Arama sonuçları: *

• Users: SaruHan35
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

9060XT RYZEN 5 7500F Sistem toplamak istiyorum parçalar uyumlu mu ?

Arkadaşlar PC toplamak istiyorum. parçalar birbiriyle uyumlu mu ? ve daha uygun fiyatlı önerileriniz varsa yazar mısınız ? Ekran kartı: SAPPHIRE 9060 XT 16GB. İşlemci: RYZEN 5 7500F. Anakart: GIGABYTE B650 EAGLE. Ram: XPG LANCER BLADE 16GB 1x16 6000 mhz Cl34 DDR5 (daha sonra ekleme yapacağım...
  2. S

Sapphire 9060XT 16GB ve Ryzen 5 7500f sistem önerisi

Arkadaşlar 9060XT ve Ryzen 5 7500f bulunan bir sistem toplamak istiyorum. Parçalar görsellerde mevcut sistem nasıl olur ? Toplamda 48-50k arası oluyor. Fiyatı daha uygun ve iyi parçalar önerebilirsiniz.
  3. S

PS store da Elden Ring 1499 TL alınır mı ?

Arkadaşlar bugün PS5 aldım. İlk oyun olarak Elden Ring oynamak istiyorum. İlk defa souls türü oyun oynayacağım. 1499 TL vermeye değer mi ?
  4. S

PS de Elden Ring indirime girer mi

Arkadaşlar yakında PS5 alacağım ve ilk oynamak istediğim oyun Elden Ring yakın zamanda indirime girme ihtimali var mıdır ? şuan ki fiyatı 1500 TL
  5. S

Xbox Series X white dijital sürüm nasıl alınır ?

Arkadaşlar Xbox Series X white dijital versiyonu microsoft sitesinde 449 dolar Türkiye de yok galiba microsoft sitesinden direkt satın alınabilir mi ?
  6. S

PC nin yanına konsol önerir misiniz ?

Arkadaşlar konsol seçiminde kararsız kaldım. İçimden PS5 almak geliyor ama oyunları çok pahalı ve ps plus daki oyunları da özel oyunlar dışında sevemedim. Xbox series S veya X den birini alsam üyelik ve oyunlar daha ucuz aynı zamanda gamepass ultimate alırsam PC de yararlanır. PS5 Özel oyunları...
  7. S

4000 TL ye kadar kablosuz kulaklık önerisi

Arkadaşlar Telefon,PC ve PS5 için kullanacağım kablosuz kulaklık önerisi misiniz ? Genelde oyun oynarken kullanacağım mikrofonu ortalama olursa iyi olur. Not: Beyaz olursa iyi olur.
  8. S

1500-2000 TL arası PS5 için oyun sepeti önerisi ?

Arkadaşlar PS5 aldım. 1500-2000 TL arası türkçe altyazı veya dublajlı oyun sepeti önerir misiniz? Olabildiğince çok oyun almak istiyorum.
  9. S

Uncharted collection ve killzone shadow fall ps4 cd 650 TL

Arkadaşlar ben yeni ps5 aldim oyunum yok. Bir arkadaşım uncharted nathan drake collection ve killzone shadow fall ps4 cd olarak bana 650 TL ye satacak fiyat iyi midir ? Alinir mi ?
  10. S

RX 6600 ve Ryzen 5 5500 sistemim kaç TL eder ?

Arkadaşlar sistemim aşağıdaki gibidir. Ekran kartı: Asrock Challenger RX 6600 İşlemci: Ryzen 5 5500 Anakart: Asrock a520m hvs RAM: 2x8 3200 MHz DDR4 Güç Kaynağı: FSP Hyper Pro 550W +80 Depolama: 512 GB SSD Monitör: MSI 100Hz IPS panel Mikrofon: bm800 kulaklık: Gamenote H2016D Xbox 9. Nesil...
  11. S

Motosiklet için beyaz kask önerisi

Arkadaşlar bembeyaz motosiklet kaskı önerir misiniz 2500-5000 arasında bütçem var. Mümkünse hiçbir yazı veya logo olmasın.
  12. S

60.000 TL ye RKS RK 125 S alınır mı ?

Arkadaşlar 6600 TL 9 taksit olarak bu motoru almak istiyorum. Önerir misiniz ? Drift L veya TVS Raider önermeyin bütçem yetmiyor Ortalama 60.000-70.000 TL taksitle motor alacak durumum var.
  13. S

A1 Motor ehliyeti hersey dahil ortalama kaç TL

Arkadaşlar 125 cc motor almak istiyorum. Bunun için A1 ehliyeti almam gerekiyor. Hersey dahil toplam kaç TL
  14. S

Yenilenmiş iphone se 2020 7800 TL ye alınır mı?

Arkadaşlar uzun zamandır android kullanıcısıyım. Farklılık istediğim için iphone tarafına geçmeyi düşünüyorum. İlk iphone deneyimim olacak. Teknosa da yenilenmiş iphone se 2020 128 GB 7800 TL A grubu bu sıfır ürün gibi geliyor. Bide 6800 olan var o da B grubu ufak tefek çizikler olabilirmiş ve...
  15. S

2.el İphone se 3. Nesil alınır mı ?

Arkadaşlar ben android kullanıcısıyım. Farklılık arıyorum ve uygun fiyatlı 2. El iphone alma kararı aldım. Linkler deki telefonlar fiyatlarına değer mi ? https://shbd.io/s/yJHEROhT https://shbd.io/s/CEIQe4e6
  16. S

2. el iphone 13 128GB 13900 TL alınır mı ?

Arkadaşlar uzun zamandır android telefon kullanıyorum. biraz farklılık istediğim için iphone telefonlara geçmeyi düşünüyorum. 2.el 13900 TL ye iphone 13 128GB alınır mı ? Bana çok ucuz geldi sıkıntı olabilir mi ? bunun haricinde başka önerileriniz olursa yazın lütfen uygun fiyatlı iphone almak...
  17. S

2 yıllık elektrik bölümlerinde hangi bilgisayar programları kullanılıyor?

Elektrik bölümünde hangi programlar kullanılır ? Laptop almaya gerek var mi? Sadece tablet alsak olur mu ?
  18. S

9499 TL ve altında tablet önerisi

Arkadaşlar üniversiteye gideceğim için kendime vergi indirimli tablet almak istiyorum. En fazla 9499 TL limit var. Ne önerirsiniz ? Bazılarında kalem veya klavye hediye oluyor öyle olursa daha iyi olur
  19. S

2 yıllık elektrik bölümü için tablet mi yoksa laptop mu almalıyım ?

Arkadaşlar evde masaüstü var. Ben 2 yıllık elektrik bölümü okuyacağım. Sizce tablet mi işime daha çok yarar yoksa laptop mu ? Tablet olarak huawei düşünüyorum çok da bütce yok. laptop ekonomik olarak zorlayabilir.
  20. S

Oyun laptopu vs Ipad 10. Nesil 64GB

Arkadaşlar üniversiteye gideceğim. Sizce oyuncu laptopu mu yoksa ipad 10. Nesil 64 GB mi almalıyım? Oyuncu laptopu alırsam masaüstü bilgisayarımı satmak zorunda kalıyorum şuan RX 6600 ve Ryzen 5 5500 sistemim var. Satmasam ipad 10. Nesil 64 GB alabilirim. Ne önerirsiniz ? ipad 14.000 TL Almak...
Geri