Arama sonuçları: *

• Users: Çeçe
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Ç

Max 35K Telefon önerisis

Şimdi bana max 35K fiyatlı bir telefon lazım kamera ve hız ön planda olacak ve bir üniversiteli için olacak. Tiktok İnstagram bakmak için lazım ve hız keainlikle ön planda olacak. En az 4-5 yıl götürmeli o yüzden snapdragon olursa iyi olur olmazsada sıkıntı yok
  2. Ç

The Last of Us benzeri game Pass oyunları

TLOU Xbox Game Pass'te yok o yüzden oyun arıyorum eğer hikayeli saran bir hikayeli ve üstüne zombili falan bir şey olursa çok mutlu olurum.
  3. Ç

Xbox Game Pass Ultimate ile EA Play çocuk hesabı açtım

Bak şimdi ben laptop aldım gömülü Windows 11 ile sonra bana cihaza dahildir kısmında Xbox Game Pass Ultimate 3 ay göründü sonrasında ben a ne iyi falan ben onu bugün aktive ettim normalde Xbox hesabım Hotmail üzerine EA ise Gmail üzerine ikisini eşleştiremedim (FC24 için) sonra knedi altıma...
  4. Ç

Asus TUF A15 RTX4060 Ryzen 7 7735HS mavi ekran verdi

Ben bugün normal bir şekilde spotify'dan şarkı dinlerken bir anda mavi ekran verdi ne olduğunu anlamadım bios'a girdim her şey norma gözüküyordu TPM fln açıktı sonra çıktım pc yeniden başlayınca Armoury Create'ten (Asus'un pc ya da rog ally tarzı cihazlarda kullandığı özelleştirme ve bilgi...
  5. Ç

Last Of Us part 1 oyundan atıyor ve hata vermiyor

Last of us'ı indirdim oyunu açmaya çalıştığımda o ateşböceği madalyonu dönemeden oyundan attı ve hehangi bir hata kodu vermedi bende araştırdım hep ekran kartı yetersizliği fln diyor Ekran Kartı 4060 8Gb ram64 gb cpu ryzen 7 7735hs yani özellikler yetiyor ama neden açmıyor anlamadım (laptop)...
  6. Ç

The Last Of Us pc'de oyundan atıyor

Last of us'ı indirdim oyunu açmaya çalıştığımda o ateşböceği madalyonu dönemeden oyundan attı ve hehangi bir hata kodu vermedi bende araştırdım hep ekran kartı yetersizliği fln diyor Ekran Kartı 4060 8Gb ram64 gb cpu ryzen 7 7735hs yani özellikler yetiyor ama neden açmıyor anlamadım (laptop)...
  7. Ç

The Last of Us RTX 4060'da directx 12 hatası veriyor

Oyunu açmaya çalıştığımda bu hatayı veriyor kaçak indirdim steamunlocked'dan dxdiag directx 12 gösteriyor ekran kartım RTX4060 Laptop neden olduğunu bilmiyorum dircetx 12 elle kurulum yapmaya çalışınca da farklı hata verdi eğer çalıştığını bildiğiniz site varsa söyleyebilir misiniz ya da nasıl...
  8. Ç

The Last of us part 1 turkce pc var mi

Last of us'i alacagim ancak remastered remake tarzı şeyler var ayrica 2022'de ps5'e gelmişti turkce seslendirmelisi pc'ye de geldi mi turkce seslendirme geldiyse hangi Last of us
  9. Ç

Logitech G413 SE iyi mi? Neden?

Benim parama uygun bir klavye ve tamda istediğim özellikler link bu sizce iyi mi deger mi? İki tane daha seçeneğim var ilki Gamepower Gasket Elite alan çoğu kişinin yorumu olumlu ayrica kuzenim 1 yıldır (?) kullanıyor gayet memnun bilmiyorum bence gamepwer üzerine bir onyargi var. Diğer...
  10. Ç

Linkteki kilif iyi mi

Benim telefonun modeli eskimeye başladı telefoncukarda kilif bulamıyorum linkteki markanın kılıfını önerdiler Link: Kılıf
  11. Ç

Yardım Gamepower Ogre-Logitech G413 SE-Asus TUF K3 üclüsunden hangisi alınır?

