Arama sonuçları: *

1. G

Çözüldü✓ Windows 11 parola girme yok

windows 11 pro kullanıyorum ve parola koymak istiyorum (PİN DEĞİL) ama parola seçeneği yok yardımcı olabilir misiniz
  2. G

Nirvana x650 alınır mı

https://ty.gl/hhfarcfq52bh4 bu laptop alınır mı sizce yada yakın fiyatlı daha iyi bir öneriniz var mı
  3. G

Windows 11 güvenlik anahtarı oluşturma

windows 11 pro için bilgisayarı açtığımda girişte şifre kısmında usb bellek kullanarak giriş yapmak istiyorum ancak usb belleği nasıl güvenlik anahtarı haline getireceğimi bilmiyorum yardımcı olur musunuz
  4. G

LENOVO Tab M11 alınır mı

ty.gl/u2rkd0gzbuwgr bu tablet sizce alınır mı sizce yada yakın fiyatlı muadilleri var mı (kalemli olması gerekiyor)
  5. G

Xrancer Bigboss alınır mı

bir oyuncu koltuğu almak istiyorum aradığım özellikler 3d kolçak, geriye yatma ve yastıklar bu özellikleri karşılayan ve fiyatı uygun xrancer bigboss isimli bir oyuncu kotuğu buldum sizce nasıl veya başka ne önerebilirsiniz
  6. G

Mikrofonum ses almıyor

Hocam ben şimdi ses değiştiri program kullanıyordum programı açtım kapattım mikrofon çalışmamaya başladı programı sildim hala mikrofon aygıt yöneticisinde görünüyor ama ses almıyor yardımcı olabilir misiniz
  7. G

Sıvı soğutma önerisi

Stok soğutucudan sıvı soğutmaya geçeceğim ama hangisini almalıyım bilmiyorum öneriniz var mı 240mm olsun Ryzen 5 5500 Rtx 4060 16Gb Ram
  8. G

Mikado MD-S157 2.0 cızırtı sesi

aldığım Mikado MD-S157 2.0 hoperlörden boştayken bile cızırtı sesi geliyor sebebini ya da çözümünü bilen var mı
  9. G

24H2 den sonra windows tuşum çalışmıyor

10. G

bilgisayarımda gelen 24h2 güncellemesini yaptım ve güncellemeyi yaptıktan sonra windows tuşum çalışmamaya başladı şu anda windows tuşunun hiçbir işlevi yok sebebini bilen yada çözümünü bilen varsa yazabilir mi
  11. G

Televizyon Önerisi İstiyorum

Ben 55inç bir android tv arıyorum aranızda markası iyidir uzun zaman götürür dediğiniz bir televizyon bilen varsa yazsın
Geri