Arama sonuçları: *

• Users: sontoxic
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. sontoxic

Öneri 20 K Bandında Laptop

Merhaba arkadaşım için 20 Bin TL bantlarında laptop bakıyoruz bütçesi az evet bende arttırmasını söyledim ancak bu bantlarda istedi basit ayarlarda valorant cs vb. oyunları da oynayabileceği bir laptop'a ihtiyacı var önerilerinizi beklerim bütçe arttırıp şunu al diyecekleriniz varsa da...
  2. sontoxic

Telegramda Daha Dikkatli Olun

Merhaba bugün başımdan geçen bir olayı paylaşıcam umarım sizin için de yararlı olur daha dikkatli olursunuz telegram aslında asla veri vermeyen bir yer ancak bugün gördüm ki telegrama da güven olmazmış çok öncesinde bir oyun botu ile zaman geçirirdim aklımda böyle bir şüphe de asla yoktu bu...
  3. sontoxic

Yardım Kulaklık mikrofonu sesi çok az veriyor

merhaba Kulaklık mikrofonu sesi çok az veriyor %100 yapsam bile aynı mikrofonu ağza dayamak gerekiyor sorunu başta fiziksel sandım ve değiştiricektim ancak telefona takınca sesi gayet kaliteli aktardığını fark ettim anakart da değiştirdim bir ihtimal ondan olabiliyormuş ama alakası da yok...
  4. sontoxic

Öneri F/P monitör önerebilecek var mı?

Çok uçuk Hz ihtiyacım yok Max 144-180hz yeterlidir diye düşünüyorum Uygun fiyatlı ve piyasada da bilindik marka bir şey istiyorum uzun süre kullanımda üzmesin ortalama bütçem 3-5k arası ne kadar uyguna gelirse o kadar işimi görür
  5. sontoxic

Yardım Güncel olarak temudaki en iyi mouse?

bir baktım ancak türlü türlü şeyler eklenmiş güncel olarak temudaki en iyi mouse hangi marka modeldir
  6. sontoxic

🔥İndirim Homend Artfood 1925H Siyah Standlı 800 W El Blender Seti 2.299TL

Homend Artfood 1925H Siyah Standlı 800 W El Blender Seti 5.000TL Civarlarından 2.299TL'ye inmiş kısa sürede tükenir https://app.hb.biz/0acXQVmkAw4E https://www.akakce.com/blender/en-ucuz-homend-artfood-1925h-siyah-standli-800-w-el-seti-fiyati,561771627.html#m-std
  7. sontoxic

Cimer hangi konuda işe yarar?

örnek veriyorum dolandırıcılıkta işe yarar mı kişisel iban ve ekran görüntüleri ile ilerleme kaydedilebilir mi veya mesela yasak olan bir paylaşımı bildirmek o hesabın kapanmasını veya gönderinin silinmesini sağlar mı
  8. sontoxic

❌İndirim Bitti! 20li Çizmeci W.Master Slim Çilekli Gofret 66TL🔥

açıklamada biraz şaşırtıcı fakat başlıkta olduğu bu piyasada teklisi 30TL civarlarında https://amzn.eu/d/8dd9DZA
  9. sontoxic

Alkol: Marifet Mi, Zarar Mı?

Fark ettim ki, bu forumda ve diğer yerlerde alkol içmek adeta bir marifet gibi anlatılıyor. Ama anlamadığım bir şey var: Temizlik ve sağlık sektöründe kullanılmasına uygun görülen bir maddeyi içiyorlar. Alkol, kişiliği, gücü, hareketliliği ve duyuları köreltmekten başka hiçbir işe yaramazken...
  10. sontoxic

Trendyol Sipariş İptali

öncelikle herşeyin bilincindeyim fakat o kadar çok yapmaya başladılar ki artık tak etti bana aldığım ürün 1166TL'ydi flaş indirim sebebiyle 166TL'ye düşmüştü bende 2 adet aldım ve bekledim bugün iptal mesajı geldi sebebini sormak için müşteri hizmetlerine danıştım ilk yazdığım kişi toplu ürün...
  11. sontoxic

