Arama sonuçları: *

1. Sütçü İmam

DirectX 12 Kullanan Oyunlarda Rastgele Şekilde PC Reset Atıyor

Merhaba, uzun zamandır boğuştuğum bir sorun bu. Bilgisayarım bazı oyunlarda rastgele şekilde restart atıyordu ve görüntü gelmiyordu, tekrar elimle restart atınca görüntü geliyordu. Çok nadir olduğu için umursamadım bir süre boyunca. Geçen hafta CoD Black Ops 6 çıkınca oyuna girdim ve bu...
  2. Sütçü İmam

2-3k arası kulaküstü kulaklık tavsiyesi

Merhabalar, 2000-3000₺ arası müzik dinlemek için çok ağır olmayan komforlu kablosuz kulaküstü tavsiyelerinizi alabilir miyim?
  3. Sütçü İmam

Ryzen 5 5600 İçin Sıvı veya Kule tipi soğutma önerisi

Merhabalar, işlemciyi Rtx 3070 ile beraber kullanıyorum stok ayarlarında rdr 2 de ultra grafiklerde işlemci kullanımı %70-80 olmakla beraber sıcaklığı 95-98 dereceleri görüyor hatta bi kaç kere 103 oldu. Zaten stok fanı yetmeyen bir işlemci ve rtx 3070 ile kullandığımdan olsa gerek işlemci...
  4. Sütçü İmam

Freesync açıkken monitör hz değeri sürekli değişiyor

Asus TUF Gaming VG24V monitörümü yeni aldım fakat oyun oynarken (144 fps nin altında dalgalanan bir oyun) ekran renginin oynaşıp durduğunu farkettim ve göz alan birşeydi osd yi açtığımda hz değerinin sürekli olarak değiştiğini gördüm freesync kapatınca bu sorun çözüldü sabit 144 hz fakat neden...
  5. Sütçü İmam

1500 TL ye kadar monitör önerisi

Merhabalar 1500 tl ye kadar monitör tavsiyelerinizi alabilir miyim Aoc 24G2U adlı bir monitör buldum parantez içinde ölü pisel yazıyor yani ölü piksel olma olasılığı mı var eskiden olduğu gibi
  6. Sütçü İmam

400 TL ye kadar kablosuz mouse önerisi

Merhaba dostlar mousemi değiştirmek istiyorum da ele tam güzel oturacak bir kablosuz mouse önerebilir misiniz 400 tl ye kadar gaming saçma sapan ışıklı tercih etmem ama güzel derseniz bakarım yine. Elimin ölçüsünü sorarsanız büyük elim var ama aşırı değil mouseyi düz tutuyorum şuanki mousem...
  7. Sütçü İmam

SSD oyunlarda loading süresi çok uzun sürüyor

1 yıldır başa çıkamadığım bir sorun bu delireceğim artık bi türlü çözemiyorum windows u ilk kurulum yaptığımda bir sıkıntı yoktu 2 ay sonra oyunlarda (gta 5 ac odyssey...) textureların geç yüklendiğini fark ettim sinirimi bozamaya başladı ve format attım düzeldi ancak aynı sorun bi süre sonra...
  8. Sütçü İmam

HDD mi birleştiremiyorum

Harddiskim de resimde görülen E diskini D ile birleştirmek istiyorum ama olmuyor onun öncesinde G diskini birleştirebilmiştim ama daha birleştiremiyorum acaba birleştrime sınırı mı var?
  9. Sütçü İmam

Oyunları ssd ye kurduğumda kaplamalar geç yükleniyor

Dostlar selamlar uzun zamandır muzdarip olduğum bir konu bu özellikle açık dünya olan çok yer kaplayan oyunlarda oluyor ssd ye kurduğum zaman evet daha hızlı açılıyorlar ancak oyun esnasında kaplamalar yüklenmiyor geç yükleniyor (gta 5, ac odyssey, witcher 3...) Aynı oyunları hdd ye kurduğumda...
Geri