Arama sonuçları: *

1. B

Yardım 1.200 - 1.000 TL Kablosuz Oyuncu Mouse Onerisi

ONERILERINIZI BEKLIYORUM benim kalbim gamepower Fenix den yana ama çok kotulu
  2. B

Gamepower Fenix Alınır Mı?

Bayramda Harçlığı Toplarım Diye Dusunuyorum Onun Parasıyla Mouse Almayı Dusunuyorum 1.200-1.400 Olur Butcem Heral Mouse Nasıl Sizce Yada Gamepower Radus Nasıldır Acaba [H3 id=''][/H3]
  3. B

Yardım Aesthetic Clicker Hareketli Pp

Ben bu oyunu hareketli pp veriyor zannediyorum dogrumudur sizce yani şu satılanlar fln Pp fotoğrafımı bilginiz varmıdır
  4. B

CS Clip Otomatik Alan Site

Mesela CS2 Oynuyorum Seçkinim Var Fakat Bir Siteye Hesabımızı Bağlayıp Oynadığımız Maçı Entegre Edilsin MAÇTAN Sonra clip lerimizi çıkarsın oyle bi site varmdır
  5. B

Hergun oynadıgım CS Patates Oldu

Bugun girim dedim fakat pc yeniden başlattım bin tane şey denedim arada atıyor sonra steam 10.000 bellek kullanıor nası duzeltecez cs oynamam lazım
  6. B

Whatsapp açılmıor pc de

Ben Microsoft Storedan Guncel Baya Bi Whatsapp Kullandım Fakat 4 Gundur İnik Uygulamaya Giremiyorum Yardımcı Olma Şansınız Varmıdır
  7. B

FNAF 2 Filmini Nerden İzleyebilirim

FNAF 2 Filmini Nerden İzliyebilirim bedava bir şekilde
  8. B

Adobe After Effects CS6 Varmıdır Acaba

Bana Adobe After CS6 Lazım Full Program İndirden Yukledim Pc Yeniden Başlat Fln Dedi Başlattım Olmadı Acaba Elimizde Link Vs. Varmıdır
  9. B

CS 2 Çizilmiş Sticker

Alacağım M4A1-S Deseninde Bu Var Çizilmiş Sticker %100 Dior Fakat Çizilmiş Sticker Ney Tam Olarak Bilgisi Olan
  10. B

Yardım 22.000 Laptop Önerisi

22.000 Liralık Hem Okulda Visual Studio Code, Photoshop Hemde Piyasadaki Bazı Oyunları Oynatsa Yeter
  11. B

Ghost Recon BreakPoint CD Key Sorunu

CD KEYİ Yok Oyunun Bulamıyom Her Yolu Denedim Steam Destek Yazıom Suan
  12. B

CS 2 Vac Ban Açtırma Destek

CS 2 De Haksız Yere 314 GUN Once Ban Yedim Cidden Hile Açmadım Dun 22.10 Gibi İtiraz Ettim Eklemek İstediğiniz Başka Şeyleri Yazın Dedi CS GO Ekibi Tarafından İncelenenicek Hala Cevap Gelmedi Steam Destek Yazdımü
  13. B

Ram Alıcam Fakat Bi Hedefim Yok Sizlere Sormak İstedim

3.500 TL Lik Bir Butcem Var PC Suan Mevcut Ram + M2 SSD Yi 3500 e Sattım Fakat Nası Bir Ram Almalıyım Butceme Uygun Varmıdır
  14. B

"A D3D11-compatible GPU(feature level 11.0 shader model 5.0) is required to run the Engine"

Arkadaşım dxdiag dan bakmış 12_1,12_0,11,0+ Desteklior İntel UHD Graphics İle Valorant Oynuor Dunde Oynadık Bugun Girelim Dedik Bu Hatayı Verdi DirectX Guncelledik + İntel Driver Yukledik Baska Napabiliriz
  15. B

Yardım NEP 25 Yaması Kurdum Çalışmıyor

Yamayı eksiksiz kurdum fakat nep 25 dahi yazmıyor yukarda skorbord yeni deil videodaki herşeyi yaptım yardımcı olabilecekler
  16. B

Yardım Sorry something went wrong for solutions please visit hatası alıyorum

Böyle Bir Hata Alıyorum Nası Çözeriz Acaba Oyun Steamden Yukludur Oyun Sniper Elite Resistance
  17. B

Yardım Prote bilişimden babam habersiz M2 almış güvenilir mi

https://www.hepsiburada.com/kioxia-2tb-exceria-plus-g3-lsd10z002tg8-gen4-5000-3900mb-sn-nvme-pcie-m-2-ssd-p-HBCV00005D55JT?magaza=prote&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc%3Ahb-ecom.sr%3Agoogle.md%3Adsa.op%3Apurchase.cid%3A15944948818&utm_content=agid%3A133228666275&wt_gl=cpc.dsa.cam...
  18. B

Yardım Acaba yardımci olabilirmisiniz

Planimda Bu Var Şuan bu modelin 8x8 i var memnunum kazandığım parayla buna geçsek 32 yapsam dedim sizce mantiklimi bide aklımda [H3 id='Kngston+32GB+3200MTS+Ddr4+CL16+Dmm+Kit+Of+2+Beast+Rgb+Turkey+KF432C16BB2AK232TR+-+Ram+bu+var+sizce+hangisi']Kıngston 32GB 3200MT/S Ddr4 CL16 Dımm (Kit Of 2)...
  19. B

Yardımcı Olabilir misiniz Bı Sorum Var

Ben Kioxia 2TB Exceria Plus G3 LSD10Z002TG8 Gen4 5000-3900MB-sn NVMe PCIe M.2 Ssd bunu alıp A520M A Proda M2 Ye Takacam Oyun Açılma Yavaş Gibi Problemler Yaşar mıyım
  20. B

Yardım Tavsiye Ram F/P Varmıdır Acaba

16x16 Toplam 32 GB Olucak Fikirlenirizi Alalim DDR 4 Soğutucu Olabilir Olmayadabilir
Geri