Arama sonuçları: *

• Users: Roex
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Roex

Golf 7 1.4 TSI 122 HP motor sesi ve kozmetiği nasıl ?

Öncelikle Selamın aleyküm alacağım aracın motor kozmetiği ve motor sesi bu şekilde sizce sesi ve kozmetiği nasıl duruyor https://drive.google.com/file/d/1WU-Braw76PeOoRXq3yQ6cj__V9rkhLMU/view?usp=drivesdk https://drive.google.com/file/d/1vlfw0ehVOdn_nCVcZdyj7wD-at9hJylx/view?usp=drivesdk...
  2. Roex

Golf 7 1.4 TSİ 122 HP alacağım nelere dikkat etmeliyim

Öncelikle selamın aleyküm yarın karsa uçak ile sabahtan araca bakamaya gideceğim araç golf 7 1.4 tsi 122 HP olan modeli 153 binde aracı Kars’ta olan yamanlar ekspertize göstermeyi düşünüyorum eğer farklı bir öneriniz var ise önerilerinize açığım onun dışında aracın motorunu kompresyon testi için...
  3. Roex

Yardım 2015 1.4 TSİ Golf 7 122 HP alınır mı?

Merhaba hocalarım 2015 1.4 tsi 122 HP manuel golf 7 aracı düşünüyorum araç 153 bin km de ve alır almaz uzun yol yapmak zorundayım sizce bu araç alınır mı ve alırken en dikkat etmem noktalar nedir ilk kez benzinli bir araç alıcağım ve bu araçlar hakkında çok masraf çıkardığını iddia edenler var...
  4. Roex

Yardım Yd 16 Pro 256 GB alınır mı

Öncelikle merhaba sıfır kapalı kutu iPhone 16 pro 256 gb çöl titanyum rengi cihazı satın almayı düşünüyorum ülke kodu ZD/A 1 fiziki-1 e sim modeli cihazı önerir misiniz? yedek telefonum var onun içim sorun yaşayacağımı zannetmiyorum fiyatı 46 bin reddit veya farklı forumlarda cihazın kronik...
  5. Roex

Yardım 2. El Yd 16 pro max alırken nelere dikkat etmeliyim

Selamın aleyküm 46 bin tl fiyata 16 pro max çöl titanyum bir telefon buldum 2. El telefoncuda 2 aylık daha cihaz çizik darbe vs tokmuş kutu mevcut kablosu mevcut değilmiş a3296 model numarasına sahip devir sayısı ise 65 bu cihazı alırken nelere çok dikkat etmeliyim acil olarak dönüş yaparsanız...
  6. Roex

Yardım Kadıköy Enes İletişim güvenilir mi ?

Selamın aleyküm beyler sahibinden üzerinden Yd 16 pro max ilanlarına bakarken bu mağazayı gördüm Kadıköy’de Enes iletişimden alışveriş yapan oldu mu,yapanlar şuan cihazlarından memnun mu veya herhangi bir sorun yaşadınız mı iade koşulu olarak 1 hafta içerisinde %10 veya %15 altına geri almaları...
  7. Roex

Yardım Sessiz Kule tipi soğutucu veya sıvı soğutma önerisi

Arkadaşlar alacağım ürünü İ5 12400f işlemcim ile kullanacağım şuan stok fan mevcut sistem boşta 46-50 arası çalışıyor oyunlarda fan aşırı sesli çalışıyor kulaklık takmadığım için aşırı rahatsız ediyor ses sessiz kule tipi fan veya sıvı soğutucu önerirseniz çok sevinirim
  8. Roex

Yardım Manisa salihlide yaşayan birine ihtiyacım var

Manisa salihlide bir telefoncu G923 direksiyon seti satıyor satıcı ürünü başka birinden satın almış telefoncu ürünü deneyemiyor laptop sahibi birisi ürünü denemeye gidebilir mi benim için ücret verilecektir yol parası vs. 1731319799 uppp
  9. Roex

🔥İndirim Adidas tüm indirimlere ek sepette %25 indirim kaçırma!