Mavi Ekran Minidump dosya analiz

bunu inleyecek bir arkadaş var mı dosyaların sağlam mı değil mi de emin değilim olay çok saçma gerçekleşti ilk defa mavi ekran yedim ve windows ile alakalı sorun yaşadım ancak 2. diske win 10 kurarak pcyi açtım birkaç dosyayı yedekleyip formatladım güvenli modda bile açılmıyordu mavi ekran verip...
  12. sontoxic

Öneri Telefon Önerisine İhtiyacım Var

Redmi 14C Redmi 13 Redmi 12 Redmi Note 13 4G Redmi Note 13 Pro 4G POCO M6 PRO bu modellerden birini seçmeliyim öneriniz hangisidir
  13. sontoxic

5G Destekleyen Adaptör 5G Zor Görüyor

direkt bir soru sormak istiyorum eğer ki sorun bende ise ürünü servise göndermeyecem cihaz 1300Mbps kadar desteklediğini 2.4/5g frekanslarını görebileceğini iddia ediyor fakat bende 5G wifim bazen gözüküyor bazen gözükmüyor asıl olay ise bıraktığım görselde 5G yok anakartım eski acaba alakası...
  14. sontoxic

Öneri Gündelik Kullanım İçin PowerBank Önerisi

Kupon ile alacağım için Hepsiburada satıcılı yaklaşık 20.000 Mah bir powerbank ihtiyacım var öğrenciyim günümün yarısı evden dışarıda geçiyor önerebileceğiniz güzel bir şey var mıdır?
  15. sontoxic

The Last Of Us 2. Sezon Teaser yayınlandı!

Benim için 1. sezonu oyunu kadar zevkli bir diziydi 2. sezonu da yaklaşıyorr...
  16. sontoxic

Hastalık ilerlemeden bitirme? (GÜNCELLEME)

benim gibi çok kişi vardır Başlıkta demek istediğim grip,nezle gibi hastalıkların küçük belirtisi olduğu an kendini tedavi edebilmek sizin uyguladığınız bir yöntem var mı örneğin hafif boğaz ağrısı olduğunda tedavi olmazsan hastalık ilerler vs. ama onu durdurmak için önerebileceğiniz yöntemler...
  17. sontoxic

Yardım Wifi Adaptör 5G özelliği çalışmıyor

hepsiburadadan almış olduğum wifi adaptör normalde 2.4/5G destekliyor fakat nedense bende sadece 2.4 internetler gözükmekte iade gibi süreçlere girmeden önce belki sorun benliktir diye yazmak istedim bilgisi olan biri yardımcı olursa çok sevinirim Ürün Linki...
  18. sontoxic

🔥İndirim Oral B seçili diş macunlarında %100 para iadesi

kadinlarbilir.com sitesinden hesap oluşturup ana menüye bakarsanız kampanyayı göreceksiniz. Seçili diş macunlarında para iadesi mevcut, listeyi aşağı bırakacağım. Öncelikle listede bulunan bir diş macununu marketten alıyorsunuz ve fişinizi de almayı asla unutmayın sonrasında siteye girip o...
  19. sontoxic

Yemeksepetinden engellenmek

Hesap silip kupon kullanma taktiğini yapıyordum kendi numaramda 2-3 sefer iyi hoş devam etti ban sebebi olduğunu da bilmiyordum şuan sanırsam numaram ile hesap açamıyorum bu ban sebebi miydi? birde talep vs. Açsam ilgilenip açarlar mı? Bir çözümü var mı yoksa kalıcı paketlendik mi
  20. sontoxic

Yemeksepetinde kurye numarama nereden ulaşır

Yemeksepeti kuryesi numarama adres bilgisinden mi ulaşıyor yoksa hesap bilgilerindeki numaram mı onlara iletiliyor bu konu hakkında bilgi almam gerek bilen var mı?
Geri