Arama sonuçları: *

• Users: Celiboney
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Opel corsa 1.5 alınır mı

Opel corsa 1.5 dizel 102 beygir manuel 86 binde 1milyon 80 bin tl yazmış adam hoşuma da gitti alınır mı ? fiat egea yerine
  2. C

2. El konsol onerisi

Bütçem 6 k maksimum Xbox One s mi yoksa Xbox One mi yoksa fat kasa 1 tb ps4 mu
  3. C

Bluetooth kulaklık onerisi

Merhaba Anker Soundcore R50i TWS mi yoksa Xiaomi Redmi Buds 6 Lite Kulaklık mı alayım tavsiyeniz nedir teşekkürler.
  4. C

MSI center işlemci soketi sıcaklığı

İşlemci soket sıcaklığı 95 derece ama işlemci sıcaklığın 60 derece normal mi Ekstradan sıvı sogutucum dik takılı sıkıntı olur mu thermalright marka 240 mm ramlerden dolayı sığmadı
  5. C

Dark Freezer X94BL saççmalığı

Merhabalar bunu ben tam tamına17 Eki Sal 2023 tarihinde 623 tl ye aldım ve ilk kullandığımda maksimum 80 dereceyi görüyordu ve bir şey demiyordum amma 4 ay sonunda işlemcimin sıcaklığı 95 dereceleri görüyordu ve bunu da söylemiştim 95 derece nedir ya geçenlerde fiyatını bakayım dedim ne kadar...
  6. C

1151 pinli işlemci için soğutma

Merhabalar işlemcim i7 9700 sıvı soğutma almak istiyorum ne önerirsiniz MSI MAG CORELIQUID 240R V2 AIO önüme geldi ama 1151 pin için uyumlu mudur veya daha uygun kaliteli 240 mm olacak şekilde sıvı soğutma var mıdır maksimum 3500 tl ye çıkabilirim dış görünüşü önemli değil yeter ki soğutsun.
  7. C

Klavye önerisi var mı

Mekanik klavye önerisi lütfen
  8. C

Çözüldü✓ TMPIN de bu sıcaklık normal mi

Allah aşkına bu sıcaklık normal mi sabah işlemcim ısınıyor diye post paylaştım şimdi de bu noluyor aga
  9. C

Bu işlemci sıcaklığı Normal mı

Bu herhalde noraml değil ya
  10. C

LG UltraGear 24GN65R-B - Monster Aryond A24 V1.1 Lütfen acil

Bu 2 si arasından hangisini önerebilirsiniz hangisi daha iyi ise onu alıcağım monster a daha yakın gibi hissediyorum.
  11. C

MONSTER ARYOND A24 V1.1

Arkadaşlar bu monitör nasıl çok darlıyorum farkındayım ama iyi güzel bir şey almak istiyorum 18.5 inch 60 hz 5 ms monitörle oynamaktan bıktım artık cs de 2500 2900 arası hasar çıkartıyorum zar zor bu monitörle ama yetmiyor bunun için güzel bir monitör almak istedim yardımcı olursanız çok sevinirim
  12. C

Gamebooster 23.8" GB-2420FF PLUS

Arkadaşlar ya bunu alıcağım bu bütçeme daha iyi oluyor önceden gamepower bull t10 aldıydım hatalı çıkmıştı. ya bunu alıcağım bütçeme uygun olduğu için az daha eklerim geri kalan para ile mauose alırım yada LG UltraGear 23.8 1Ms 144Hz alırım ama lg ultra gear g sync teknolojisi var mı göremedim...
  13. C

Çözüldü✓ İşlemcim çok ısınıyor termal macun önerisi

Merhabalar işlemcim i7 9700 geçen sene termal macununu değiştirdim lolde şuan anlık olarak msı centerdan baktığım zaman cpu sıcaklığı 60 derece iken cpu soket sıcaklığı 71 derece oluyor cpu fan hızı %44 de çalışıyor peki bunun nedeni kasadan mı yoksa termal macunundan mı almaya kalksam termal...
  14. C

Gamepower 24'' Bull T10 Youtubeda Sıkıntı Çıkarıyor

Merhabalar Gamepower 24'' Bull T10 Flat IPS 180Hz 0.5ms Gaming Monitör aldım ilk 3 gün bir şey yoktu ama 2 gündür youtuba girince ekran gidiyor karıncalanıyor sadece youtube da oluyor sadece ve sadece nedeni nedir acaba içinden
Geri