Arama sonuçları: *

• Users: zeduru
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Z

IPhone mu yoksa Samsung mu?

Bir türlü karar veremediğim markalar var. Şu an elimde Redmi Note 8 Pro var ve yetersiz gelmeye başladı. Aklımda iPhone 13 Pro Max ve Galaxy S25 var. 13'ün DxOMark puanı bayağı iyi ve büyük ekran ile geliyor ama S25'in işlemcisi daha iyi. Fanboy'luk dışında önerilerinize açığım
  2. Z

2000tl mouse önerisi

Dün Asus tuf m4 wireless mouse aldım fakat mat yüzeyi olduğunu için kavramakta zorlanıyorum ve yanındaki çıkıntılar hoş değil iade etmeyi düşünüyorum ve yeni model alacağım düşündüğüm model furylevel z1 veya başka model el ölçüm 18x8.5 hafif claw fingertip sizin önerebileceğiniz model varmıdır?
  3. Z

Razer cobradan memnun değilim

3 gün önce razer cobra aldım ama çok hafif ve küçük geldi valorantta flick attığımda elimden kayıyor elimde çok büyük değil 18.2x8cm bu mousedan önce g402 hyperion fury kullanıyordum ağır ve büyüktü ama benim için aman aman sorunu pek çıkmadı vatandan almıştım, iade etmek istiyorum bu konuda ve...
  4. Z

Yardım Razer cobra mouse aldım sizce nasıl

Evet 2 gün önce razer cobra aldım ama nedense hala alışamadım elimden kayıp gidiyor sanki bundan önce g402 modelini kullanıyordum ve 144gr ağırlığa, bir miktarda büyüklüğe sahipti sizce zaman geçtikce alışırmıyım
Geri