Arama sonuçları: *

• Users: Scorpiw
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Scorpiw

Kulaklık önerisi yardım

Agalar 3 kulaklık arasında kaldım mchose x9 . v9 pro atk neptune .n9 pro bu 3 arasından hangisini almalıyım sizce
  2. Scorpiw

3000 TL BANDINDA KULAKLIK TAVSŞYESİ

merhaba arkadaşlar şimdi kulaklık almayı düşünüyorum bütçem 3k civarı bana mikrofonu olsun ses kalitesi olsun bu fiyat bandında en mantıklı kulaklık nedir kablosuz olsun istiyorum ve dahili ses kartı olursa tadından yenmez yoksa da mühim değil aslında mchose x9 bekliyordum ama bir türlü stoğa...
  3. Scorpiw

Yardım 4060ti dlss ayarı aktif etme

merhaba arkadaşlar bende 4060 ti var dlss 3mü 4mü artık neyse onu açmayı bi çözemedim örnegin hogwarts legacy oynuyorum dlss kare oluşturmada 2x var 3veya 4 x yok bazılarında var bu bazılarında yok bugün dlls4.5 geldi gene aynı durum acaba açmam gereken ayarlarmı var bi yardımcı olun
  4. Scorpiw

Pc tlou 1 drop yiyorum

Merhaba arkadaşlar şimdi sorunum tloun1 ile alakalı oyunu geçen indirdim grafikler ultra yüksek ayarlarda ekran kartım 4060 ti 16 gb wramli modeli işlemcim 14400 f bana göre yeterli günümüz oyunları rahat bir şekilde oynayabiliyorum lakin tlou 1de dlla açtığımda ghosting daha sonra saclar da...
  5. Scorpiw

Saglam ve temiz ses veren kulaklık önerisi

Ağalar öncelikle bir kulaklık almayı düşünüyorum ama kulaklık hem oyun hemde Müzik için güzel olmalı yani temiz ses versin ve malzeme kalitesi dandik olmasın bakınıyorum Logitech fln bazı markalar var ama bilmiyorum hangisi iyidir bütçem 2500 ama 3000 e kadar çıkarım varmı önerileriniz
  6. Scorpiw

Yardım Bu fanlardan hangisini almalıyım

Merhaba arkadaşlarlar öncelikle bilgisayarıma fan almak istiyorum ama hem uygun hem güzel gözüksün istiyorum İlkki bu https://app.hb.biz/INvMxR955SOs 2.si ise bu https://app.hb.biz/UnR0n0G1mzxd Benim için fanın beyaz olması önemli bu arada varsa öneriniz bu tarzda uygun performanslı...
  7. Scorpiw

Yardım Arkadaşlarlar kasa fanı lazım uygun yollu

Arkadaşlar şimdi setup beyaza çeviriyorum sadece kasadaki fanlar kaldı onların yerine beyaz ve Aynalı fan düşünüyorum öyle lianlinin fanları gibi ama ucuz ve performanslisi 4adet lazım varmı önerisi olan
  8. Scorpiw

Yardım Sıvı soğutma rgb kontrolcü ile sorularım var

Merhaba arkadaşlar şimdi benim prime h-610mk d4 anakartım var ve adreslenebilir rgb pini yok 1sorum: sıvı soğutucu aldım ve kontrolcüsü yok kasanın rgb efekti değişmem için kontrolcü almam gerekmi 2sorum:eger gerekse fp bir kontrolcü onerisi verebilirmisiniz 3 ve son sorum ise...
  9. Scorpiw

Yardım Kasaya Fan önerisi argb

Arkadaşlar kasamda molex bağlantılı ve kontrolcüsüz fanlar var rengi değişmiyor ve şık durmuyorlar bende kontrolcü sipariş ettim dark marka ama bu Aynalı fanlar varya onlar çok şık duruyorlar onlardan alasım var ama çok pahalılar önerdiğiniz fanlar varmı beyaz Yada tavsiye ettiginiz uygun...
  10. Scorpiw

