Arama sonuçları: *

• Users: Furkanbba
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

Kulaklık önerisi?

Arkadaşlar kulak içi kulaklık lazım e sprocu kullandığı pubg mobile oynuyorum biri yardımcı olabilir mi
  2. F

Ps 5 e asseto corsa ve manager indiriliyor mu

Selamun aleyküm ps 5 e asseto corsa ve maneger indiriliyor mu
  3. F

Parmağıma 07 uc girdi

Baş parmağıma uc girdi çıkardım ama siyah bişi var nasıl çıkartan bilirim aile hekimine danışmalımıyım
  4. F

Mini vantilatör almalaı

Pubg için mini vantilatör alacağım arkadan üflemesi için soputucu var ama yer kaplıyor elim rahat edemiyor bir marka önerimisiniz mini vantilatör için
  5. F

Elgato yerine ne almalıyım

Selam tiktokda yayın açmak istiyorum ama elgato fiyatları uçmuş gidiyor onun yerine hangi marka alabilirim ?
  6. F

Tablet ekranı nasıl temizlenir?

Tablet ekranı ne ile temizlenir ne ile temizlen meli????? Tablet ekranına ben ıslak peçete ile silidim sadece 1 kere bir sorun olur mu ? Ekran zarar verir mi
  7. F

IPhone Ekran kaydı nasıl açılır

Merhaba ipadlerde ekran kaydı nasıl açılıyor denetim merkezine giriyorum orada hiç bir şey yok biri tıklıyor orada ekran kaydı vs çıkıyor ama bende yok neden bilen yardımcı olabiliri mi lütfen
  8. F

Satım fortnite hesabı

Selam satım fortnite hesabı adam çıldırmış hesabı satalı 7 ay oldu sorumlusu da ben değilim dava açarım diyor kim haklı? Ben kendimi haklı buluyorum çünkü o çaldırmış ben çakmadım ya
  9. F

Yardım çok acill efotech

Hey selam efotech diye bir site var güvenilir miş ve sipariş sırasında tc kimlik bilgisini istedi adres vs de vardı adres felan neyse de o kimlik yeirne 1111111111 yazaam olur mu ??
  10. F

Ps store oyun aldım yardım

PlayStation store da last of us remasterted aldım ama ps 4 yazıyor bu oyun çalışır mı açsam
  11. F

CD online girilir mi ps

Merhaba PlayStation gta cd alıcam ama GTA da online girebilirmiyim cd olunca da girilir mi ??
  12. F

Ps 5 yardım edin loo

Ps daki kabloları sökmesem sadecr fişi çeksem öyle kalsa bişi olur mu
  13. F

bu normal mı 3060 ti

meraba ekran kartım 3060 ti ve fanları kafasına gore bı calısıyor bı calısmıyor ve bazen ve genelıkle oyun oynarken sankı bı yere surtuormus gıbı ses cıkarıyor pc neredeyse 1 yıldan berı temızlenmedı tozdan doayı olabılır mı
  14. F

Yardım nasıl olacak ne yapabilirim

Selam kasam takılı olan bütün kabloları geri çıkarmak zorunda mıyım pc kapatacağım zaman int kablosu power kablo vs hepsi çıkarılmalı mı çıkarılmasa bişi olur mu ben çıkarıyorum hep ama eyer bişi olmaz ise çıkarmaaycağım bende o yüzden bu formu yazma gereği duydum
  15. F

yardım edebilecek var mıı

merhaba valorant oynuyorum ve şu ayarı herkes yapıyor galiba bu ayar ne işe yarar fare özeliklerinden işaretci seçeneklerinden ordaki tiki kaldırıyorlar bu ne işe yarar aim daha mı iyi olur ve bunu e sporcular kulanıyor mu
  16. F

Rival 3 Skatezler Çizilmiş Sorun Olur mu?

Bemim settel series rival 3 bi mausum var ve yeni maus pad aldım ve altındaki kaymasının sağlayan şeyler çizilmiş mausda neden olmuş olabilir ve bişi olur mu
  17. F

Excalibur G770'e Monitör Aldım Doğru Mu Yaptım?

Benim bir laptop var excalibur g770 ve ben buna ekran aldım 6k ya kendi Casper bayisinden İnternet 3k ya fln da var bunların arasındaki fark neidr doğru mu yaptım
Geri