Arama sonuçları: *

• Users: re al
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

2.EL BİLGİSAYARIMI GÜNCEL KAÇ PARAYA SATABİLİRİM

Selam herkese ! Bilgisayar kasamı ve monitörümü satmaya karar verdim ama hiçbir bilgim yok.Zamanında bile hazır almıştım eminim siz daha iyi bilirsiniz parçaları,sistemlerin ne kadar edebileceğini o yüzden sizlere sormak istedim. 01/07/2024'de aldığım,kdv si dahil toplam 33.816 tl ye satın...
  2. R

27 30 K ARASI HAZIR SİSTEM VEYA TOPLAMA KASA ÖNERİSİ

Merhaba 30 bini geçmeyecek şekilde bilgisayardan çok anlamıyorum da sıvı soğutmalı bi bilgisayar tavsiye edebilir misiniz ben bir tane buldum daha iyisi var mı bu fiyata göre bundan...
  3. R

BİLGİSAYARIMI HIZLANDIRMAK

Merhaba! 1 yıldır kullanmadığım bilgisayarımı şimdi kullanmaya başladım fakat eskisi gibi performansı yok. Bilgisayarcıya götürdüm format ve temizligini yaptırdım fakat aynı. Yüksek FPS ama akıcılık yok 900 FPS'i gördüğüm de oluyordu. 1 yıl öncesine kadar akıcılığı güzeldi şimdi ne değişti...
  4. R

MONİTÖR ÖNERİSİ 25 İNC

Arkadaşlar merhaba Yeni bir sistem aldım sistem budur:https://www.tebilon.com/amd-7500f-gigabyte-radeon-rx-7700-xt-gaming-oc-12gb-gigabyte-a620m-h-xpg-lancer-blade-16gb-kioxia-500gb/ Buna uygun bir monitör almak istiyorum fps oyuncusuyum.Tek istemediğim şey büyüklüğü en fazla 25 inç...
  5. R

HAZIR PC ÖNEREBİLİR MİSİNİZ 25K

Merhabalar öncelikle Bilgisayar almak istiyorum baya araştırmama rağmen bir kaç siteden toplama ürünler buldum ürünler bunlar fakat o kadar derin bilmiyorum.Hangisi bunlardan daha iyidir yardımcı olursanız sevinirim...
  6. R

25K HAZIR SİSTEM ÖNERİLERİ

Selamun Aleyküm öncelikle Hazır bir toplama bilgisayar istiyorum fakat pek bilgili birisi değilim.Bütçem 25k ve bir de buna uygun monitör tavsiye edebilir misiniz oda en az 180hz. NOT:25k ya monitör dahil değildir. En uygun F/P ürünleri önereceğinizden şüphem yok teşekkürler.
Geri