Yardım Kasaya fan ve kontrolcü

merhaba arkadaşlar şimdi vento vg20a kasam var ama fanları molex bağlantılı ve rainbow renkleri fln değişmiyor ve kontrolcüsü de yok bundan dolayı kasama yeni fan almak istiyorum ve kontrolcu hali hazırda aslında bunları boş verip akvaryum kasa alacaktım ama o paraya onu alacağıma sıvı soğutma...
  11. Scorpiw

35 -40 k arası hazır sistem önerisi

Arkadaşlar yeni sistem alcam bana 35-40 k bandında kesin al dediğiniz sistem tavsiyeleri nelerdir ekran kartı Nvidia olsun ama artı bide monitör olursa tadından yenmez monitör fiyata dahil değil ama onun içinde 4 k gibi bi bütçe düşünüyorum şimdiden teşekkürler
  12. Scorpiw

Kulaklık önerisi genel ve oyun için

Ağalar şimdi yeni kulaklık ihtiyacım var 5 senedir kullandığım bi rampage kulaklık vardı halen sağlam ama miki biraz sıkıntılı ve ses kalitesi az gelmeye başladı bütçem 2000 biraz daha çıkabilirim bana bu fiyat aralığında en iyisi hangisi önerebilir misiniz her türlü oyunu oynuyor
  13. Scorpiw

🔥İndirim MSI MAG CORELIQUID I240 WHITE 240 mm Beyaz Sıvı İşlemci Soğutucusu2.699,00TL

Güzel bir indirme girmiş düşünenler bakabilir https://amzn.eu/d/1rUlesz
  14. Scorpiw

Argb Kontrolcü önerisi

Arkadaşlar benim kasam vento vg20 a benim kasam da ne kontrolcü ve nede argb fan var şimdi kasamda molex bağlantı ile bağlantılı ve fanlarda rainbow şimdi rampage 7C-120B fanlarını alcam 4adet ve kontrolcü lazım ayriyeten önerisi olan varmı
  15. Scorpiw

Sağlam ses veren Bluetooth hoparlör önerisi

Sağlamak ve temiz ses veren baslı kaliteli bir hoparlör istiyorum bütçem 1500 maksimum
  16. Scorpiw

Windows başvuru hesabı şuan kilitlenmiş hatası

Arkadaşlar başlıkta yazdığım hatayı alıp duruyorum pc ne şifre yazabiliyorum nede başka bir tuş var PC açık bırakıp fln tekrar deneyin diyen var ama olmuyor varmı yardımcı olcak
  17. Scorpiw

İpad için oyun önerileri

Merhaba arkadaşlar şimdi yurda gidicem ipad 11 nesil var böyle zaman geçirmelik hikayeli veya valorant tarzı oyunlar olabilri hali hazırda pubg ve gensin impact var ama değişik tarza oyunlar arıyorum şunu oyna mükemmel dediginiz zaman öldürmelik aynı andada oyuna deniz temalı veya yada macera...
  18. Scorpiw

Fan ve akvaryum Kasa önerisi

Arkadaşlar şimdi hali hazırda bi kasam var ama fanları rgb deil yani rainbow ben düz ve sade renkler seviyorum ya içindeki fanları degiscem yads beyaz akvaryum kasa alcam hoş bi görünüm için bana fan ceya akvaryum kasa önerisi söylermisiniz power supply var illa kasada olmasına gerek yok
  19. Scorpiw

Transformers izlenme sırası nedir

Arkadaşlar transformers izlneme sırası nedir bütün hepsini izledim ama çok oldu artık tam hatırlamıyorum baştan bi izliyim dedim izlenme sıralaması nedir
  20. Scorpiw

IPad A16 hakkında yardım

Merhaba arkadaşlar geçenlerde İPAD(A16) sipariş ettim fakat içinden adaptör çıkmıyor diye biliyorum Xiaomi in adaptörünü kullansam sıkıntı olurmu ve 2 sorum iPad için kılıf ve kırılamaz koruyucusu adaptör önerisi tavsiyesi olan paylaşabilir mi
Geri