütüphanede kalkacak mı? -EA Play'den Batt1 ve A Way Out oyunu satın almıştım fakat PlayStationde görünmüyor neden ? tekrardan mi almalıyım - İnstgram...
  20. KadirhanAGN

Ps5 icin hoparlor aldım da uygun mudur?

Arkadaşlar Ps5 aldım fakat televizyona değil monitöre bağladım ve ses bana yetersiz geldi. LG soundbar hoparlörü aldım acaba uygun mudur?
Geri