Arama sonuçları: *

• Users: aimgod
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. aimgod

Logitech Superlight 2 scroll bozuldu, ayrıca sağ tıklayınca orta tuş da basıyor

Selam arkadaşlar, Dün sorunsuz çalışan Logitech G Pro X Superlight 2 mouse’umda bugün garip bir sorun çıktı. Scroll (yukarı–aşağı kaydırma) hiç çalışmıyor, tepki vermiyor. Orta tuş (scroll click) çalışıyor ama sağ tıklayınca da orta tuş basmış gibi tepki veriyor. G HUB’ta da kontrol ettim...
  2. aimgod

Battlefield 6'da 15 dakika sonra ekran kartı çöküyor (RX 6600 XT)

Selamlar, Battlefield 6 oynarken bir sorun yaşıyorum. Oyunu açtıktan yaklaşık 10-15 dakika sonra oyun tamamen donuyor ve ekran kartı çöküyor. Bazen ekran siyah oluyor, bazen de oyun kendini kapatıyor ve “Ekran sürücüsü yanıt vermeyi durdurdu" tarzı bir hata alıyorum. Ekran kartım RX 6600 XT...
  3. aimgod

Yeni RAM Sonrası Oyunlardan Atma Sorunu (Valorant ve Diğer Oyunlar)

Arkadaşlar selam, yeni RAM aldım ve sistemi kurdum. RAM’leri taktığım günden beri oyunlarda (özellikle Valorant’ta) yaklaşık 5 dakika oynadıktan sonra oyundan aniden atıyor. Hiçbir hata kodu veya uyarı almıyorum, direkt masaüstüne düşüyor. Sorunun RAM’lerden kaynaklandığını düşünüyorum. Benzer...
  4. aimgod

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600 - 90 DERECE SICAKLIK

Selamlar arkadaşlar, İstanbul'da yaşıyorum, malum yazın hava oldukça sıcak, genelde 30 derece civarında seyrediyor. Sistemimde Ryzen 5 5600 işlemci kullanıyorum ve ilk başta stok soğutucu ile CS2 oynarken işlemci sıcaklığım 85°C civarına kadar çıkıyordu. Bu yüzden uygun fiyatlı bir kule tipi...
  5. aimgod

DLL Düzenleme Yardımı (ILSpy, dnSpy, x64dbg Denedim)

Elimde bir .dll dosyası var ve bunu düzenlemek istiyorum. ILSpy, dnSpy, x64dbg gibi araçları denedim ama yapamadım. Bu işlemi bir şekilde yapmak istiyorum, yardımcı olabilecek biri varsa çok sevinirim.
  6. aimgod

IOS 26 Beta sonrası SMS bildirim sorunu

Merhaba arkadaşlar, iOS 26 Beta'ya güncelledikten sonra bir sorun yaşamaya başladım. Telefonuma SMS geldiğinde bildirim olarak düşmüyor. Ancak Mesajlar uygulamasına girdiğimde SMS’ler orada görünüyor. Bildirim ayarlarını kontrol ettim, ancak bir çözüm bulamadım. Örneğin, bir ödeme yaparken...
  7. aimgod

DISCORD HESABIMA BAĞLI E MAİLİM ÇALINDI

Merhaba arkadaşlar, Discord hesabımla ilgili ciddi bir sorun yaşıyorum ve yardımınıza ihtiyacım var. E-posta hesabım çalındı ve kalıcı olarak askıya alındı. Bu yüzden Discord hesabıma erişemiyorum. Destek ekibiyle iletişime geçmeye çalıştım ama sadece askıya alınan e-posta adresimle iletişim...
Geri