Arama sonuçları: *

• Users: TheCC
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

Binance TR güvenilir mi?

Merhaba arkadaşlar, binance TR'nin sonbahar etkinliğinde 1000 TL hepsiburada çeki dağıttığını gördüm kayıt yaptım görüntülü doğrulama istiyor bu site güvenilir mi görüntülü görüşme yaparsam bişey olur mu? Teşekkürler.
  2. T

1K CİVARINA KABLOSUZ KULAKLIK ÖNERİSİ

Merhaba, 1K civarına kablosuz telefon için kulaklık arıyorum.Kulak içi ve silikonlu olması tercihimdir.Şarjıda uzun süre giderse sevinirim. Teşekkürker
  3. T

Telefona bulaşan virus nasıl temizlenir?

Merhaba arkadaşlar, telefonuma tıkladığım bi linkten dolayı virus bulaştığını düşünüyorum.Ayarlardan fabrika ayarlarına sıfırla ile sıfırlarsam düzelir mi? Düzelmesse nasıl düzeltebilirim?
  4. T

Cs 60 fps'de sabit kaldı

Merhaba arkadaşlar, dün akşam yaptığım windows güncellemesinden sonra cs 60 fpsde kalıyor normalde 300 fps civarı alıyorum fps_max0'da gördüğüm bi sorun yok. Yardımcı olursanız sevinirim.
  5. T

55inç 140 Ekran TV Önerisi

Merhaba Arkadaşlar, 20-25 K bütçeye 55 inç televizyon önerisi istiyorum.Teşekkürler.
  6. T

Grafik tasarım mı yoksa yazılımdan mı ilerlenmeli?

Merhaba arkadaşlar, ben normalde işi gücü olan birisiyim. Kendime işimden ayrı bir şekilde yeni bir kariyer başlangıcı yapmak istiyorum. Yazılım mı yoksa grafik tasarım alanına mı yönelmem gerektiğine karar veremedim. Kendimi yeteri kadar geliştirdiğimde yapabildiğim şeylerin satışınıda yaparak...
  7. T

Yardım Cs'de haftalık droplar ile para kazanmak istiyorum.

Merhaba son zamanlarda 5-10 hesapla haftalık droplardan para kazanan çok kişi görüyorum. Bu yatırım sizce mantıklı mı? Her hesapta her gün oynanması zorunlu mu? Yardımcı olursanız sevinirim.
  8. T

Bu cihaz hangi amaçla kullanılıyor?

Merhaba arkadaşlar, nette gezerken böyle bi cihaz gördüm ne işe yarıyor bilgilendirir misiniz? https://amzn.eu/d/cSN5k1o
  9. T

7/24 Açık Minecraft Sunucusu Nasıl Açabilirim?

Merhaba, arkadaşlarımla minecraft oynuyoruz.Şuan sunucumuzu aternosdan açıyoruz.Yapmak istediğim şey şu, aylık server kiralama hostinglerinden bi sunucu kiralasam bunda 7/24 açık bi sunucu kurabilir miyiz?
  10. T

İşlemcime 55 watt sınır koydum düşürsem sıkıntı olur mu?

Merhaba arkadaşlar, Hp victus 13500HX işlemcili laptopum battlefield + spotify ikilisinde aşırı derecede ısındığı için işlemciye 55 watt sınır koydum fakat işe yaramadı bu sınırı 30-40'a çeksem işlemci için sıkıntı yaratır mı?
  11. T

1K BÜTÇEYE BLUETHOOTH KULAKLIK ÖNERİSİ

Arkadaşlar 1K bütçeye gündelik kullanım için kulaklık önerisi istiyorum şarjı uzun süre gitmesi önemli. Yardımcı olursanız sevinirim.
  12. T

Bf6 sunucuları dolu mu?

Merhaba arkadaşlar, kısa bi süredir bf1 oynuyorum fakat sunucular çok boş bu durum bf6 dada böyle mi böyle değilse bf1 e alışmadan bf6 ya başlayabilirim.
  13. T

Fps'i nerde sabitlemeliyiz?

Merhaba arkadaşlar, bugün fpsi monitorun hzsine sabitlemezseniz işlemciyi boşuna yorarsınız diye bişey gördüm bu gerçek mi bütün oyunlarda fpsi monitor hz sine mi sabitlememiz gerekiyor?
  14. T

Sürücüler hakkında yardıma ihtiyacım var.

Merhaba arkadaşlar, Hp Victus laptopum var.Dün elime ulaştı windows ve sürücüleri youtubeden izleyerek kurdum fakat içimde bi şüphe var acaba doğru sürücüleri kurabilmiş miyim diye? Oyunlarda düşük fps alıyorum gibime geliyor sırf bu sürücüler yüzünden. Doğru sürücüleri kurup kurmadığımı...
  15. T

Alfa Romeo Giulietta alınır mı?

Merhaba arkadaşlar, Alfa Romeo Giuiletta almak istiyorum nasıl arabadır? Arabayı pis kullanan zorlayacak birisi değilim,bakımları vb. zamanında yaptırırım yani kısacası arabaya kendim gibi bakarım. Bu şekilde bana sorun çıkartır mı? Hangi motoru daha iyidir bilmiyorum. Temiz bi tane bulmak için...
  16. T

1-2 Saat Oynamalık Keyifli Oyun Önerisi

Merhaba arkadaşlar, ben normalde cs-valo dışında oyun oynamıyorum ama artık oynarken eğlenmek yerine sadece stres yaşıyorum. Gün içinde 1-2 saat oynamalık zevk verecek oyun önerisi arıyorum.Ne tür oyunlardan hoşlandığımı inanın bende bilmiyorum. Rekabetçi veya hikayeli farketmez.
  17. T

Yeni laptop aldım yardım lazım

Merhaba arkadaşlar, https://app.hb.biz/BP8z7k6EMu2t Bu laptopu aldım ama kuruluma dair hiçbişey bilmiyorum bazı firmalar sürücülerin olduğu usbyi veriyomuş hp veriyo mu bilmiyorum vermiyosa nasıl kurarım ondan önce windowsu nasıl kurucam onuda bilmiyorum. Laptopu ilk elime aldığımda kontrol...
  18. T

Pes21 en güvenli nasıl indirebilirim

Pc ye pes 21 indirmek istiyorum en güvenli nasıl indiririm bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
  19. T

45K Bütçeye Uygun Laptop Önerisi

Merhaba, kütüphane gibi yerlerde kullanacağım için sessiz çalışan, cs,valo,rust gibi oyunları adam akıllı oynatabilecek photoshop after effects gibi uygulamalarda rahat çalışabilecek mümkünsede şarjı günlük işlerde 2-3 saat gidebilecek laptop arıyorum Bütçe: 45K Teşekkürler.
  20. T

Bu laptopu alacağım nasıldır?

Merhaba arkadaşlar https://www.gamegaraj.com/laptop/game-garaj-slayer-x7t-5070-intel-core-i7-14650hx-rtx5070/ Bu laptopu alacağım mantıklı olur mu? Arıza durumunda servisi,desteği vb. bulabilir miyim? Bu fiyatlara önerebileceğiniz laptop varsa değerlendirebilirim
Geri