Arama sonuçları: *

• Users: Yzka5734
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

Intel core i9 hangi erkan kartında darboğaz yapmaz

merhabalar intel core i9 hangi erkan kartında darboğaz yapmaz yada hangi ekran kartı serilerinde darboğaz yapmaz diye sorsam daha iyi olur sanırım nvidia düşünüyorum şimdiden teşekkürler
  2. Y

PC’yi güvenli modda başlattım kapatamıyorum

Bilgisayadaki driveri kaldırmak için ddu kullanacaktım güvenli modu açtım ama pin olduğunu unutmuştum geri kapatamıyorum böylede PC’ye giriş yapamıyorum lütfen yardım edin
  3. Y

Dead by daylight crash reporter hatası

arkadaşlar dbd oynarken bir anda crash reporter hatası verdi ve bilgisayar kasmaya başladı sonrasında düzeldi ama aynı hatayı halen veriyor lütfen yardım edin
  4. Y

Gitarda akorları ezberlemek zorundamıyım?

gitardaki akorları ezberlemeden müzik çalablirmiyim cevap verirseniz sevinirim
  5. Y

Last of us part 1 çöküyor

last of uspart 1 oynarken bi anda oyun çöktü ve gpu çökmesi hatası verdi ne yapmam lazım lütfen yardım edin baya bi para vermiştim
  6. Y

Yeni sürücüyü indiremiyorum

Nvidia app ten yeni sürücüyü indirmeye çalışıyorum başlıyor bir süre sonra ekran gidip geliyor ve pc mavi ekran veriyor ve kapanıyor açtığımda ise kurulmamış oluyor ne yapmam lazım?
  7. Y

Akustik Gitar önerisi

bütçem 5k 8k arası güzel bir akustik gitar istiyorum önerileriniz içi teşekkürler
  8. Y

Aygıt yöneticisinde ekran kartı hata verdi yazyıor

aygıt yöneticisine girdiğimde görüntü bağdaştırıcılarında ekran kartım olan nvidia gtx 1650 ekran kartımda windows bu aygıtı hata verdiği için durdurdu kod 43 yazyıor hayl bu oluncada oyunlarda kasmalar ve donmalar oluyor aygıtın üzerine sağ tıklayıp sürücülerini güncelleştirdiğimdede sorun...
  9. Y

Sea of thieves sunuculara bağlanılamıyor sorunu

Merhaba sea of thieves açtığımda sunuculara bağlanılamıyor diyor xbox hesabımı bağladm ama yinede bu sorun düzelirmi biraz bekleyince düzelir diyo oyun sizce ne zaman düzelir yada ne yapmam gerek ?
  10. Y

Rust mı Sea of thieves mı

Merhaba ben valoda arcane setinden eldivenleri alıcam toplam 1500 tl bütçem var hesapladım eldivenler 1100 tl tutuyor hazıır steamde sonbahar indirimleri var 400 tl artıyo 400 tl yerine rust mı sea of thieves mı (tekim bu arada arkadaş falan yok sadece 1 kuzen var )
  11. Y

Rainbow six siege failed to synchronize achievements sorunu

Merhaba r6 da oyuna gireken ubisoft connect de failed to synchronize achievements sorunu ile karşılaşıyorum tükçeye çevirdiğimde senkronize hatası diyor tamam dediğimde ise beni offline a atıyo silip tekrar mı yüklemem gerek çözemedim vaktimin boşa gitmesini istemiyorum lütfen yardım edin
  12. Y

Eu4 Keşfedilmeyen yerler nasıl keşfedilir?

Merhaba, EU4 de Osmanlı ile oynuyorum bir heavy ship ile okyanusa gönderdim yanlış yaptığımı biraz araştırınca öğrendim nasıl yapıldığına baktığımda anlamadım keşfetmek için görev verildiğini biliyorum ama nasıl vereceğimi bilmiyorum bunun için illaki portekiz oynamak veya kolonicilik ideası...
  13. Y

Eu4 ülkeyi iflas ettirmekten nasıl kurtarırım

eu4 de osmanlı oynuyorum asker falan basıyorum savaşta degilken asker masraflarını 0 a çekiyorum ama yinede - balance oluyor iflastan nasıl kurtulurum yardım edin oyunda 34 saatim var ama yinede bu sorunu çözemiyorum toplam 50 k askerim falan oluyor osmanlı gibi bir ülke için az bence ama yinede...
  14. Y

Eu4 Osmanlıya hangi dlc ile yeniçeri geliyor?

Eu4 Osmanlıya hangi dlc ile yeniçeri geliyor? cradle of civilizationda memlükler ve timur gibi devletlere geliyor ama osmanlı gözükmüyor yardımcı olursanız sevinirim
  15. Y

Masaüstü toplamak istiyorum acil yardim

öncelikle ekran kartı için nvidia sonrada işlemci için intelden ve sonrada diğer parçalar için örnek verirmisiniz bütçem 50 k ile 75 k arasında yardımcı olursanız sevinirim
  16. Y

Fnaf into the pit alınır mı?

arkadaşlar fnafın yeni oyunu çıktı ınto the pit sizce alınır mı? cevap yazarsenız sevinirim
  17. Y

rdr2 mi rdr2 online mı

merhaba ben ana oyun olan rdr2 yi aldım rdr2 nin içinde birde online bölümü var ama steam de birde rdr2 online diye bir online var ikisinin farkı nedir ve rdr2 online kaç gb cevap yazarsanız sevinirim
  18. Y

rainbow six siege mi yoksa bodycam mi

rainbow six siege mi yoksa bodycam mi
  19. Y

RDR2 yi tam ekran yapamıyorum

Merhaba rdr2 yi açıyorum ama oyunu tam ekran yapamıyorum bide oyun çok kasıyor lütfen yardım
  20. Y

RDR2 açılmıyor (STEAM)

Merhaba steamden aldığım rdr2 yi yükledim oynaya bastım rockstar games açıldı griş falan yaptım sonra hata verdi beni oyuna girmeden attı acil yardım
Geri