Arama sonuçları: *

• Users: rLcGu
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

Öneri 2.Monitör olarak 1080P monitör tavsiyesi

27 inç monitörümün yanına 2. bir monitör bakıyorum ama 24" mi 27" mi karar veremedim.Tavsiyede bulunacak var mı ? Çok büyük beklentilerim yok pivot olsun 60 Hz olmasın TN olmasın.
  2. R

PC kendi kendine reset attı

Az önce CS2 de lobide duruyorken bilgisayar bir anda hiçbir hata donma takılma vermeden direkt reset attı ve normalde monitörü tamamen açıp kapatınca çıkan ekranı geldi ve reboot attı sisteme neden olabilir ? Olay görüntüleyicisinde de bir şey gözükmüyor.
  3. R

Razer Blackshark V2 PRO 2023 menteşe kırılması

Bugün 5 aylık kulaklığımı normal bir şekilde kafamdan çıkarırken çok sert bir şekilde kafamda menteşe attı ve kırıldı. Bu durumu başka yaşayan var mı? Razer ın Türkiyedeki servisi kim tam olarak bulamadım internette.Servise gönderip de olumlu dönüş yapan var mı? Çünkü MediaMarkt'ı aradığımda...
  4. R

Yardım Razer Blackshark V2 Pro 2023 EQ ayarı yapılmıyor ve sesi azaldı

Birkaç gündür synapse üzerinden hiçbir ayarı yapamıyorum ve ses düzeyi de azaldı hiçbir şekilde çözüm bulamıyorum fakat bir de kulaklıkta dip ses gibi bir ses vardı o da gitti anlamadığım bir şekilde.Benzer bir durum yaşayan ya da çözümünü bilen var mı ?S (Razer supporta yazıyorum illa seri...
  5. R

Elden Ringde oyunum donuyor

Bugün Elden ring oynamaya başladım fakat oyun ara sıra çok fena donuyor yaklaşık 4-5 saniye kadar donuyor kalıyor başka bir oyunda bu tarz bir donmaya hiç rastlamadım yardımcı olabilecek var mı ?
  6. R

Bilgisayarım kendi kendine yeniden başladı

Az önce gow ragnarok oynarken pc bir anda kapanıp reset attı kendine.Bunun sebebini nasıl öğrenebilirim ? Mavi ekran vs vermedi ama farklı bir windows simgesi ile normal uyarısız bir şekilde başladı tekrardan.
  7. R

Yardım 7800X3D düşük watt çekiyor

Cinebench 2024 testine soktuğumda işlemcim 1066 puan aldı (biraz düşük geldi) ve watt değerleri olması gerekenden düşük gibi geldi neyi arttırmam lazım ? (PBO advanced a alıp direkt curve optimizer da -20 off set all core yaptım,Gameboost açık.)
  8. R

Oyuncu veya ofis koltuğu önerisi

Oyuncu olmak zorunda değil rahat kaliteli koltuk arıyorum IKEA Markus var aklımda. Zio Venom Fabric'e baktım Visco yastık XL vs ekleme ile Markus'la aynı fiyata geldiler. Başka önerisi olan var mı?
  9. R

%1 ve %0.1 FPS düşüklüğü

Ara ara takılma da yaşıyorum R6 da hissediyorum sadece başka oyunlara bakmadım. (Baştaki ve sondaki çok düşük değerler Alt Tab atmaktan oluyor.)
  10. R

Yardım Ekran kartı boşta yüksek kullanım

2 gündür boşta ekran kartı kullanımım fazla yüksek kaspersky ile tarama yaptım malwarebytes ile tarama yaptım bir şey çıkmadı,son sürücü kuruluydu tekrar kurdum olmadı neden olabilir ?Bu kullanımların dalgalanmasından dolayı da sıcaklıklar da boşta 29-30 dan max 72 görmüş ki ben stres testinde...
  11. R

Yardım Termal macunu doğru sürmüş müyüm ?

thermal grizzly kryonaut extreme aldım fakat yapısı sakız gibi sürmesi biraz zor fazla mı sürmüşüm yardımcı olabilir misiniz?
  12. R

Yardım Ram arızası crash ve mavi ekran

Bugün mavi ekran hatası ve oyunlarda crashle alakalı bir sorun oluşmuştu konu açmıştım. https://forum.donanimarsivi.com/konu/mavi-ekran-hatasi-ve-oyunlarda-cokme.993589/#post-8971177 Üstüne bir RAM testi yapayım dedim ve RAM lerim sanırsam arızalı.Peki RAM lerimin %100 arızalı olduğunu...
  13. R

Mavi Ekran Mavi ekran hatası ve oyunlarda çökme

2 aydır kullandığım sistemimde bir sorun yokken bugün Dead by Daylight'da bir anda oyun crash verdi ve açmaya çalıştığımda her seferinde farklı bir hata yazısı verdi ve hatalardan biri sanırsam şeydi 64 Bit'lik dosya şeklinde açın. Birkaç saat sonra da internette gezinirken bir anda mavi ekran...
  14. R

Yardım MSİ MPG 274URF QD Monitörüm arada bir ekran gidip geliyor

Her zaman olmasa da bazen ekran gidip gelmeye başlıyor yani her zaman olmuyor bazen birkaç gün boyunca hiç olmuyor.HDMI portu kısmına ellediğim zaman çok sıcak portlar.Yüksek sıcaklıktan oluyor olabilir mi ?(Sorun %99 monitörde çünkü ekran gittiğinde tuşlara bastığımda oyunda hareket oluyor...
  15. R

Yardım 7800X3D Arctic Liquid Freezer 2 420MM Stres testi sıcaklıkları

Cinebenchte Multi-Core da ortalama 83 max 85 derece görmüş fazla yüksek değil mi ?
  16. R

Yardım Kasa fanlarından biri diğerlerinden daha yüksek rpm de dönüyor

Kasamın önündeki 3 fandan biri hepsi aynı modda olmasına rağmen daha hızlı dönüyor.Neden olabilir ? Diğer bir fanımı %100 e çektim neredeyse aynı rpm de dönüyor yani SYS FAN 5 fanım oto da olmasına rağmen kendi kendine %100 de çalışıyor.
  17. R

Yardım 7800x3D cinebench24 multi-core testi

Arctic liquid freezer 2 420mm soğutmam var ve cinebench 24 testinde 85 derece civarı sıcaklık görüyorum max 87 görmüş.Normal mi değerler? 1721747132 Single-Core değerlerim çok düşük sanırsam 80 civarı alıyorum.Yardımcı olabilir misiniz?
  18. R

İlk defa Bilgisayarımı çalıştırdım görüntü yok

Msi mag B650 tomahawk 7800x3d Corsair vengeance 6000mhz 2X16 Galax 4080 super Kasa çalışıyor fakat ekranda görüntü yok hiç gelmiyor
  19. R

Yardım Lian li Lancool 3 kasa kabloları nasıl takmalıyım

Kasanın ön fanlarından gelen kabloları birleştirip 3 pinli tek bir kablo elde ettim fakat bir de her bir fandan sys fanlara takılabilen kablolar da var. Hangisini yapacağım ? (Fotoğraftakiler birleştirip tek bir 3 pinli giriş elde ettiğim kablolar)
  20. R

Yardım 4080 super hangi güç kablosunu takmalıyım?

Ekran kartının içinden çıkan 3 başlı dönüştürücüyü mü kullanmalıyım yoksa corsair rm850x shift in içinden çıkan şu kabloyu mu ?
Geri