Arama sonuçları: *

• Users: Omerfy34
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. O

cheaking media hatası

Merhaba öncelikle eski laptopumdan hddki sökmem gerekiyor 1 ssd var 1de cd yerine hdd takmıştım onu söktüğüm zaman cheaking media hatası alıyorum direk boot menüsünü açıyor laptop casper youtube üzerinden bazı kişiler anlatmış ama bios menüsü onlarla aynı olmadığı için yapamadım yardımcı...
  2. O

İşlemcim boşta 55 yük altında 60 derece

Merhaba önceikle işlemcim boşta 53-55 derece ama stres testi yaptığımda maksimum 60 dereceye çıkıyor bence boşta bu kadar yüksek olması normal değil gibi sizce normal mi yoksa bi anormalik mi var çünkü sıvı soğutmayı yeni aldım kendim yaptım montajını fanları cpu fana pompayı system fansa taktım
  3. O

xbox live hesabınız askıya alındığından oturumunuzu açamıyoruz.

dün itemsatış üzerinden 3 aylık gamepass kodu almıştım sadece stardew walley girmiştim bugün girdim oyuna çıktım tekrar girmek istediğimde bu hatayı aldım itiraz talebinde bulundum red edildi naasıl geri talepte bulunucağım birde aradaşllarla multiplayer girmiştik benim save gidicek mi...
  4. O

İşlemci çok ısınıyor

işlemcim ryzen 5 5600 stok soğutucu ile boşta 60 yükte ise 85-90 derecelere kadar yükseliyordu bu scıak havalarda sıvı soğutma almak gerekti ve rampage helios c15 modelini aldım ilk geldiğinde boşta 35 derecelere kawdar düşmüştü yükse maksimum 55 derece olmuştu ama şuan boşta 47 den aşşağı...
Geri