Almak istediğim klavyenin stoğu bitmiş halihazirda 2350₺ var. Laptop kullanıyorum klavye acil değil sizce hemen mi almalıyım yoksa biriktirip mi almalıyım 1-Asus TUF K3 (Ilk Secenegim) 2-Logitech G413 SE (Benim tercihim bu gibi ama tam emin degilim varsa baska bildiginiz yazabilirsiniz)...
  12. Ç

Amazon'dan alınan ürünlerden Gümrük vergisi fazla olarak kesiliyor mu?

Ben bu linteki klavyeyi alacaktım ancak başka bir seferde AliBaba'dan aldığım başka bir ürün için üründen fazla para kestiler gümrük vergisi diye o yüzden endişeliyim yine aynısını yaşamamak için. Benden yine vergi keserler mi? Nasıl olacak bunlar? Mümkünse ve bilginiz varsa en kısa sürede yazın...
  13. Ç

AJAZZ AK992 GASKET Hotswap Mekanik Klavye alınır mı

Ben uzun araştırmalar sonucu AJAZZ AK992 almaya karar verdim gerek hotswap olsun gerek RGB gerek mekaniklik olsun gerçekten iyi tek sıkıntısı var Türkçe harfler yok ama onların yerinde olan tuşlara basınca Türkçe harfler geliyomuş o yüzden sıkıntı etmedim ayrıca kullananlar brown switch hem blue...
  14. Ç

Verilen linkteki klavye iyi mi neden

Merhabalar ben yakın zamanda klavye alacağım bir kaç model değerlendirdim ve aralarınnda Ajazz AK992'de karar kıldım ancak bir sorum brown switch'in red ve blue switch'ten farkı nedir. Ayrıca ben bazı sitelerde blue switch çok sesli red switch basması zor gibi şeyler duydum brown switch en iyi...
  15. Ç

Laptop Islemci degisir mi degistirmek mantikli mi yoksa yeni laptop mi alinmali

Benim bilgisayarımın işlemcisi eskidi bende değiştirmek istiyorum ama bilgisayar laptop. Nasıl değişir ne yapabilirim önceden ram 8gb'tan 16'ya çıktı ssd fln ihtiyaç değil sadece islemci lazım evde koyacak yer olsa pc toplayacağım ama yer yok. Islemci değişir mi yoksa yeni laptop almak mı mantıklı?
  16. Ç

Aşağıda Verilen Görselde Ne Diyor?

Ben birkaç hafta önce aldığım bilgisayarı kurdum. Bugün bilgisayarı açtığımda "Xbox game pass 3 ay boyunca kullanabileceğinizi hatırlatırız" diye bir mesaj çıktı bir heyecenlandım sonra direkt girdim araştırdım. Xbox uygulamasına girip gampass var diye FC24 oynamaya çalıştım ve gamepass ile oyna...
  17. Ç

Iki adet girisli type-c sarj aleti

Ben hem telefonumu hemde biligisyasrimi sarj etmek istiyorum o yüzden sarj aleti alacağım ancak bir şeyi bilmek istiyorum benim bilgisayar icin 100w başlık ve kablo alacagim basligin iki girisi olacak ve telefonu suanki 25w kablo ile sarj etsem telefon bozulur mu yanma vb olur mu
  18. Ç

Minecraft Dünyanın Kopyası Olan Sunucunun adı

Hani vardı ya bir sunucu dünyadaki her yeri kopyalayan o sunucunun adı neydi ayrıca bilen varsa hangi sürümlerde ve ıp adreslerinde oynandığının yazar mısınız?
  19. Ç

4 klavye arasında karşılaştırma

4 adet klavye var hangisini almalıyım bilmiyorum yardım edebilir misiniz? 1-Gamebooster G918 Fire Storm RGB 2-Razer Ornata V3 RGB 3-Corsair K60 RGB PRO 4-Ajazz AK992 Benim Ajazz AK992 ile ilgili bir sorum var klavyenin Türkçe harfleri yok ama öneren arkadaş bana sen alınca kullanırken görseldeki...
  20. Ç

Corsair K60 Pro vs Gamebooster G918 Fire Storm RGB

Abi bu klavye benim isteklerimi tam olarak karşılıyor. Ben bu klavylerden birini alıcam ama hangisi emin değilim. Sadece siz şunu soruyorum: Hangisini Almalıyım? 1-Corsair K60 Pro 2-Gamebooster G918 Fire Storm RGB
Geri