Arama sonuçları: *

• Users: can2
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Kasa önerisi psu dahil olan

Ryzen 7 7700x Rx 7800xt Bileşenli sistemim için psu dahil kasa arıyorum önceki casam 750w corsair 3000d di güç tuşu bozuldu
  2. C

Microsoft edge siyah olup gidiyor anlık yarım saniye

Microsoft edge açıyorum sayfa anlık siyah olup bekelyince düzeliyor tekrar mouse hareketi yapınca yine siyah ekran oluyor videolarda oluyor sebebi nedir ?
  3. C

Çözüldü✓ Kasa önerisi önü mesh havalandırması iyi

Kasamın güç tuşu kırıldı corsair icue3000d yedek parçası Tr de yok kasa önerir misiniz? önü mesh olan bu kasa minvalinde
  4. C

kulaklık mikrofon algılamıyor

kulaklığım logitech g733 wireless başka pcde mikrofonu açalışıyor algılıyor ama kendi pcmde mikofonu algılamıyor mikrofon yokmuş gibi bozuk falan değil ama başka pcde test ettim çalışıyor
  5. C

Çözüldü✓ steam bağlantı kesildi tek bendemi şuan

steam bağlantı kesildi diyor kendi kendine genel sorunmu sadece bendemi arkadaşlar
  6. C

Logitech g733 mikrofon sesi iletmiyor

g733 kulaklığım takılı algılıyor pc çalışıyor sürücüleri güncel ama mikrofonu sesi iletmiyor ses kaydedicide kullanılabilir ses giriş kaynağı yok diyor başka pc de çalışıyor mikrofon benim pcmde başka mikrofon da çakışıyor kulaklık denedim yazılım kaynaklı sorun sanırım ama çözemedim
  7. C

windows 11 arka plan siyaha dönüyor

w11 açıldıktan sonra arka plan siyah oluyor daha sonra tekrar düzeliyor tekrar siyah oluyor
  8. C

Ekrana görüntü gelmiyor

Merhaba arkaşlar İlk açılışta power tuşu ile kasadan açtıktan sonra görüntü geliyor fakat yeniden başlatma yaptığımda ekran kartından görüntü gelmiyor hdmı ekran kartından çıkarıp anakartın görüntü çıkışına takınca görüntü geliyor slot arızasını anakart ekran kartı arızasımı yoksa yazılımsalmı .
  9. C

Yeniden başlatınca görüntü gelmiyor

Yeniden başlatınca ekran kartı değil onboard dan görüntü veriyor ama hdmı ekran kartına takılı anakarta takınca görüntü alabiliyorum ekran kartına takılıyken power tuşuna basınca görüntü geliyor
  10. C

Bilgisayarı yeniden başlatınca no signal yazıyor monitöre görüntü gelmiyor

Bilgisayarı ilk açarken power tuşuna basarak açarsam görüntü geliyor ama windows içinden yeniden başlat yaparsam kasa çalışıyor ama monitör no signal diyip kapatıyor görüntü gelmiyor
  11. C

Bilgisayarı yeniden başlatınca Ekrana görüntü gelmiyor

Anakart: a620m-k İşlemci:Ryzen 7 7700x Ekran kartı:Rx 7800xt RAM:GOODRAM 5600mhz 2x16 Corsair cx750 750w 80+ Bronze psu Bilgisayarımı onboard kart ile açınca yeniden başlatabiliyorum ama ekran kartı ile açınca yeniden başlatta ekran gelmiyor no signal diyip monitör kapanıyor kasa çalışıyor...
  12. C

Çözüldü✓ CORSAIR iCUE 3000D AIRFLOW kasa için psu önerisi 850w gold

CORSAIR iCUE 3000D AIRFLOW Tempered Glass USB 3.2 Siyah ATX Mid Tower Kasa 850w 80plus gold psu önerileriniz varmıdır uyumlu ve sığabilsin içine
  13. C

Bilgisayarımı Yeniden başlatma yapınca görüntü gelmiyor

Anakart:Prime a620m-k İşlemci:Ryzen 7 7700x Ekran kartı:Rx 7800xt RAM:GOODRAM 5600mhz 2x16 Bilgisayarı yeni aldım ekran kartını montajlayıp sistemi güç tuşundan kasanın açtım açtıktan sonra driverlarını kurdum Windows güncelleştirmelerini yaptım Yeniden başlatma istedi ayarların kayıt olması...
  14. C

Onboardan hdmı kablosunu çıkarıp ekran kartına taktım

bilgisayarda onboard kart mevcut ekran kartına hdmı taktığımda böyle bi hata her bilgisayarı açtığımda alıyorum onboard ekran kartını devre dışı bırakırsam gidiyor rx7800xt ye hdmı takınca böyle bi sorun çıkıyor
  15. C

Windows başlat menüsünden Yeniden başlat yapınca monitöre görüntü gelmiyor

Sıfırdan Sistem satın aldım bilindik bi firmadan fakat ekran kartını takıp çalıştırdığımda Sistem ayarları değişikliği donanım ayarlarınız değiştirildi değişiklişklerin etkili olması için lütfen bilgisayarını yeniden başlatın diyor windows başlat menüsünden yeniden başlatma dediğimde kapanıyor...
  16. C

Yeniden Başlat yapınca Monitöre görüntü gelmiyor

Bilgisayarımı kapatıp normal açınca sorun yok fakat başlat menüsünden yeniden başlat yaparsam siyah ekran kalıyor monitöre görüntü gelmiyor ama kasa çalışıyor
Geri