Arama sonuçları: *

• Users: mertak12
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. mertak12

Masaüstüne sağ tık yapıyorum ama driverlar falan çıkmıyor?

intel hd 530 ekran kartım var masaüstüne sağ tık yapmama rağmen driverlar falan çıkmıyor bakıyorum başka adamlarda intel olmasına rağmen onlarda çıkıyor driverlar da güncel sizce neden olabilir?
  2. mertak12

QJ SRK 125 S MI TRX 12 Mİ?

Şimdi ikisi de oldukça kaliteli fakat TRX 12 için fazla bir inceleme yok, inceleyenler de çok övüyor fakat SRK'nın hem incelemesi var hem de övgü var. Kararsız kaldım yani. TRX alsam bir sıkıntı yaşar mıyım? Bir de SRK'da titreme varmış. İlk motorum olacak. Yardım edebilecek varsa çok iyi olur.
  3. mertak12

Monitör siyah ekran olup olup duruyor

Arkadaşlar kullandığım monitör aoc 25g3zm önce ki monitörümde yoktu ama ne zaman bişey indirsem bişey yükleniyor olsa bi anda siyah ekran geliyor biraz bekliyor sonra geri geliyor bazen 4 ,5 defa üst üste oluyor ve çok can sıkıcı oluyor bir çözüm önerisi olan varsa yardım edebilir mi?
  4. mertak12

Monitör arada bi gidiyor

Mehabalar kullandığım aoc 25g3zm monitör arada bi siyah ekran oluyor ve çok sinirimi bozuyor bazen bi anda rasgele siyah ekran oluyor önceden kullandığım monitörde yoktu bu ama buna geçince başladı bir fikri olan var mı?
  5. mertak12

Hp prodesk 400 g3 mt anakartı işlemci tavsiyesi

Bu anakartı sahibim ve işlemci yükseltmem gerek fakat bu anakartı amd işlemci takabiliyormuyuz bilmiyorum yardım edebilecek varsa çok mutlu olurum.
  6. mertak12

HP ProDesk 400 G3 MT anakartına hangi amd işlemciler uygun????

HP ProDesk 400 G3 MT anakartına hangi AMD işlemciler uyumlu Ryzen 5 3600,Ryzen 5 1500x vs. uyumlu mudur?
  7. mertak12

HP ProDesk 400 G3 MT işlemci uyumu

HP ProDesk 400 G3 MT anakartına hangi AMD işlemciler uyumlu Ryzen 5 3600,Ryzen 5 1500x vs. uyumlu mudur?
  8. mertak12

PAPARA KART İADE ETME

Epic games den almış olduğum oyunu iade ettim. Kütüphane den silindi ve bu oyunu alırken papara kart kullandım fakat veli iznim yok,yine de para hesabıma geri gelir mi?
  9. mertak12

Rainbow six age mi Ac Valhalla mı?

Epic de olan indirimle rainbow 135tlye ac valhalla ise 249 TL'ye düşmüş hangisi almalıyım en son AC 2 yi oynamıştım baya bi övdüler Valhallayı sizce hangisini almalıyım rainbow oynanır mı?
  10. mertak12

Anakartım yetersiz olduğu için ekran kartı öneri

Arkadaşlar anakartım eski olduğu için rx5500xt ve rx6500xt'yi tam performansda çalışmayacağını öğrendim bu yüzden rx580 8gb sapphire nitro modelini almayı düşünüyorum sizce mantıklı bir karar mı?
  11. mertak12

Anakart ile ekran kartı uyumlu mu

Alıcağım ekran kartı ya rx5500xt ya da rx6500xt olacak 2.el olarak ortalama 3.200tl'ye ama sıkıntı anakartım HP ProDesk 400 G3 MT yanına da Msi A550bn psu modelini alıcağım bunlar birbirleriyle uyumlu mudur acaba? bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum.
  12. mertak12

RX 5500 XT ile MSI A550bn PSU uyumlu mudur?

Selamlar, Alacağım XFX RX 5500 XT ekran kartı için olan pinlerin, kabloların vs. uyumlu mu bilmiyorum, MSI A550Bn modelini alacağım, anakartım HP ProDesk 400 G3 MT, eski bir ofis bilgisayarıydı önceden
  13. mertak12

Psu önerisi ekran kartı için

Ekran kartı: rx580 8gb İşlemci: i5 6500 Ram: 8gb Anakart: HP ProDesk 400 G3 MT Ssd: 512 gb Arkadaşlar sistemim böyle rx580 alıcağım için bir psu almam gerekiyor sizce ''Highpower 500w 80+'' yoksa ''MSI MAG A600DN 600w'' modelini mi tercih etmeliyim gelecek zaman içinde düşünürsek.
  14. mertak12

Psu kabloların uyumluluğu

Arkadaşlar yakın zaman da Msi Mag a600dn 600w psu modelini alacağım fakat bu psu'nun kablolarının anakartıma vs uyumlu olup olmadığını nasıl anlarım birde ekran kartım yok yakında rx580 alıcam ona göre bilgi verirseniz çok mutlu olurum.
  15. mertak12

Psu girişleri yeterli mi?

Arkadaşlar 1 ay sonra msi mag a600dn 600w 80 plus alıcam anakart eski bu psu'nun içinden çıkan kabloları anakart'a göre mi seçiyoruz yoksa her psu nun içinde her anakarta olabilecek kadar kablo mu çıkıyor?
  16. mertak12

PSU Önerileri Uzun Ömürlü 2. Elde Olabilir

beni uzun süre idare edecek çok sıkıntı yaşatmayacak güvenilir bir psu bakıyorum maximum 2k bütçem var o da zorlarsam
  17. mertak12

Zalman PSU Alınır Mı 2.el

Selam arkadaşlar kendime rx580 alacağım bu psu nasıl sizce alınır mı bu fiyata? https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-zalman-700w-psu-1165404659/detay
Geri