Arama sonuçları: *

• Users: ksowkez
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ksowkez

Max 35k telefon önerisi

Merhaba max 35k bandına telefon arıyorum yd 2. el her şey olur önemli olan kamerası çok önemli benim için bu fiyata alabilceğim en iyi kameralı ürünü istiyorum 2. olarakda ekran kaliteside iyi olsa süper olur uzun süre kullanıcam ileri süreçte kasmayacak bi telefon olmalı
  2. ksowkez

South Park™: The Fractured But Whole Çizgi diziyi izlemeden oynanır mı

Merhaba arkadaşlar steamde gezerken bu oyun karşıma çıktı sizce oyun 7 dolara değer mi ve çizgi diziyi izlemeden oynanır mı
  3. ksowkez

CSGO takasla alınan kasa anında açılabilir mi

Merhaba arkadaşlar csde bynogameden kasa alıp açıcam takas ile yolluyorlar ve takaslarda 8 gün bekletme var biliyorsunuz bu şey kasalar için geçerli mi anında aldığım gibi açabilirimyim
  4. ksowkez

75 desi olan kargomu aras kargo getirmiyor

Merhaba arkadaşlar ben bi koltuk aldım 5 gündür şubede duruyor en sonunda aradım dedim neden dağıtıma çıkmıyor bana 50 desi üstü kargo çıkmıyor dedi kurallarımız gereği bu doğru mu bilgisi olan varmı ne yapabilirim
  5. ksowkez

4-5k arası oyuncu koltuğu önerisi

merhaba koltuk aıyorum 1.81 80kg yum aklımda şu iki ürün var sizin öneriniz varmı yada hangisi https://rofth.com/rofth-nova-crimson-red-premium-oyuncu-koltugu/ https://xprime.com.tr/bulls-oyuncu-koltugu?Renk-Se%C3%A7imi=Sar%C4%B1
  6. ksowkez

Hiq protein tozu aroma önerisi

Merhaba ben öncedende hiq kullanıyodum şuan indirim gelmiş tekrardan almayı düşünüyorum önceden double milk kullanıyodum baya beğendim ama şimdi farklı bir aroma almayı düşünüyorum daha önceden kullanmış olanların fikrini almak istedim sizce hangi aroma genelde yulaf veya pankek ile kullanıyorum...
  7. ksowkez

Uygun Protein tozu önerisi

Merhaba yaklaşık 2 yıldır spor yapıyorum daha önceden grizzone proteinocen kullanmıştım 2 side memnun etmedi hiq aldım paraya kıyıp ondan memnun kaldım bütçem kısıtılı böyle içeriği gerçek olan tadı güzel bi marka arıyorum önerisi olan varsa yazarsa sevinririm
  8. ksowkez

Maksimum 20K telefon önerisi

Merhaba çok telefon kullanan birsi değilim sadece mesela 1 2 yıl geçer yazılımsal olarak arayüz olarak donma takılma sorunları olsun istemiyorum ve ekran kalitesi güzel olsa iyi olur dizi film için aklımda şu 3 model var sizin önerebileceğiniz başka model varmı yada bu 3 modelden hangisi daha...
  9. ksowkez

🔥İndirim Clear 600ml Şampuan 99tl

Ürünü bimde gezerken gördüm normalde 600ml artık çok nadir satılıyor yada 150tl civarı oluyor çok iyi fiyat bölgesel olabilir ama
  10. ksowkez

Maksimum 1000tl silikonlu kulakiçi önerisi

Merhaba ben kulakiçi kulaklık arıyorum maks 1k bandında Anc olan bir model olursa daha iyi olur Ancsi kaliteliyse ancsiz yada ancli önerilerini bekliyorumn
  11. ksowkez

5 günlük Spor programı önerisi

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 6 aydır spora gidiyorum program değiştirmek istiyorum önerebilceğiniz bir program varmı şuan bunu yapıyorum sizce bu program nasıl değiştirmeye gerek varmı
  12. ksowkez

Spor için vitamin önerisi

merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 4 aydır spora gidiyorum kreatin felan var param varken vitamin takviyesi almak istiyorum sizce hangilerini almalıyım öneriniz varmı
  13. ksowkez

Okulun telefona el koyması

Merhaba beyler şimdi ben okulda telefonu yakalattım hoca aldı 15 gün vermeyecem diyor velimi arayın diyorum aramıyor şimdi 15 gün tutması yasal mı bu telefonu sonuçta okul dışı saatlerdede bu bana etki ediyor
  14. ksowkez

Hangi kreatin tercih etmeliyim

merhaba ben kreatin alıcam normalde hiq kullanıyodum fiyata çok zam gelmiş şu ikisinden birini alıcam pazaramadaki kodla baya ucuza geliyor sizce hangisi daha iyi olur https://www.trendyol.com/dna-nutrition/creatine-monohydrate-250gr-p-331603646?boutiqueId=61&merchantId=660723...
  15. ksowkez

Acer Nitro 5 AN515-58-588W laptopta boş SSD slotu var mı?

Merhaba ben laptobun allanını yükseltmek istiyorum şuan 500gb var 2. bir slotu varmı acaba bu modelin https://www.acer.com/tr-tr/laptops/nitro/nitro-5/pdp/NH.QLZEY.007
  16. ksowkez

Easymax x05 gamepad alınır mı

merhaba ben temudan indirimle 720tlye easymax x05 gamepad almayı düşünüyorum sizce alınır mı nasıl üründür x15 vergi 1050tl sınırı yüzünden alamıyorum
  17. ksowkez

Lol ihtişamlı öz en basit nasıl alınır

Merhaba ben bu mağazadaki 200 öze malp kostümünü almak istiyorum ama yetmiyor passi aldım ama passdende 150 gelecek 45 eksik kalıyor en basit nerden kasabilirim yada en ucuz bilgisi olan
  18. ksowkez

0.5m-1m arası Lan kablosu önerisi

Merhaba modemin lan kablosu bozuldu İnternete baktım ama bulamadım 0.5-1m arası bilen varsa atabilir mi
  19. ksowkez

Suicide Squad Kill the Justice League açılmıyor

Merhaba arkadaşlar be oyuna girmeyi deniyorum ama şöyle bir hata alıyorum nedeni nedir
  20. ksowkez

❌İndirim Bitti! MSI G255F 24.5 180hz 1ms monitör 3999tl

Vatan bilgisayar Tarafından satılıyor 1 yıl içerisindeki en düşük fiyat...
Geri