Arama sonuçları: *

1. 𝕸

LoL üst koridor hero önerisi

Oyunda çok yeniyim üst koridor oynamayı düşünüyorum darius filan düşünüyorum önerileriniz varmı?
  2. 𝕸

Ders çalışamıyorum yardım edin

Abi ben ders çalışamıyorum en fazla 15dk durabiliyorum masa başında bu sene lgsye gireceğim konu anlatımı izleyim diyorum en fazla videoda 10 dakika kalabiliyorum (arada sırada) derse giriyorum dersi dileyemiyorum, matematik dersine giriyorum dersin bitmesini bekliyorum inkilapta masal gibi...
  3. 𝕸

Sıfırdan premier pro nasıl öğrenebilirim

Acaba anlaşılabilir sıfırdan Youtube'dan premier pro eğitimi önerir misiniz?
  4. 𝕸

İçerik üretmeyi düşünüyorum hangisi daha mantıklı

Şimdi 4k 30fps olursa akıcılıktan kısacağım ama kaliteli olacak ama eğer 1080p 60 fps seçersem kalite düşmüş olacak ama akıcı olacak sizce hangisini seçmeliyim bana sanki 4k daha mantıklı gibi geldi fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim. (yayın yapmayacağım)
  5. 𝕸

Youtube'da video yapmak istiyorum ama gelecekte utanırsam diye bir düşünüyorum

Youtube'da video yapmayı düşünüyorum ama gelecekte utanırsam ve kanalda gelişmeyip sadece utanç verici videolarımın olduğu bir kanal olursa diye korkuyorum bir yandan linç korkumda var
  6. 𝕸

Oyun önerisi (bütçe fark etmez)

Oyun geçmişim var ama gidipte full rdr2 oynayamadım zamanında bütçe fark etmez güncel olarak popüler veya ''kanka bunu oynaman lazım bu başyapıt'' diyeceğiniz oyunlar varmı?
  7. 𝕸

Tebilion güvenilir mi?

Eğer tebiliondan alışveriş yaptıysanız veya başka tebiliondan alışveriş yapan birinin deneyimlerini biliyorsanız paylaşırmısınız sistem nasıl geliyor vb sorularım var.
  8. 𝕸

Kafamda bir sistem var ama nasıl olur bilmiyorum yardımınıza ihtiyacım var.

https://www.tebilon.com/amd-ryzen-7-5700x3d-msi-geforce-rtx-4060-ti-ventus-2x-black-16gb-a520m-a-pro-16gb-512gb/ hazır sistemini almayı düşünüyorum ama sistemin parçalarını DEEPCOOL AG500 BK ARGB LGA1700/1851/AM5 İşlemci Hava Soğutma ve Kingston 1TB NV3 M.2 NVMe SSD Okuma 6000MB / Yazma...
  9. 𝕸

Doğru yazılışı ölersinmi yoksa ölürsünmü

Tamam bu konu bazı kişilere boş bir konu gibi geliyor olabilir. Ama cidden çok merak ettim doğru yazılımı ne?
  10. 𝕸

2B2T için hack client (Paralı)

Paramın çöp olmasını istemiyorum 90-120 dolar bütçem var client önerirseniz sevinirim.
  11. 𝕸

Hazır sistem önerir misiniz?

Fortniteda full ayarlarda 60 fps verecek bir hazır sistem bulurmusunuz Bütçe 30.000 tl.
  12. 𝕸

Bütçe 30.000 TL F/P Hazır Sistem Önerisi

30.000 TL bütçeyle satın almayı düşündüğüm bir bilgisayar sistemi arıyorum. Bu sistemi öncelikle yüksek performanslı bir oyun deneyimi için kullanmayı planlıyorum. Özellikle Fortnite,CS2 gibi oyunları 1080p çözünürlükte, yüksek ayarlarda ve 60 FPS sabit kare hızında oynayabilmek benim için...
  13. 𝕸

Rahat 4 sene kullanabileceğim hazır sistem

Rahatlıkla 4 sene kullanabileceğim hazır sistem varmı fortnite, cs2 filan oynuyorum bütçe 30k. (ekipmanlar ve monitör için ayrı bir bütçem var onlar için ayrı bir konu açıcağım)
  14. 𝕸

Soğutucusu mükemmel hazır sistem

Mükemmel bir soğutucuya sahip hazır sistem önerir misiniz?.
  15. 𝕸

Lgs için öneri almam lazım acil!!

Bu sene hayatımın gidişatının dörtde birini oluşturacak olan Lgs var. Fen lisesi hedefliyorum bana öneri verirmisiniz her türlü olabilir.
  16. 𝕸

Dünyadaki ilk speedrun

Benim kafama şöyle bir soru takıldı. Dünyadaki ilk speedrun ne ve speedrun kavramını bulan ilk kişi kim?
  17. 𝕸

Lgs youtubedan hoca önerisi

Videonun yarısında like dilenmeyen, boş yapmayan ve reklam yapmayan. Aşırı verimli hocalar varmı youtubeda? Varsada hangi dersler için hangi hocalar en iyisi?
  18. 𝕸

Doping hafıza gibi bir site varmı

Doping hafıza gibi zengin kütüphaneye sahip daha f/p bir site varmı? Varsada belirtirmisiniz?
  19. 𝕸

Diş Beyazlatma, Çürük Tedavisi ve Diş Dolgusu: Hangi Adımları Atmalıyım?

Dişlerimin beyazlatılması, Daha önce Colgate Max White diş macunu ve manuel diş fırçası kullandım ve dişlerimi çok az fırçalıyordum. Elektrikli diş fırçasına geçicem bu konuda hangi adımları atmalıyım?
Geri