Arama sonuçları: *

• Users: XScole
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. X

Asus Rog Ally Ekran Yırtılması

Merhaba iyi günler. Asus Rog Ally kullanıyorum ve cihazda ekran yırtılması sorunu var en basitinden bir oyunda crossbar sürekli kayıyormuş gibi bir durum var Vsyc açmama rağmen düzelmiyor, halen daha aynı. Cyberpunk, Skyrim, cod gibi oyunlarda hep aynı sorun var. Yardımcı olabilir misiniz?
  2. X

Öneri Arctis Prime'a Alternatif Kulaklık Önerisi

Merhaba. Elimde Steelseries Arctis Prime var uzun süredir onu kullanıyorum. Ancak kulaklığın wireless olmaması bana sorun yaşatıyor. Arctis prime kadar iyi olup kablosuz bir kulaklık kendime arıyorum. Hem oyun için hem müzik için. Arctis pro wireless/nova 7/barracuda pro/arctis 7+ bunlar benim...
  3. X

Asus Rog Ally Powerbank ile kullanılabilir mi?

Merhaba iyi forumlar. Asus Rog Ally' ın kendi bataryasını değil de powerbank in bataryasını kullanmasını ayarlayabiliyor muyuz? Yani Asus Rog Ally ın bataryası değil de powerbank in bataryası kullanılsın gibi bir ayarı var mı? Eğer bu yapılabiliyorsa cihazın kendi bataryasına zarar verir mi...
  4. X

Asus Rog Ally mı, Nintendo Switch Oled mi?

Merhaba. Ben bir konsol oyuncusuyum. Şuanda evden çok uzaktayım ve kendime bir el konsolu almak istiyorum. Seçeneklerim arasından nintendo switch oled ve Asus rog ally var. Ben şöyle düşünüyorum: Nintendo alırsam tekrardan oyun almak zorunda kalacağım ve asus rog ally e göre daha uzun oyun...
Geri