Arama sonuçları: *

• Users: arweon
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

15 dakika boyunca occt power test yaptım değerler nasıl iyi mi?

Ekran kartırtx 4070 işlemci r5 7500f psu hydrokpro 750w 16 gb ram ekran kartı 74 75 i gördü işlemci 80 dereceyi gördü
  2. A

Rust düşük fps alıyorum

Rtx 4070 r5 7500 f 16 gb damli sistemim var ve 70 80 fps alıyorum herkes ramden dolayı diyor ama rust 10 gb mi ne ramimi kullanıyor bu fps i nasıl arttıracagım
  3. A

16 yaşında suplement kullanımı

yaş 16 sporda yeniyim suplement kullanmaşımıyım protein tozu ve kreatin
  4. A

Csgo game ban yedim

Merhabalar bundan 30 gün önce hesabım çalındıktan sonra ki kanıtım kesinlikle var csgodan game ban yedim nasıl açtırırım yardımcı olurmusunuz bakın vac ban degil game ban yedim
  5. A

FİVEM SUNUCU ÖNERİSİ

Bana hard rp dönen ilgili adminlerin oldugu çoluk çocugun olmadıgı rp sw si önerebilir misiniz?
  6. A

Müzik dinlemek için kulaklık önerir misiniz?

Bana fiyatı çok abartı olmayan spor salonunda okulda müzik dinleyebilecegim kaliteli fps bluetoothlu kulaklık önerir misiniz?
  7. A

Suplement marka önerisi

Suplement için marka önerir misiniz? kafamda bigjoy var
  8. A

16 yaşında suplement kullanmalımıyım

Bu konuyu çok kez açtıgımı farkındayım ama cidden aradıgım cevabı alamadım yaşım 16 sporda yeniyim 3 ay gittim 3 ay gidemedim tekrar başladım kreatin ve protein tozu kullanmak istiyorum yan etkisi olurmu olursa ne olur ve birde marka önerisi yaparmısınız şuan kafamda bigjoy var 90kg 187 boy
  9. A

Hayırlı sabahlar bu konuyu tekrar açıyorum çünkü öncekine cevap gelmedi yaşım 16 spora yeni yeni başladım supplement kullanımının. Bana yan etkisi olurmu (creatine protein tozu ve pre work out almayı düşünüyorum) bu üçlünün zararı varmıdır varsa nedir 90 kg 185 im
  10. A

Hayırlı akşamlar yaşım 16 spora yeni yeni başladım supplement kullanımının. Bana yan etkisi olurmu (creatine protein tozu ve pre work out almayı düşünüyorum) bu üçlünün zararı varmıdır varsa nedir 90 kg 185 im
  11. A

Rust twitch drop item satış

Rust oyunundaki eski twitch droplarını kaçırdıgım için item satıs adlı siteden 25 tl ye twitxh droplarını satın aldım twitchi hesabıma baglayıp skinleri aldım sonra baglantıyı iptal ettim hesabıma biley olmaz degilmi
  12. A

Steam hesabım çalındı

Steam hesabım çalındı ve satılmaya başlanmış biriside 25 dolada almış napmam lazım yardım edin
  13. A

STEAM HESABIM ÇALINDI NE YAPACAĞIM?

bugun sabah 11 de hesabıma girmişler epostamı ve şifremi degistirmisler 2 aşamalı dgrulama olmasına ragmen bunu yapmıslar dün arkadasım link atmıştı (takas linkini) ırdan takas atmak için steam hesabımı girdim ve olanlar oldu napmam lazım
  14. A

Rustta düşük fps alma

Bu forumu çok kez açtım ama istedigim cevabı alamadım rtx 4070 im r5 7500f im ve 16gb ramim var 60 70 fps alıyorum napmam lazım
  15. A

Rustta çok düşük fps alıyorum

Rust oyununda 50 60 fps alıyorum ekran kartım 4070 işlemcim r5 7500 f 16gb ramim var napmam lazım
  16. A

Rust isinli oyunda düşük fps alıyorum

Rust adlı oyunda 60 70 hatta bazen 40 50 fps leri görüyorum ve bu durumdan çok rahatsızım (4070 r5 7500f 16gb ram 750w psu)
  17. A

Sadmin üstünde çıkıntı var

Fptpgrafta gördügünüz gibi o çıkıntı ne sorun yaratırmı
  18. A

Suplement kullanımı yardım

Yaşım 15 kreatin ve protein tozu kullanmak istiyorum önerirmisiniz2 aydır spor yapıyorum 185 boy 90 kg yim günde 4 l su iciyorum
  19. A

Arkadaşlar sistem garantidem heldi bu haralet ediyor neden

Bu haralet ediyor
  20. A

Suplementler hakkında

Yaşım 15 protein tozu ve kreatin kullansam sorun olurmu 90 kg 185 boy
Geri