Arama sonuçları: *

• Users: Onur Koç
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Onur Koç

Yardım 9060xt ve 5060 işlemci önerisi

İyi forumlar. Arkadaşıma hazır sistem almayı planlıyoruz bütçe 35-40k 9060xt veya 5060 çıktığında onlardan oluşmuş hazır sistemleri tercih edeceğiz gibi duruyor ddr5 işlemci öneriniz var mı
  2. Onur Koç

Öneri Günlük kullanım için kablosuz mouse önerisi

İyi forumlar, günlük kullanım için pil ömrü uzun ve en az 2 tane özelleştirebilir tuşu olan mouse önerilerinizi bekliyorum bütçe önemli değil şimdiden teşekkürler
  3. Onur Koç

Ders için kablolu kulaklık önerisi

Merhabalar iyi forumlar kykda kalıyorum internet yeterli olmadığı için dışarıda ders çalışmak durumundayım bluetooth kulaklık gerek şarj gerek bağlantı sorunlarından ötürü yetersiz kalıyor önerebileceğiniz kablolu kulaklık var mıdır? Type-c veyahut 3.5mm jak girişli olması gerekiyor bütçe çok...
  4. Onur Koç

Steelseries arctis nova 1p mikrofon çalışmıyor

iyi forumlar kolay gelsin steelseries arctis nova 1p kulaklık aldık arkadaşa tek bir kablo çıkmış ya mikrofon ya kulaklık çalışıyor çoklayıcı almaktan başka bir çözüm var mı?
  5. Onur Koç

4060ti ve 12400f için monitör önerisi

arkadaşlar selam arkadaşım için monitör önerir misiniz oynayacağı oyunlar çok ağır değil genelde fps oyunları
  6. Onur Koç

PC hocası yeni sistemi alınır mı?

fiyat çok ucuzuma geldi psu hakkında düşünceleriniz nelerdir?
  7. Onur Koç

Öneri Yazılım için ucuz laptop önerisi

Merhaba iyi forumlar bilgisayar mühendisliği kazandım yurtta kalacağım okula götürmekte şarja takılı olmadığında kullanmakta sorun yaşamyacağım bilgisayar önerebilir misiniz maksimum 14k bantlarına çıkabilirim çok oyun oynamam oynadığım oyunlar da hafif oyunlar lol tarzı falan cevaplar için...
  8. Onur Koç

Yardım HDMİ 2.0 vs Display Port 1.4

Arkadaşlar merhaba iyi forumlar ekran kartı olarak RX 560 düşünüyorum monitörlerim belli değil biri pivot olmak şartıyla çift monitör kullanıcam 144 hz almayı planlıyorum ikisinden de 144hz almam için hangi çıkışı kullanmam lazım RX 560'ın bütün modellerinde 2 tane DP çıkışı olmuyor
  9. Onur Koç

Dual channel için Ram uyumu

Hayırlı forumlar sistemimde corsair 8 gb 3000mhz cl16 ram vardı aynısından bir tane daha aldım kargoda gelecek taktığımda dual channel olarak uyumlu çalışır değil mi? ayrıca rami kullanılmamış olarak sahibindenden aldım kullanılıp kullanılmadığını nasıl anlayabilirim
  10. Onur Koç

Ryzen 3 1200AF için sıfır ekran kartı önerisi

1080pde işlemcinin besleyebileceği ekran kartı önerir misiniz arkadaşlar anakartım çarpan kilitli o.c yapamıyorum bütçe problemi yok sistemin diğer özellikleri imzada (monitör değişecek)
  11. Onur Koç

Yardım RX 580 Bu fiyatlara olabilir mi?

https://m.n11.com/urun/turbox-amd-radeon-rx580-antares-volga-8-gb-gddr5-256-bit-ekran-karti-1511667?magaza=bilsoyteknoloji https://www.gameofzone.com/urun/sapphire-rx-580-pulse-11265-05-20g-256-bit-gddr5-8-gb-ekran-karti Upgrade yapmak için RX 570 almak istiyordum bu kartlar daha ucuz, bu...
  12. Onur Koç

Mikrofonlu kulaklık önerisi

300 lira bandında örgü kablolu kulaklık önerisi yanıtlarınızı bekliyorum arkadaşlar iyi forumlar.
  13. Onur Koç

kulaklığımın mikrofonu çalışmıyor

Gamepower magnus v2 kulaklık ve a320m-h anakartım var kulaklık çalışıyor fakat mikrofon çalışmıyor yardımcı olabilecek var mı? mikrofonu görüyor bu arada
  14. Onur Koç

Ucuz bütçeli 1ms 144hz 24'' monitör önerisi

Kolay gelsin iyi forumlar. 144hz 1ms 24'' F/P ürün önerilierinizi bekliyorum.
  15. Onur Koç

Mi Earphones 2 Basic güncelleme

Merhaba, iyi forumlar Xiaomi earphones 2 basic aldım telefonum da xiaomi 9 olmasına rağmen pop-up ekran gelmedi, sitesine baktığımda güncellemem gerektiğini söylüyor fakat çok yabancıyım nasıl güncelleyeceğimi bilmiyorum yardımcı olabilecek var mı ?
  16. Onur Koç

Xiaomi mi wifi pro alınır mı?

https://www.trendyol.com/Xiaomi/Mi-Wifi-Pro-Sinyal-Yakinlastirici---Guclendirici-300-Mbps-p-3607033?boutiqueId=555788&adjust_t=mk12x3o_m4o2h83&adjust_campaign=product_free&link_contentid=3607033&link_userID=11201309&utm_campaign=3607033&utm_medium=product_free&utm_source=share&utm_term=11201309...
  17. Onur Koç

Kenarlarda oluşan boşluk

Monitörüm 1440x900 ben bir oyuna 1280x720 olarak girmek istiyorum (daha iyi oldugu için) fakat kenarlarda boşluk oluşuyor bunu düzeltmenin bir yolu yok mu? gpu:r7 240 2gb 128bit
  18. Onur Koç

Sandisk SSD alınır mı? kronik sorunlu mudur

https://www.hepsiburada.com/sandisk-ssd-plus-480gb-530mb-445mb-s-sata-3-2-5-ssd-sdssda-480g-g26-p-BD805683 Kolay gelsin iyi forumlar. Ekteki ssd alınır mı arkadaşlar problemi falan var mıdır acaba?
  19. Onur Koç

Hoi4 1.10 Güncellemesi gelmiyor

Battle for bosphorus aldım onun için 1.10 güncellemesi gelmesi lazım fakat güncelleme gelmiyor arkadaşlar nasıl yapabilirim? sürümüm 1.9.3 halen
  20. Onur Koç

Hoi4 Yeni dlc çalışmıyor

İyi forumlar. Steamdan hoi4 aldım orjinal buından 2-3 ay önce şimdi de battle for bosphorus dlcsisini aldım fakat bu dlc çalışmıyor çözümünü bilen var mı? oyunu kaldırıp tekrardan yükledim hala düzelmedi
Geri