Arama sonuçları: *

1. B

Oyuncu bilgisayarı önerisi.

https://www.gaming.gen.tr/urun/642097/asus-tuf-gaming-fx607vu-rl146-gaming-intel-core-5-210h-8gb-ddr5-512gb-ssd-rtx4050-6gb-140w-16-inc-fhd-144hz-7ms-ips-freedos-gaming-laptop/...
  2. B

30.000 TL bandında laptop önerisi.

Okul için bilgisayar arayışındayım. Maksimim 30.000 TL bütçem var. Oyun oynamayı seven birisyim ama MacBook Air M2 aklımı fazlasıyla çeliyor. Her türlü öneriye açığım.
  3. B

Android'den IOS'e WhatsApp sohbelerini aktarma.

Öncelikle herkese iyi akşamlar diliyorum. Dün IOS işletim sistemli yeni bir telefon aldım. Telefonu almadan önce de eski telefonumdaki (Android) tüm mesajları Google Drive'a yedekledim. (yaklaşık 10 GB bir yedekleme mevcut) Yeni telefonun kurulumunu vs. her şeyini tamamladım, WhatsApp'ı indirdim...
  4. B

En iyi teknoloji mağazası hangisi?

1 hafta sonra yeni bir telefon almayı düşünüyorum ama hangi teknoloji mağazasından almalıyım kararsızım. Teknosa, Vatan ve MediaMarkt seçenekleri arasında hangisinden alırsam ileride herhangi bir sorunla karşılaşmam?
  5. B

IPhone 16 Pro Max alınır mı?

Öncelikle herkesin bayrımı mübarek olsun. Uzun süredir Android işletim sistemi telefon kullanıyorum. Her kullandığım Anroid işletim sistemli telefonu kullandıkça telefonda yavaşlamalar, kasmalar ve donmalar meydana geldi. Evet her ne kadar da Android işletim sistemli telefon kullanış olarak daha...
  6. B

35000 TL Toplama bilgisayar önerisi.

Arkadaşlar yaklaşık 35.000 TL civarında bir toplama bilgisayar arıyorum. Herhangi bir önerisi olan yazabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim.
  7. B

Çözüldü✓ Toplama bilgisayar önerisi.

Arkadaşlar bilgisayar almayı düşünüyorum. Yaklaşık 35.000 TL civarı bir bütçem var. Bana önerebileceğiniz sistem var mıdır acaba. Şimdiden teşekkürler.
  8. B

Çözüldü✓ Bilgisayar toplama önerisi.

İşlemci: INTEL Core İ5 13400F 2.5GHz 20MB Önbellek 10 Çekirdek Soket 1700 10nm Anakart: GIGABYTE H610M H V2 3200MHz DDR4 Soket 1700 M.2 USB 3.2 HDMI D-Sub mATX Ekran Kartı: GIGABYTE GeForce RTX 4060 Windforce OC 8GB GDDR4 128 Bit DLSS 3 RAM: CORSAIR 8GB Vengeance LPX 3600MHz CL18 DDR4 (2 tane)...
Geri