Arama sonuçları: *

• Users: deuslra00
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

Dahili Ekran Kartını Kaldırdım Bilgisayar Açılmıyor.

Dahili ekran kartımı kaldırdım ardından çalışmaya devam etti monitör ayarlarına baktım 60 hz gösteriyordu kapatıp açtım ama bilgisayar başlamadı fotoğraftaki ekranda kaldı.Ne yapabilirim? (Ekran Kartım 4060 ti)
  2. D

Ethernet kablosunu bilgisayar algılamıyor.

Bu olay dün de oldu sonra kendiliğinden düzeldi bugun yine oluyor modem üzerinde ethernet bağlı olduğunda yanan ışık yanmıyor bir süre sonra düzeliyor. Bilgisayarımı 3-4 saat kullanamıyorum sebebi nedir? Evde telefonlarla internete bağlanılıyor.
  3. D

Kasanın içi sizce nasıl gözğküyor?

Full siyah bir sistem düşünmüştüm, ramler hediye olarak geldi fakat beyaz alınmış. İlerde anakartı değiştireceğim ve büyük ihtimalle kalitesinden dolayı asus bir marka alacağım ekstra olarakta şansıma neredeyse tüm modelleri siyah. Ramler sizce içerden çok sırıtır mı?
  4. D

Bu setupa mousepad alınır mı?

90x58 boyutunda bir masam var monitörün iki yana ayrılan kısımı masanın çoğunu kapsıyor keşke düz bir monitör alsaydım. Klavye ve mousr olan kısma 80x30 mouse pad alsam nasıl olur? Monitörün ucuyla masanın sonu arasında tam 30 cm var biraz uzun kalırsa monitörün altına doğru yerleştirebilir miyim?
  5. D

BlueStacks Efootball'da oyuncum gözükmüyor.

Yarım saat önce Kevin De Bruyne çıkardım ve daha yeni Bluestacks indirdim oyuna girdiğimde çıkardığım oyuncum yoktu. Mobilde 120 Param olmasına rağmen Bluestacks'de 40 Param var. Neden böyle oldu?
  6. D

Bilgisayarıma ethernet bağlayabilir miyim?

Çok anlamıyorum bu işten ama bilgisayarla aramda 5-6 metre var ethernetle bağlasam performans kaybı olur mu? Birde kasada çektiğim fotoğraf ethernet girişi mi modemle anakarttaki arasında boyut farkı var gibi geldi de.
  7. D

Marvel Evreni Güncel İzleme Sırası

En güncel izleme sırasını istyorum bir sitede Kaptan Amerikadan sonra Ajan Carter var diğerinde Kaptan Marvel var en güncelini yazabilir misiniz?
  8. D

İnternet hızım çok yavaş

35 Mbps internet var fakat bana 14 Mbps civarında geliyor ve oyunlarda 2000 pinge kadar çıkabiliyor. Wifi adaptörüm çook eski bilgisayarımdan kalma adaptörü değiştirirsem performansta yükseliş olur mu olursada bir adaptör önerebilir misiniz? Ethernet bağlama şansım yok.
  9. D

Diyette Şekersiz Cool Lime içilir mi?

Diyette bu içilebilir mi? Bunun yanında Limonlu soda veya Şekersiz Kola içilebilir mi?
  10. D

Diyete girdim ne yemeliyim?

Diyette ne yemeliyim sabah öğle akşam yazabilir misiniz? Mesela sabah kahvaltıda 1 veya 2 haşlanmış yumurta yanında şu şu şu diyerek. Birde Tam Buğday Ekmeği yenilebilir mi?
  11. D

GTA V karakter değiştirilmiyor.

Bir kere daha olmuştu oyunu kapattım açtım böyle oldu yukarı çekiyorum karakter değişmiyor. Herhangi bir görevde değilim Menyoo ve GTA Türkçe Yama kurulu.
  12. D

Windows 11 Bluetooth Gözükmüyor

Bilgisayarı yeni aldım Bluetooth gözükmüyor ne yapmalıyım? Ekstra bir aparat almalı mıyım?
  13. D

Valorant Hesap Ne Kadar Eder?

14. D

Ekran Kartı fanları dönmüyor.

ETS2 Fifa gibi oyunlarda çalışıyor ama Minecrafta girince çalışmıyor işlemcinin ekran kartını kullanıyor. Nasıl mşnecrafttada etkinleştirebilirim?
  15. D

Trendyolda 800 TL ye kadar SONY DS4 kolları var alınır mı?

https://ty.gl/s6rlercdvq PC'de Fifa 24, Forza Ets tarzı oyunlarda oynanır mı?
  16. D

BIOS nasıl sıfırlanır?

Ramlar xmpye çektikten sonra bilgisayar açıldı ama klavye ve ekrana görüntü gelmedi. Araştırdığımda biosın güncellenmesi lazımmış, BIOS pilini çıkartmak için ekran kartınıda çıkarmak lazımmış. Başka şekilde sıfırlayamaz mıyım? Anakart : Gigabyte A620M H
  17. D

20 MB/s ile GTA V kaç saatte iner?

Genelde 18 aralarında iniyor bazen 21 bazen 15 (çok nadir)oluyor. Kaç saatte iner?
  18. D

Bilgisayarımda Farklı Ekran Kartı Gözüküyor

Merhabalar, bilgisayarımı yeni aldım ve Aygıt Yöneticisindeki Görüntü Bağdaştırıcılarına girdim. Üstte AMD Radeon Grapichs altındada Nvidia geforce rtx 4070 ti super yaziyor. Neden AMD Radeon yazıyor?
  19. D

Hazır PSU'lu Kasaya Farklı PSU takabilir miyim?

Powerboost PB-P3720B 850w 80+ Bronze kasa şuan elimde. 4070 Ti + R5 7600'lü sistemim var forumdaki bazı arkadaşlar kasadaki psu için resmen canlı bomba demişler bütçem olmamasına rağmen başka bir PSU almaya çalışacağım. Diğer bileşenleri tehlikeye atmak istemiyorum bu kasaya herhangi bir PSU'yu...
  20. D

Fiyat Bakmaksızın Sistem Nasıl?

https://r.resimlink.com/VC_vgu8f.jpeg
Geri