Arama sonuçları: *

• Users: Bay Kunduz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Çözüldü✓ Hazır sistem içinde bu anakartlardan hangisi 7500f için yeterlidir?

7500f için anakart bakıyorum aslında asus tuf gaming b650 plus alacaktım ama 7500f için ondan daha ucuz buradakilerden birisi tercih edilebilir mi? Günlük kullanıcıyım oyun vs için kullanacağım b650m plus mı alayım yoksa b650m k falan yeterli gelir para vermeye gerek yok mu dersiniz?
  2. B

50000 TL 4070 super sistem önerisi

GameGaraj super 7000 sistemi bu özelleştirmelerle alınır mı? Daha iyi öneriniz varsa tek tek parça da atabilirsiniz fakat 4070 Ti super falan atmak için 16 GB RAM veya kötü anakart gibi parçalar önermeyin. İleride işlemci ve ekran kartı değiştirilecektir RTX 6000 serisi ve AMD 9000 serisi ile...
  3. B

Monitör seçiminde yardım

https://www.epey.com/monitor/karsilastir/672391-684038-701137-748428/iiyama-g-master-g2470hsu-b1_viewsonic-xg2405-2_gigabyte-g24f_philips-momentum-24m1n3200va-00/ Ve Dell'in G2422HS modeli arasından hangisi en iyisidir veya daha iyi bir tavsiyeniz var mıdır? Şu an gigabyte ve iiyama arasında kaldım.
  4. B

6000 TL civarı telefon önerisi

Yaklaşık 5 yıl boyunca J7 Pro kullandım ve memnundum. Bunun gibi uzun süre götürecek ve mümkünse Samsung marka telefon önerebilir misiniz? A33 buldum 6000'e ve fiyatı da uygun diye bunu düşünüyorum şu anlık. Günlük kullanım amacıyla alıyorum. Bir de A33 6 GB RAM ve 8 GB RAM modelleri var da 8 GB...
  5. B

400 TL civarı kulak içi kulaklık önerisi

400 TL bandında kulak içi bluetooth'lu kulaklık önerir misiniz? Kullanım amacı genel olarak müzik olacaktır. 1654447103 @Evil Belief Hocam siz galiba bilgiliymişsiniz bir yardımcı olursanız çok sevinirim.
  6. B

M33 vs A53 vs S20 FE

M33 yanında Earbuds 2 hediye geliyor o yüzden aklımı çeliyor biraz. Başka öneriniz varsa beklerim aynı fiyatlarda.
  7. B

Windows 11'de Arada Ekranın Kasması

Windows 11 kullanıyorum. Arada 3 4 saniyeliğine sesler ve ekran deli gibi takılmaya başlıyor. Windows 10 kullanırken böyle bir sorunum yoktu fakat SSD'den kaynaklı olma ihtimali var mıdır? Kullandığım SSD Kingston A2000. Kendi uygulamasından baktığımda sağlık %97'ye düşmüş. Daha 2 sene dolmadı...
  8. B

Dualshock 4 PC'de Bluetooth ile kullanmak için aparat önerisi

DS4 PC'de kullanmak için aparat önerebilir misiniz? 100-150 liraya kadar çıkabilirim.
  9. B

Windows 10 Pro Retail Key alabileceğim site önerisi

Windows 10 professional için retail key alabileceğim site önerebilir misiniz? Teşekkürler.
  10. B

Raspberryi Pi 3 discord.py indirmeye çalışırken hata veriyor

Merhaba arkadaşım bir sorun yaşamış sormamı istedi aktarıyorum şimdi size; raspberryi pi 3 üzerinde discord.py indirmeye çalışırken böyle hata veriliyor python sürümüm eski idi 3.7ye yükselttim hala bu hatayı alıyorum şu anda ne yapılması gerekli? diye soruyor ve "python --version" yazdığımda...
  11. B

Driver Güncelledikten Sonra Google'de Ekran 1 saniyeliğine Siyah Olup Geliyor

Eski Nvidia driveri kullanıyordum yenisine geçtim ve bu sorun oluşmaya başladı. 1 saniyeliğine siyah olup geri geliyor. Oyunlarda sorun yok fakat Google ve Zoom'da bu oluyor. Bugün bir driver daha gelmiş onu da yaptım değişen bir şey yok. Ne yapabilirim sorunun geçmesi için? Ekran Kartı Gigabyte...
  12. B

Hocalar Sınav Konularını Fazla Veriyor

9. sınıfa gidiyorum. Sınav konularının 1 Kasım 2020 tarihine kadar işlenen yerlerden sorulacağı bilgisi verildi. Fakat hocalar yine de ekstra konu eklemiş örneğin: coğrafya hocası göreceli konuma kadar yapacağım demiş fakat ÖDSGM'nin sitesindeki yıllık planda o konu kasımın 2. haftası konusu...
  13. B

Online Eğitim İçin Laptop Önerisi

Bütçe 3500-4000 arası. Oyun oynanmayacak arkadaşımın annesi ders için alıyor. Excel gibi office programları ve online eğitim için yani oyun dışında iş, gündelik hayat için kullanılacaktır. Önerilerinizi bekliyorum.
  14. B

Türkiye sunucuları gelmeden önce Avrupa sunucularında Geforce Now'a nasıl girilir?

Geforce Now'a girmeye çalışıyorum fakat TR sunucuları açılacak bekleyin diye giremiyorum. Eskisi gibi Avrupa sunucularından nasıl girebilirim acaba?
  15. B

Crysis fix 64 dosyasını virustotalde taratınca 2 uygulama zararlı buldu. False positive midir?

VirusTotal buyurun linki burada. Crysis 1 indirdim açılmadığı için çözümlere baktığımda buldum bunu fakat 2 tanesi zararlı yazılım buldu. Sıkıntı var mıdır? @Treyarch
  16. B

Lise sınav olmayanların sınav konuları 20 Kasım 2020 tarihine kadar işlenen konulardan çıkacak!

https://www.cnnturk.com/video/turkiye/son-dakika-haberi-milli-egitim-bakani-selcuktan-onemli-aciklamalar Ctrl+f ile 20 kasım yazarsanız çıkıyor buyurun.
  17. B

Modem Arayüzünden maks hızımı nasıl öğrenebilirim?

burada maks hız ve hat hızı var bunların farkları nedir benim internetim şimdi ne oluyor anlatabilir misiniz @alpolojix / Leroxy
  18. B

Hp pavilion 15-cx0026nt hangi yazılımları yüklemeliyiz?

HP Gaming Pavilion - 15-cx0026nt Yazılım ve Sürücü İndirmeleri | HP® Müşteri Desteği Arkadaşımın laptopu bu da bayağıdır güncelleme yapmıyor biosu yükleyeceğiz bir de sürücü yonga setinden intel mei sürücüsü indireceğiz başka bir şey gerekli mi?
  19. B

Crystaldiskinfo raw değeri okuyabilenler yardım edebilir mi?

hediye bir hdd geldi fakat sağlamlık durumunda dikkat yazıyor ve pending sector sarı nokta sıkıntı nedir ve önemli bir sıkıntı mı? 1609446519 @FightForHonor @Emirhandkee hocam yardımcı olur musunuz
  20. B

Laptop hddsini msi mag forge 100m kasaya nasil takacagim

Hdd yuvasini cikarttim fakat yuvaya nasil oturtacagim bilmiyorum yardim eder misiniz 1609439627 @FightForHonor @epica59 hocalarım yardimci olabilir misiniz
Geri