Arama sonuçları: *

• Users: Kuru
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Yardım Rust alt tusu ile etrafa bakarken zoom yapama sorunu

Rust oynuna yeni başladım alt tuşu ile etrafa bakarken zoom yapmak için c tuşuna bastığımda klip saving diye bi bildirim geliyor ve ses çıkıyor alt tuşu ile etrafa bakarken zoom yapamıyorum bunun çözümü varmıdır varsa nasıl yapılıyor bilenler yazarlarsa çok memnun olurum
  2. K

Yardım Msi anakart güvenli ön yükleme açma

Msi b650 gaming plus wifi anakartım var işlemcim amd ryzen 7 7800x3d cs2 de faceit oynamak istiyorum ama güvenli ön yükleme hatası alıyorum anakarttan güvenli ön yüklemeyi açıyorum f10 la kaydediyorum sistem kendini kapatıp geri açıyor ama yaptığım işlemler uygulanmıyor yine güvenli ön yükleme...
  3. K

Öneri Ucuza minecraft nerden alınır

Ucuza minecraft nerden ala bilirim Tllauncer den oynuyordum ama artık ojinal versiyonu gerekiyor ve bütçem kendi sitesinden almaya yetmediği için ucuza almam gerekiyor nerden alırım basıl olur bilgisi olan varmı
  4. K

Öneri Hangi ekran kartını almalıyım

Sistemim ddr5 üst düzey bi sistem Ryzen 7 7800x3d Msi b650 gaming plus wifi 1000 wat psu Temel bileşenlerim bunlar 15k bütçeyle yeni ekran kartı alıcam aklımda 2 tane kart var 1. https://www.sinerji.gen.tr/asrock-radeon-rx-6750-xt-challenger-pro-12g-oc-12gb-gddr6-192-bit-ekran-karti-p-47606...
  5. K

Öneri 1000/1500 tl arası 550 wat psu önerisi

Ryzen 5 5600 işlemci Rx580 8gb erkan kartı İçin yeni psu almam gerekiyor bütçem çok kısıtlı 1000 tl ile 1500 tl arası psu önerisi yaparsanız memnun olurum
  6. K

Yardım Gta5 online oyun takılıyor

Gta5 online a girince yükleme ekranı geliyor biraz bekleyince karaktere geçiyor sonra ekran blurlanıyo karakteri haraket ettiremiyorum herhangi bişey yapamıyorum esc ye bile basılmıyor fotoğrafını koyucam nasıl d
  7. K

Öneri 500.000 TL bütçe araç öneri

Marka model çok fark etmez ama temiz bi BMW güzel olur genç işi olmasını istiyorum fazla masraf çıkartmicak piyasa arabası önerileriniz nelerdir bütcem 500 bin tl
  8. K

Yardım Pubg mobile kore pc nasıl oynanır

Pubg mobile kore versiyonu nasıl pc de oynanır
  9. K

Öneri Oyuncu koltuğu önerisi

Bütçem 7k 8k arası bi bütçeyle fiyat performans bi oyuncu koltuğu arıyorum önerileriniz neler olur
  10. K

Öneri Ekran kartı önerisi 25k bütçe

Bu başlığa cevap yazan herkese şimdiden teşekur ederim 25k bütçeyle yeni ekran kartı alıcam sistemim özellikleri şu şekilde Anakart: msi b650 gaming plus wifi İşlemci: amd ryzen 7 7800x3d İşlemci soğutucu: msi mag coreliquid e360 white Psu: Gigabyte GP-UD1000GM 1000W M2 ssd 1:WD Blue SN580...
  11. K

Yardım Rust durduk yere vac ban yedim yardım

Rust indirime girdiğinde aldım 11 saat oynadım ve bi süre ara verdim tekrar girmek istediğimde ise vac ban yediğimi gördüm yardım edermisiniz bi şekilde banı kaldıralalım
  12. K

Öneri Ekran kartı önerir misiniz? ?

Suan ki pc için ekran kartı arıyorum pc özellikleri Amd ryzen 7 7800x3d Msi b650 gaming plus wifi 1000 wat gold sertifikalı psu 360mm sıvı soğutma Atx kasa 4 tb gen4 m2 ssd Amd radeon rx 580 8gb Şuanki sistemim bu şekilde ekran kartı idarelikti elime para geçtiği için değiştiriceğim bütçem max...
  13. K

Yardım Ekran kartı önerisi ?

Merhaba amd ryzen 7 7800x3d işlemcim 1000 wat psu msi b650 gamin plus wifi anakartım msi mag e360 white sıvı soğutmam 2 adet 2tb m2 ssd var sistemimde şuan geçici olarak kullandığım shappire nitro plus rx 580 8gb spceial editon ekran kartım var bütçem 15k ve amd ninvida hiç fark etmez sistemime...
  14. K

Yardım Alt + tab atınca ekran gidip geliyor

Amd ekran kartı kullanıyorum oyun oynarken alt + tab attığımda ses kıstığımda sesi yükselttiğimde vb. Durumlarda ekran siyah oluyor sonra düzelip tekrar siyah olup düzeliyor driver ları güncelledim herşeyi yaptım ama çözûm bulamadım yardım ederseniz sevinirim
  15. K

Yardım Valorant van 79 hatası alıyorum yardım

Valorantda 6 saat kadar once oynarken sıkıntı yoktu ama şimdi tekrar oynamak için girmek istediğimde van 79 hatası alıyorum birçok şey denedim düzelmedi yardım edermisiniz
  16. K

Yardım Rx 580 8gb mı gtx 1660 süper 6gb mı

Şuan aktif olarak kullandığım sapphire rx 580 nitro+ 8gb special edition ekran kartım var amd ekran kartından palit nvidia geforce gtx 1660 super 6gb ekran kartına geçmek istiyorum sizce hangisi daha iyi
  17. K

Pc de youtube tam ekran yapınca ekran gidip geliyor

Pc de youtube da video yu tam ekran yaptığımda ekran kararîp geri düzeliyor ve bunu herhamgi bi tuşa bastığımda ve mouse haraket ettiğinde yapıyor ne yapmalıyı.
  18. K

Rust da karakola nasıl ışınlanılır

Rust a yeni başladım nasıl karakola ışınlankcam bilmiyorum yardım edermisini ??
  19. K

İkinci ekran önerisi

İkinci ekrana ihtiyaç duyuyorum ve masamda çok bi alan yok 24 inç den büyük olmazsa çok iyi olur 1080p görüntü versin ekran yenileme hızı gecikmesi önemli değil çok kaliteli bişey olmasına gerek yok oyun oynsrken dc takibi bazen yan ekrandan dizi/film izlemek için ideal bi monitör olursa sevinirim
  20. K

RUST için ekran kartı önerisi

Rust için önerdiğiniz bi ekran kartı varmı AMD/NVİDİA fark etmez rustta orta yüksek ayarlarda 100 fps üzeri oynatırsa çok memnum olurum (Bütçem 12/15k arasında) (İşlemcim amd ryzen 7 7800x3d)
Geri