Arama sonuçları: *

1. denixwastaken

AFK Bırakınca Steam Kart Düşer Mi?

Merhabalar, steamde kart düşürme hakkımın olduğu bir oyunda afk bıraksam kart düşer mi zamanla yoksa afk olduğumu anlıyor ve kart düşürmüyor mu?
  2. denixwastaken

Yardım Ekran kartı çok az kullanılıyor

Merhabalar, oynadığım oyunlarda fpsim güzel oluyor fakat buna rağmen cpu %100 gpu%18 kullanılıyor, nedendir ve nasıl çözerim? Sistem: İntel- 12650H , Rtx 3060 (L) , 32gb ram 16x2
  3. denixwastaken

Mouse İmleci Takılarak Gidiyor

Fps veya benzeri hiç bir sorunum yok fakat oyunda olsam da olmasam da bazen imleç takıla takıla gidiyor, nedendir ve nasıl çözülür?
  4. denixwastaken

Monster Pusat One Shot Pro Nasıldır?

Kablosuz gaming bir mouse almak istiyordum, biraz araştırdım ve bu mouseun güzel olduğunu gördüm, bunu almayı düşünüyorum bu fiyatta alabileceğim daha güzel mouseler var mı?
  5. denixwastaken

Öneri Yüksek Bütçeli Kablosuz Mouse Önerisi

Merhabalar, bütçe sorunum yok, uzun süre kullanabileceğim , DPI vb. şeyler ayarlama için programı olan ve kablosuz bir mouse önerebilir misiniz? Ayrıca dışardan görünüşü güzel olursa iyi olur
  6. denixwastaken

Öneri Oyuncu koltuğu önerisi

Merhabalar oyuncu koltuğu almak istiyorum bütçemi yukarda belirttim, tercihen kumaş ve rahat bir oyuncu koltuğu önerebilir misiniz?
  7. denixwastaken

xDrive Toryum oyuncu koltuğu nasıl?

Koltuk arıyorum , xDrive toryum modelini önerdi arkadaşlarım , nasıl? alan varsa deneyimini söyleyebilir mi?
  8. denixwastaken

Öneri Oyuncu koltuğu önerisi

Merhabalar , oyuncu koltuğu almak istiyorum bütçem 4000 - 6000tl arası, önerebileceğiniz uzun ömürlü , rahat ve terletmeyecek oyuncu koltuğu var mı?
  9. denixwastaken

Vozol 12k aroma önerisi

Merhabalar, 12k vozol almayı düşünüyorum yakın bir zamanda, bir süre 10k dragon fruit banana cherry ondan sonra ise 12k watermelon ice kullandım, ikisi de bir süre sonra sıkmaya başladı, yenisini aldığımda meyve aromalı olsun istiyorum, öneriniz var mı?
Geri