Arama sonuçları: *

• Users: Kekstra
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Millenicom superonline altyapısı

Bu şekilde kullanan varmı arkadaşlar ? Superonline aboneliğim bitti milleniye başvuracağım en merak ettiğim şey ping değerleri.
  2. K

Discordda çalışan kablosuz kulaklık önerisi

Merhaba arkadaşlar. Elimde sound liberty 53, anker soundcore q10 gibi kaliteli bluetooth kulaklıklar olmasına rağmen discordda berbat perfomansları var. Discordda rahat ses iletmesi ve çalışması için sanırım 2.4 ghz usbli kulaklık lazım, ne önerirsiniz?
  3. K

Sistemimi nasıl yükseltebilirim?

GoodRam IRDM PRO 16GB(2x8) Deep Black 3600mhz CL18 DDR4 Ram (K3600D4V64L18S/16GDC) Sapphire Radeon RX 6700 Pulse 10GB GDDR6 160 Bit Ekran Kartı AMD Ryzen 5 5600 4.40 Ghz 6 Çekirdek 35MB AM4 7nm İşlemci (MPK) DeepCool CC560 650W 80+ Tempered Glass LED USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa Gigabyte A520M K...
  4. K

3060 ve tarzı eski ekran kartı fiyatları neden pahallı ?

8-12 GB arası Ortalama bir ekran kartı almak istiyorum 2000/3000 serisinden ancak bu kartın sıfırları neden hala çıkış fiyatından pahallıya satılıyor ve bulunması zor oluyor? Knight online Sanallaştırma(pazar vs) yapacağım için rami yüksek ekran kartı lazım, ama fiyatlar aşırı absürt gerçekten.
  5. K

Arkada 4 tuşu olan gamepad arıyorum!

Merhaba arkadaşlar fortine oyunu için arkada macro atayabileceğim tuşlara sahip olan gamepad arıyorum Vader 3 pro mükemmel bir seçim olacaktı ancak yurtdışından sipariş veremiyoruz yeni yasa nedeniyle. Türkiyede satılan model arıyorum. Ne önerirsiniz ? Son çare xbox elite 2 alacağım gibi...
  6. K

Ekran kartına yük binince kapanması

Merhaba Rx 580 4gb ekran kartım var basit bi oyun oynarken birden ekran gidiyordu ancak kasada ekran kartı dahil bütün fanlar çalışıyor ışıkları var power tuşuna basılı tutunca kapatıp açılınca düzeliyor ve her seferinde 'amd radeon' yazılımı hata veriyor aygıt yöneticisinde ünlem işareti...
  7. K

Ryzen 5600 Aşırı ısına sorunu boşta 74 derece

BOŞTA değerler bu şekilde yükte 95 derece olmakta Kule tipi fan mevcut yinede işe yaramadı, kasa içi soğuk ve fanlar çalışıyor biosum güncel sorun nedir?
  8. K

Atomgamestore uygun fiyata PSU satıyor, güvenilir mi ?

https://www.atomgamestore.com/nzxt-c750-pa-7b2bb-eu-80-bronze-atx-power-supply?v=1.60.3 Bu ürünü almayı düşünüyorum, fiyatı çok iyi geldi. Bu site güvenilir mi?
  9. K

Bilgisayarım neden çok ısınıyor?

Merhaba arkadaşlar. Yukardaki değerler BOŞTA (Sadece chrome açık) değerler. Kasadan sıcak hava geliyor sürekli bacağım yanmakta. (Aşağıda kasa) Sorun nerde? Sistemim bu şekilde GoodRam IRDM PRO 16GB(2x8) Deep Black 3600mhz CL18 DDR4 Ram (K3600D4V64L18S/16GDC) Sapphire Radeon RX 6700 Pulse...
  10. K

X99 Çift işlemcili anakartıma kasa önerisi lütfen

https://tr.aliexpress.com/item/1005005491906580.html?gatewayAdapt=glo2tur Bu üründen aldım. https://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-mastercase-pro-3-mini-tower-matx-siyah-penceleri-kasa.html Bu kasa uyarmı acaba? Çok bilgim yok ama anakart çok büyük, mevcut kasama uymadı. Önerinizi...
  11. K

X99 anakarta ecc ram nerden bulabilirim?

Şu linkteki anakartı aldım uyumluluk açısından non-ecc veya ECC ram tavsiye ediliyor. Bu ramlara baktığımda 2side çok farklı boyutta, ne alacağımı çözemedim. Totalde 64 gb ram yapacağım, 18gbliklerden veya 32liklerden olabilir. Daha önce bu sistemi yapan bana yardımcı olabilirmi...
  12. K

HUANANZHI F8D (Çift işlemcili) anakartı bulamıyorum

Merhaba bu anakarta ihtiyacım var ancak aliexpressten sipariş edemiyorum 2-3 satıcı satıyor onlarda bu bölgeye gönderemiyormuş...
  13. K

Çift xeon5 2680 v4'li sistem

Selamlar, 10-15 adet minecraft,knight online vs farm amaçlı kullanabileceğim bir sistem kurmak istiyorum. https://www.hepsiburada.com/db-dual-xeon-e5-2680v4-56-cekirdek-128-gb-ddr4-ecc-512-nvme-750-watt-80-tower-server-pm-HBC00003QVO68?magaza=DijiBazaar Bu hazır sistem çok hoşuma gitti ve...
Geri