Arama sonuçları: *

1. T

Öneri GTX 1660s\ti ve GTX 1070 fiyatları ne kadar olmalı

-Gtx 1070 8 GB, 8 gb VRAM ile uygun fiyatlı yazılım açısından AMDden iyi olması ile tercih ediliyor Gtx 1660 ti/s 6GB, VRAM 1070 den düşük olabilir yalnız gerek ddr6 olması veri yollarının 1070den iyi olması sebebiyle tercih ediliyor
  2. T

Nvidia GTX serisine elveda diyor

Nvidia artık gtx serisine yazılım desteğini kesiyor
  3. T

GTX 1070-1660 arıyoruz

Arkadaşıma ekran kartı bakıyoruz piyasa bize fazla geliyor 3k bandında bakıyoruz gerekli konuşma pazarlık için mesaj atınız Yer: Manisa, Turgutlu
  4. T

Bu site hakkında bilgisi olan var mı Saglamlisans

www.saglamlisans.com pass olarak oyun satıyor yada süresiz oyun satıyor güvenilirlik derecesi hakkında bilgisi olan var mı
  5. T

Laptop alınır mı yada ne kadar eder

4-54 bin 5 bin istiyor arkadaş Komşumun çocuğuna alicaz ödev işi vs.
  6. T

Amaç olmadan yaptıklarımız

Amacımız olmadan neler yapıyoruz, her yaptığımız işte bir amaç var mıdır
  7. T

Bilgisayarıma ne kadar fiyat vereyim

Masaüstü bilgisayarım var arkadaşa satacağım ne kadara satmalıyım Gigabayt b450 m h2 Ryzen 5 3600 Corsair 2*8 3200 MHz 500 GB M2 SSD High power 500w 80 plus Gaming x rtx 3060 12 GB 1 yıl garantisi var Önde 3 arkada 1 fanli, önü üstü mesh, tamperli camlı kasa Model D yeni aldım MSI Gk30 klavye...
  8. T

Rtx 3060 ti vs rtx 4060

Hangisini alayım
  9. T

Office 2024 LTSC ücretsiz

Bu videoda olanı yapsam bir problem çıkar mı
  10. T

Yeni mouse yada elimdekinin tamiri mümkün mü

razer deathadder v2 mini var bnde bı ara bağlantı problemi yaşadım düzelmişti şimdi şimdi yine sürekli kopmalar yaşıyorum baktım çoğu kullanıcı aynı problemi yaşamış yeni mouse almayı düşünüyorum çokta bütçe yok linkteki mouse nasıl sizce yada elimdeki tamir ettirilebilir mi...
  11. T

Mouse önerisi ve sorunu

1k civarı mouse önerisi, razer deathadder v2 mini kullanıyorum son zamanlarda sürekli bağlantı kopması yaşıyorum bugun temelli gitti sanırım mousenin ışıkları yanıyor hareket yok
  12. T

Ram uyumu problem olur mu

Corsaire ait ikinci el 2 tane RAM satın aldım cpu-z baktım ufak bir farklılık var bu düzgün çalışmasına mani olur mu birinde Samsung yazıyor diğerinde micron Technology yazıyor ve birazda frekansları farklı
  13. T

GTX 1050 mavi ekran alıyorum

Corsair'in 8 GB'lık iki tane belleğe takılı profil bire alınca 3000 mhz oluyor lakin oyun açınca bir iki dakika oynar oynamaz mavi ekran alıyorum ekran kartına fazla gelmesinden dolayı mı biosun güncel olmayışından mı kaynaklıdır
  14. T

GSM firmalarının Yıl sonu kampanyaları Ne yapmalıyım

3 operatör de yıl sonu kampanyası yapmış benim aklımda Türk telekom'a geçmek var geçişte ücretler nasıl 40 GB + sınırsız sosyal medya paketi var 320 liraya bunu almak istiyorum yalnız verimli olup olmayacağı hakkında endişelerim var kimisi 100 kilobayta 120 kilobayt kesinti yapıyor diyor kimisi...
  15. T

Işlemci değişimde ne yapmalıyım

r3 2200G işlemci var bunun yerine r5 3600 takıcam takarken nelere dikkat etmeliyim takınca sistemsel olarak ne yapmalı
  16. T

2000-3000 bandında ekran kartı ne almalıyım

Arkadaşıma ekran kartı bakıyoruz sisteminde tek Kanal 8 GB RAM var 500 watt 80 plus high power psu var işlemci R5 3600 Nvidia önceliğimiz rx 580 baktık yazılım sorunları hala devam ediyor mu bilmiyoruz güç tüketimi yüksek bizim psu yeter mi Nvidia stabil çalıştığı için düşünüyoruz
  17. T

Cihazım hacklendi Telefon

birini mail adresimi ve şifremi verdim sanırım hack attı format attık ama içime sinmedi temiz olarak naıl kurtulabilirim yazılım attırsam çözüm olur mu
  18. T

Oyundan para kazanmak istiyorum

2-3 sene önce rocket league'den oyun içinde takaslar yaparak Kredi elde ediyordum ve bunu nakit karşılığında satıyordum aynı bunun gibi cs ve metin2'nin dışında başka bir oyun var mı roblox'u hiç söylemeyin
  19. T

2+1 ses sisteminin jak giriş ve ses ayar kutusu değişimi

Logitech z211 ve z213 modelleri kullanıyorum jak girişin kablo içinde kırılma var birde ses ayarı kutusu bozuldu sadece kablo ve ses ayar kutusu kısmını değiştirmek istiyorum nereden temin edebilirim
Geri