Arama sonuçları: *

• Users: ipkiwa
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. I

Kısa orta vadede kazandırıcak yatırım önerisi

Arkadaşlar 100 bin tl var her ay net 30 bin ekleme yapıyorum araba almak hayalim. En güvenlı kazanç sağlayacak yatırım ne yapabilirim sizce ?
  2. I

Askerlik yoklama dönemi

Arkadaşlar 18 yaşındayım şuan işte çalışıyorum para lazım olduğu için en az 1 sene daha üniversiteye gitme planım yok ama daha sonrasında bundan sonraki haziran için sınava girip gideceğim. E devlette yoklama dönemim 9 aylarda bir şey yazıyor. Pek bilmiyorum ne demek bu süre dolduğunda...
  3. I

Vücut Kılı Alma İçin Makine Önerileri

Arkadaşlar vücudumu tahriş etmeden vücut kıllarımı alıcak güzel bir makine önerebilir misiniz? Bütçe: 2-5 bin
  4. I

Çözüldü✓ Anakart kırmızı sarı ışık yanıyor

Arkadaşlar anakartta kırmizı ve sarı ışık yanıyor ekran gelmiyor sistemi daha yeni alıp kurdum
  5. I

Yeni sistem bios ayarları

Arkadaşlar az öncr forumdakiler sağolsun tavsiyeleri ile yeni aldığım sistemi kurdum. Ve ilk acılışı yaptım bios ekranına geldi bu ekranda yapmam gereken bir islem varmı direk windowsumu kurayım
  6. I

Çözüldü✓ Masaüstü bilgisayar kurma

Arkadaslar 2 saat once itopyadan bir sistem aldım kurulu alırsam en erken 20 si dediler bende kurulu olmadan aldım. BIldiginiz güzel bir rehber varmı kurmak için
  7. I

Pc hocası gg-11 alınır mı?

Arkadaşlar muhtemelen yarın en geç birkaç gün içerisinde hazır sistem almayı düşünüyorum sizce bu birkaç özelleştirme ile alınır mı? veya bu ay yeni f/p sistem çıkar mı bekliyim mi ...
  8. I

Klavye ve mouse çalışmıyor

Arkadaşlar bilgisayarımı açtım ve görüntü geldi. mouse bastım bir şey olmadı sonra klavyeme tıkladım yine bir şey olmadı.Bilgisayarı açamıyorum algılamıyor klavye ve mouse defalarca sök çıkar yaptım.
Geri