Arama sonuçları: *

• Users: WindyZie
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. W

Riot Games 80.2 GB??

Arkadaşlar SSD'de kontrol yapıyordum ne var diye? Bi anda 80 GB Riot dosyasını gördüm. Sadece Valorant ve LoL yüklü normal mi?
  2. W

Asus Tuf A17FA707NV-Asus Tuf F15 FX507VI-LP096-Asus Tuf A15 FA507UI-LP126 ?

Arkadaşlar, selamlar yeni bir laptop alacağım nasip olursa. Uzun ömürlü bir laptop olsun istiyorum. Yukarıdaki 3 model arasında kararsız kaldım. İlk model 4060 ekran kartına sahip diğer iki model 4070 ancak SSD ilkinde 1 TB diğerlerinde 500 GB vs. aklım çok karıştı laptoplarda 4060-4070 arasında...
  3. W

Fortnite Takılma Sorunu

Arkadaşlar selamlar, başlıkta da belirttiğim gibi Fortnite da drop yiyorum. Rtx 3060-Amd Ryzen 5 3600 sistemim hangi ayarı yaparsam yapayım bu sorunu çözemedim. Diğer hiçbir oyunda problemim yok ancak Fortnite daki sorunu çözemiyorum. Sistem mi kaldırmıyor acaba :D
  4. W

Üniversite için dizüstü bilgisayar mı yoksa tablet mi?

Arkadaşlar, selamlar üniversite için dizüstü bilgisayar veya tablet almayı düşünüyorum ancak kararsızım. Şu an daha üniversite tercihime karar veremedim ancak bilgisayar veya yazılım mühendisliği düşünmüyorum. Yani kendi fikrim şöyle : Sağlam bir dizüstü bilgisayar alıp 4-5 yıl götürür diye...
  5. W

Airfel LTXM35N 12000 Btu R32 Gaz A++ Enerji Inverter Klima ? Nasıldır Sizce?

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim klimayı almayı düşünüyorum ancak "airfel" markası hakkında bir bilgim yok. Yardımcı olursanız sevinirim.
  6. W

Airfel Mobil Klima ?

Arkadaşlar selamlar, bu ürünü şok market kataloğunda gördüm. Evimize klima almak istiyoruz ancak duvara monteli klima aramıyoruz salonda kimse olmuyor. Herkes kendi odasında olduğu için böyle bir mobil klima düşünüyoruz ancak bu mobil klimalarda da sıcaklık çıkışı olması gereken boruyu illa cam...
  7. W

Cimer şikayetler anonim mi?

Arkadaşlar selamlar, komşumdan gürültü sebebiyle cimer üzerinden şikayetçi oldum. Kendileriyle bir sorun yaşamak istemiyorum. Yapılan şikayetler anonim olarak mı gözüküyor?
Geri