Arama sonuçları: *

1. S

Ptt Dağıtım merkezinden kargomu alabilirmiyim şube değil!

Acilen kargomu almam lazım suan ankarada bursaya geldiginde subelere dagitilmadan gidip alabilirmiyim?
  2. S

Kimliğim ne zamana gelir

Yeni staja basladim maaş hesabi cikart dediler son dakka benimde kimlikte fotoğraf yoktu iste randevu aldım dün nufus müdürlüğünden işlemi yaptim maas ayın 5 inde yatacakmis eger benimki yatmazsa tum sirkettekilerinki gecikecekmis kimligim ne zamana gelir biligisi olan varmi
  3. S

Çözüldü✓ Yazıcıdan bı turlu dogru etıket cıktısını alamıyorum yardım edebılecek varmıdır

yazıcı tsc te200 sureklı baskı sola kayık oluyor ve tammaı cıkmıyor boyutlar falan hersey tmaman sagdan soldan bosluk verıyorum yıne aynı konusyu bılen bırı varsa yardım ederse sevınrım stajyerım 2 haftadır sunla ugrasıyorum
  4. S

600 lira bandında kablosuz kulaklık önerisi

Telefon için istiyorum ses kalitesi iyi olsun müzik dinlemek için alacagım 600-700 lira param var güzel bi kablosuz kulaklık önerir misiniz?
  5. S

AMD ekran kartı siyah ekran da kalıyor

Pc de normal takılıyordum birden siyah ekran verdi kapadım açtım düzeldi sandım driverda çalışmıyordu acmaya calistigimda bu hatayı verdi ddu yaptım tekrardan yükledim çalıştı tekrar siyah ekran yedim şuan islemcim apu sisteme uygun ekran kartini cikartiyorum hdmi anakarta takılı siyah ekranda...
Geri