Arama sonuçları: *

• Users: blaaarp
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. blaaarp

RaXius DK03 Taşınabilir SSD alınır mı?

Okul için taşınabilir SSD ihtiyacım var, bu markayı ilk defa gördüm. Sizce nasıl bir marka, alınır mı?
  2. blaaarp

🔥İndirim Şokta 5-30 motor yağı varmış, alınır mı?

Şokta 5-30 motor yağı var alınır mı?
  3. blaaarp

Görev Yöneticimde "Program" Adında Bir Uygulama Var. (Virüs?)

Bugün görev yöneticimin başlangıç ayarlarını açtığımda karşıma böyle bir şey çıktı. Ne olduğunu biliyorum üzerine sağ tıkladığımda dosya konumunu aç seçeneği aktif değil. İlk başta bu "Program" isimli uygulama etkinleştirilmişti. Görüntüde Devre dışı bırakılmış yazısı yazmasının sebebi benim...
  4. blaaarp

Temudan alacağım ürünün vergisi alışveriş limitine dahil mi?

Merhaba. Temu'dan sipariş edeceğim bir ürün var ürünün orjinal fiyatı 943,99TL. Vergi ile 1558,38TL yi görüyor. Bu vergi maliyeti alışveris sınırına dahilmidir. Değil ise sipariş etsem gümrükte problem yaşarmıyım?
  5. blaaarp

Büte kalsak, akademik ortalama ile yatay geçiş yapabilirmiyiz?

İnternette araştırdığım kadarıyla, eğer büte kalırsak merkezi yerleştirme puanı ile yatay geçiş yapabiliyoruz. Fakat akademik ortalama ile geçiş yapıp yapamadığım hakkında bir bilgiye ulaşamadım. Yardımcı olabilecek varmı?
  6. blaaarp

İntel grafik laptopa ekran kartı takılabilirmi (Dell Latitude 5420)

Laptop: Dell Latitude 5420 Grafik k.: İntel(R) İris(R) Xe Graphics Family İşlemci: İntel i5-1145G7 Ram: 16gb --------------------------- Bu dizüstü bilgisayara ekran kartı takılabilirmi? Eğer takılabilir ise uyumlu olabilecek ekran kartları nelerdir?
  7. blaaarp

canon eos 1300d webcam olarak nasıl kullanılır

internette çeşitli videolar gördüm bu konu ile ilgili fakat bir sonuca ulaşamadım yardımcı olabilecek varmı
  8. blaaarp

1050 ti için işlemci önerisi

1050 ti için işlemci önerisi istiyorum mümkünse intel
  9. blaaarp

Bu kitabı nereden bulabilirim

İnternette araştırdım fakat stoğu olan satıcı bulamadım elinde olupta satmak isteyen varsa ulaşabilirmi
  10. blaaarp

akko klavyemi wooting klavyemi

akko klavyemi wooting klavyemi hangisini tercih edersiniz?
  11. blaaarp

EPOMAKER TH96 mi WOOTING 60HE mi

fiyat olarak aralarında büyük fark var ama arada kaldım siz hangisini önerirsiniz
  12. blaaarp

AMD 9 3900X 3.8GHz RTX 3090 24GB hazır sistem alınır mı?

https://www.aliexpress.com/item/1005006681390898.html?spm=a2g0o.productlist.main.3.2be4aQcRaQcRPs&pdp_ext_f=%7B%22sku_id%22%3A%2212000038001955054%22%7D&utparam-url=scene%3Asearch%7Cquery_from%3AcategoryNagivateOld sistem alınır mı?
  13. blaaarp

LG tv nin sihirli kumandasını mi stickte nasıl kullanırım

LG tv nin sihirli kumandasını mi stickte nasıl kullanırım simplink ayarlarını tekrar tekrar denememe rağmen bir sonuca ulaşamadım
  14. blaaarp

Klavye backspace tuşu çalışmıyor

Klavye Gamepower Saber Akşam yatmadan önce çalışıyordu sabah bilgisayarı açtım bütün tuşlar çalışıyor fakat backspace tuşu çalışmıyor nedeni ne olabilir
  15. blaaarp

2400mhz 2 tane ram biosta bir tanesi 2133 mhz görünüyor

Ramleri takım halinde aldım ikisininde 2400 mhz olması gerekiyor fakat biosta bir tanesi 2133 mhz bunun nedeni nedir
  16. blaaarp

Spotify hesabıma giremiyorum!

Hesabım geçen aylarda çalındı ve geri aldım. Geri aldıktan 1 hafta sonra böyle bir hata ile karşılaştım fakat çözümünü hala bulabilmiş değilim.
Geri