Ben Adidas ultra boost almanızı tavsiye ederim 2.024 tl ye geliyor kaçırmayın bir daha bu fiyata düşmez https://adidas.onelink.me/ihha?pid=AppSharePDP&af_dp=adidas%3A%2F%2Fproduct%2FEF1043&af_web_dp=https%3A%2F%2Fwww.adidas.com.tr%2Ftr%2FEF1043.html İndirim ödeme kısmında aktif oluyor
  10. Roex

Yardım İnternet var fakat YouTube çalışmıyor

Ev internetim 100Mbps YouTube'da içerikler görünüyor fakat videolar oynatılmıyor Shorts'lar da aynı telefon ve bilgisayarımda aynı durum modemi resetledim fakat sorun hala devam ediyor.
  11. Roex

🔥İndirim VİEWSONİC VX2479-HD PRO 24” 180HZ 3699₺

Kendi kullandığım monitördür bu fiyata kaçırılmaması lazım https://www.sinnerji.gen.tr/viewsonic-24-vx2479-hd-pro-1ms-180hz-hdmidisplayport-freesync-ips-gaming-monitor-p-51540
  12. Roex

Akım korumalı priz önerisi

bilgisayar, monitör ve modem adaptörü için kullanacağım 5 veya 6 girişli olursa iyi olur önerileriniz bekliyorum
  13. Roex

250TL Riot cash 200TL

Çekilişten kazanmış olduğum riot cash kodunu 200TL ye satıyorum
  14. Roex

Anakarttan cızırtı sesi geliyor

Arkadaşlar PC'yi 3 hafta önce aldım kısa süre önce bu sorunu birden yaşamaya başladım bilgisayar açıldığı anda cızırtı sesi geliyor bütün fanları durdurdum tekrar denedim fakat sorun hala aynı BIOS ayarları ve PC'yi resetledim sorun hala devam ediyor mouseyi hareket ettirdikçe ses daha çok...
  15. Roex

Akım korumalı priz önerisi

Bu iki prizi buldum sizce bu ikisinden hangisini almalıyım bilgisayar, monitör ve modem adaptörü için kullanacağım veya 500-600TL'ye ne alınabilir bunların yerine...
  16. Roex

Brennenstuhl Eco Line akım korumalı priz alınır mı?

Bilgisayar, modem ve telefonu şarj etmek için kullanacağım sizce bu alınır mı? Veya bunun yerine ne alınabilir? Brennenstuhl Eco Line 6'lı 13.500A Akım Korumalı Anahtarlı Priz Ve birde ürün kaç joule olduğunu bulamadım
  17. Roex

Yardım Noctua NH-D15s alınır mı?

alacağım ürün bu ama bazı kişiler bu ürünlerin Amazon yurt dışından hatalı olarak çok ucuza alındığını söylüyor bu fiyata sizce alınır mı? Alırsamda sorunlu olup olmadığını nasıl anlayabilirm ve sorun yaşar mıyım işlemcim: i5 12400F...
  18. Roex

Yardım Monitörün renk ayarlarını nasıl yapmalıyım

Monitörüm ViewSonic VX2479 HD Pro IPS panel monitörün renk ayarlarını nasıl yapmalıyım NVIDIA Denetim Masası'ndan ve monitörün kendi ayarlarından yapmama yardımcı olur musunuz?
  19. Roex

Intel stok fan çok sesli çalışıyor

i5 12400F işlemci kullanıyorum ve stok fan boştayken bile aşırı gürültülü çalışıyor. Sessiz bir fan eğrisi oluşturmama yardımcı olabilir misiniz? Sistem özelliklerim. İşlemci: i5 12400F. Anakart: Gigabyte H610M-K RAM: Lexar ares DDR4 8x2 16 GB CL18 3600MHz. Ekran kartı: Gainward ghost OC RTX...
  20. Roex

VIEWSONIC VX2479-HD-PRO 24" 180 HZ 3300₺

https://pckolik.com/urun/viewsonic-vx2479-hd-pro-24-180mhz-1ms-full-hd-1920x1080-vesa-ips-gaming-monitor 3300₺ ye kaçırılmamalı
Geri