Arama sonuçları: *

• Users: BL4CKROCK
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. BL4CKROCK

2x16 GB DDR5 6000MHz CL30 RAM'in 1.43V'ta çalışması zararlı mı?

Selamlar, Sistemde kullandığım RAM kitim 2x16 GB DDR5 6000MHz CL30 (EXPO) profiline sahip. Ancak anakart (Colorful AM5) otomatik voltajda sistem açılmadığı için manuel olarak 1.43v verdim. Şu anda RAM'ler 30-40-40-76 zamanlamalarında stabil şekilde çalışıyor. MemTest86 ile test ettim, herhangi...
  2. BL4CKROCK

57 Bin TL’lik RX 9070 XT’li bu sistem parasına değer mi?

Herkese iyi forumlar, 57 bin TL bütçem var ve böyle bir sistem toparladım kendimce fikirlere ve tavsiyelere açığım şunun yerine şunu koyabilirsin şuraya şu bütçeyi eklersin gibi tavsiyeler bekliyorum. Anakart: Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart - 5.161,00 TL İşlemci: AMD Ryzen 5...
  3. BL4CKROCK

1600₺ Oyuncu Kulaklığı Tavsiyesi

Bundan yıllar önce aldığım Rampage SN-RW1 bugün itibariyle rahmetli oldu, uzun yıllar gayet memnun bir şekilde kullandım. Şimdiyse 1500-1600₺ civarına kulaklık bakıyorum. Rekabetçi FPS oyunları oynuyorum genelde Gamepower Kizaru önerir misiniz? Başka tavsiyeleriniz var mı gözden kaçırdığım?
  4. BL4CKROCK

Ekranın altındaki siyah çizgiler

Monster Tulpar T7 V25.1.2 kullanıyorum. Eve geldim ve bilgisayarı açtığımda ekranın altındaki bu çizgilerle karşılaştım. Sorun ekranda mı yoksa windowsta mı anlamak için bios'a girdim ve bios ekranında bu çizgilerin olmadığını gördüm sorun sizce ne olabilir?
  5. BL4CKROCK

25" monitöre bütçem yetiyor 27" indirimi beklemeli miyim?

Monitör için 6000₺ bütçem var ve Samsung Odyssey G4 25" LS25BG400EUXUF modeline bütçem yetiyor fakat 27" modeli içimi gıdıklıyor genelde Rekabetçi FPS oynuyorum ve çok fazla dizi/film seyrediyorum. Bir an önce siparişimi verip 25" monitöre kavuşmalı mıyım yoksa 27" için indirim mi kovalamalıyım...
Geri