Arama sonuçları: *

• Users: bugraq17
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Valorant fps sorunu çözüm önerisi

sistem i5 10600 stock fan (sipariş verdim geliyor) 2070 super bm460m pro fps baya düşüyor skill gelirse 120ye falan düşüyor 240+ alıyordum oyundamı sıkıntı var şuan ne yapmam lazım
  2. B

Hava soğutucusu önerisi

i5 10600 için hava soğutucusu önerisi çok büyük olmasın şuan 70 80 derece görüyor fps dalgalanıyor onu düzeltsin yeter
  3. B

Hangi skatezi tercih etmeliyim

Obsidian air mi yoksa jade veya jade air mi tercih etmeliyim Elimde mchose a5 ultra var cok hızlı olmasin cok yavaşta olmasin orta bir skatez arıyorum önerileriniz nelerdir
  4. B

1000tl f/p mousepad önerisi

bütçe biraz artabilir kullandıgım mouse mchose a5 ultra normal skatez kullanıyorum speed mousepad olmazsa sevinirim
  5. B

Giris ekraninda kaliyor

Boyle kalıyor ne yapmam lazım
  6. B

Hdd bazen gözükmüyor

sabah bilgisayarı açtığımda hdd hiç gözükmüyordu şimdi yeniden başlattım ve gözükmeye başladı kablolarında bir sıkıntı olabilirmi kontrol etmelimiyim
  7. B

Psu kablosunu oynayınca kapanıyor

psu kablosunu hafif oynasa veya bir şey deyse pc direk kapanıyor kablomu değiştirmeliyim yoksa psu da sorun olabilirmi
  8. B

Aoc için monitör standı

aoc 25g3zm var cok pahalı olmasın uygun fiyatlı bir monitör standı arıyorum
  9. B

120x70 veya 60 boyutlarında masa önerisi

bütçe 2k falan çekmecesi olmayan bir masa öneriniz varmıdır acaba
  10. B

Kırmızı switch öneri

reddragon k617 fizz var yedek swıtch için hangi siteden hangi markayı almalıyım 6 7 tane olsa yeter
  11. B

Çözüldü✓ Klavyede harf basmıyor

klavyede ç ye basmak istediğimde çalışmıyor ama windows tuşu ile beraber bastıgımda çalışıyor neden
  12. B

Kickte kac bitrate vermeliyim

50Download 14 Upload kac bitrate acmalıyım 6000 falan yazdıgımda ızleyenlerde drop yıyor gibi gözüküyor
  13. B

Sıvı soğutucu önerisi

i5 10600 bm 460pro 120mm veya 240mm cok büyük olmasın alan kısıtlı ne alabilirim uygun olarak
  14. B

Intel icin sogutucu onerisi

Islemci 80 derece görüyor stock fan var Cok pahali olmicak sekilde nasil bir sogutucu alabilirim
  15. B

Işlemci böyle kullanılması normal mi

fight anında 200 180 bile görebiliyorum 240hz var sıkıntı yaşıyorum
  16. B

Islemci ve anakart degistirmeye deger mi

i5 10600 Bm460 pro Amd ye geçmek istiyorum 5 5500 gibi bi işlemci mi almalıyım Ne alabilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim Kendi işlemcimi ve anakartimi satıp üstüne biraz ekleyebilirim cok fazla degil
  17. B

10-15metre internet kablosu önerisi

internetim 50-70mbps arası 10-15metre hangi kabloyu önerirsiniz
  18. B

Fps oyunlarında drop sorunu yaşıyorum

kasa 2070super i5 10600 8x2 ram bm460 pro valorantda 260 300 bandında dolanırken 180lere kadar düşüyor cs2 dede aynı şeyleri yaşıyorum 240hz oldugu için fps düşüşü sıkıntı yaratıyor sorun ne olabilir
  19. B

Nvidia record alıyorum siyah ekran oluyor

1280x960 çözünürlüğüne alınca böyle oluyor normal record anında oynatma değil
  20. B

Aoc monitor hangi ayarlar degistirilmeli

Fps oyunları oynuyorum sadece Shadow controlu arttırmam gerekiyormu Yada mbr açmam gerekiyormu Neleri değiştirmeliyim
Geri