Arama sonuçları: *

• Users: 1YouTl
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. 1

15K Nvidia Ekran Kartı Önerisi

ne önerebilirsiniz bu bütçeye acaba amd istemiyorum önermeyin lütfen
  2. 1

Laptoplarınızı nasıl soğutuyorsunuz

Malum havalar iyice sıcakladı benim laptopda bu durumdan can çekişiyor sizin ne yaptığınızı merak ettim
  3. 1

Amazon bu ürün gümrükten geçer mi?

Arkadaşlar malum son gümrük güncellemelerinden sonra insan kuşkuya düşüyor bu ürün geçer mi acaba ürünün fiyatı 18 dolar civarında
  4. 1

Bdh bilişim hakkında

Tabletimi garanti için gönderdim iki gündür serviste ama sitesinde bulunamadı yazıyor iş emri no olarak ne girmem gerekiyor acaba daha önce garanti deneyimim
  5. 1

1000tl ye kadar beyaz sneaker

Bütçe 1000tl fazla aşmazsa sevinirim full beyaz olmasına gerek yok beyaz ağırlıklı olsun yeter en önemli şey rahatlık
  6. 1

Yardım Kasada renk açılması var değişim yaparlar mı?

Yaklaşık 1 ay önce amazondan tab s9 aldım bu gün kenar bantlarını söktüm ve alüminyum kasada sadece bir noktada renk değişimi var müşteri hizmetleri servise gönderin dedi fakat elimizdeki çalışan cihazdan da olur muyuz bilemedim yani 20000 verince insanda karşılığını almak istiyor açıkcası...
  7. 1

Amazon türkiye cyber monday yapıyor mu?

Böyle bir şey var mı alacağımı ona göre alacağım
  8. 1

E-sim için operatör önerisi

Yabancı da olur tr de olur ama fiyatı da uygun olsun bütçe 200
  9. 1

s23 fe kullanan var mı

batarya konusunda bi öven var bi gömen var anlayamadım gitti ısınması ve çerçeveleri pek sorun değil ama bi en az 6 saat ekran süresi lazım bana
  10. 1

20k civarı telefon önerisi

tr garantili 20k ya kadar olur ya da yurt dışı daha ucuza da açığım
  11. 1

Windowsu bloattan arındırmak için neler yapıyorsunuz

w11 kullanıyorum fakat ram kullanımından memnun değilim 10 a geçin gibi söylemler yazmayın lütfen sadece win 11 için driverları olan bir pc im var
Geri