Arama sonuçları: *

• Users: Zreqw22
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Zreqw22

MCHOSE L7 Pro, ATK Dragonfly A9, VXE R1 Hangisi Daha İyi?

Bütçem hepsine yetiyor hangisi daha iyi? Farklı bir mouse önerisi olan lütfen gaminggentrde bulunan bir mouse söylesin (indirimden dolayı)
  2. Zreqw22

150.000 TL 125-250CC motor önerisi

150.000 TL naked veya racing motor arıyorum. CC'si 125-250CC arası olsa yeter 2. elde fark etmez şu an Bajaj pulsar n250 ve bajaj pulsar ns200 ug dikkatimi çekti. Sizin öneriniz var mı?
  3. Zreqw22

Asus vg249+2500tl verip LG UltraGear 27GQ50F-B alınır mı?

Yeni monitöre geçmek istiyorum şu anki küçük geliyor sizce alınır mı? Alınmazsa hangi model alınabilir?
  4. Zreqw22

Spiderman 2 Animasyona girmiyor

Spiderman 2 oynuyordum küçük biryerden geçerken animasyona girmesi lazım ama hiçbirşekilde girmiyor görevi iptal ettim son checkpointten başlattım pcyi yeniden başlattım trainerıda kapattım ama yinede hiçbir şekilde animasyona girmiyor takılı kalıyor türkçe yamadan dolayı kaynaklanabilirmi?
  5. Zreqw22

İnstagramda bedava verilen steam hesapları güvenilir mi??

Arkadaşlar instagramda gezerken bir reels çıktı reelsde ücretsiz bir hesap veriyordu ve açıklamadada işte hesapta rdr2 cod pes21 v.s falan var yazıyordu bende giriş yapmak istedim ama ip ye erişeleceğinden korktum o yüzden chromeden vpn ile girdim gerçektende hesapta rdr2 var ben bilgisayardaki...
  6. Zreqw22

Rtx 4060 intel i3 12100f fc25 drop

FC25'te oyunda drop yaşanıyor. Grafikleri düşürmeme rağmen hâlâ drop devam ediyor. Sebebin RAM'den kaynaklandığını düşünüyorum, bu yüzden bu fotoğrafı paylaşıyorum.
  7. Zreqw22

Steam Dualshock 4'ü xbox olarak algılıyor

dualshock 4 destekleyen uncharted 4 girsem bile xbox olarak algılıyor not ds4 açık ve dualshock 4 yaptım ds4de
  8. Zreqw22

Uncharted 4 Durduk yere oyun çöküyor?

Oyun durduk yere birden bire donuyor hiçbir şekilde geri gelmiyor windowstan uygulama yanıt vermiyor hatasıda alıyorum oyun harici hddye yüklü harici hddende kaynaklı olabilir çözümünü bilen varsa yazabilirmi teşekkürler
  9. Zreqw22

İphone 13 29.699 alınır mı?

https://www.n11.com/urun/apple-iphone-13-128-gb-apple-turkiye-garantili-2141312?magaza=aleankara ürün bu satıcının değerlendirmesi falan yok alınır mı?
  10. Zreqw22

İphone 12 mi iphone 13 mü?

Arkadaşlar sorum başlıkta fiyat farkı 2000 arasındaki.
  11. Zreqw22

Öneri Gamepadım için Bluetooth adaptör usb önerisi

anakart Bluetooth desteklemiyor 200 tl altı bir adaptör önerisi olan yazabilirmi windows 11 ile uyumlu olsun
  12. Zreqw22

Fc25 ultimate edition oyuna girmeden atma

Steamden fc25'e oyna dediğim zaman bir pencere açılıyor sonra direk kapanıyor oyun dosyalarınıda doğruladım birisi yardım edebilirmi
  13. Zreqw22

Steam fc25 nasıl ücretsiz alınıyor

steam fc25 yorumlarını incelerken farkettim bilgisi olan bilgilendirirse çok mutlu olurum
  14. Zreqw22

Spiderman miles morales someting went wrong hatası

Oyunum crack değil paylaşımlı hesapta oynuyorum bazen 1-2 saat sonra bazenleride 10dk sonra oyundan atıp someting went wrong hatası veriyor ve oyundan atıyor bilen birisi yardımcı olursa çok sevinirim.
  15. Zreqw22

Spiderman miles morales %53 ile %60 arası bir savesi olan atabilirmi

oyun oynarken birden bire attı cloud çakışması oldu bende en yenisini seçtim tarihi aynıydı ama 2 dakikalık bir fark vardı bende en yenisini seçtim oda steam clodun saveydi sonra oyunu açtığımda profilim yoktu ilerlemem en son %53 dü azcık oynamıştım %53 ile %50 arası save dosyası olan atarsa...
  16. Zreqw22

Spiderman miles morales report problem hatası

Oyunu oynarken birden bire şöyle hata alıyorum öncedende fazla vram kullanma hatası alıyodum grafikleri düşürerek halettim bu hatada bazenleri geliyor bazenleri gelmiyor dün 2-3 saat oynadım hatayı almadım afma bugün girdim 2dk sonra oyundan attı bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim not...
  17. Zreqw22

spiderman miles morales hata alıyorum

oynarken böyle bir hata alıyorum çık gir yapmama rağmen aynı senaryo geldiği gibi beni oyundan atıyor 1728239385 Çeviriden baktım fazla vram kullandığı içinmiş kusura bakmayın biraz erken davranmışım
  18. Zreqw22

Fc25 ne zaman indirime girer

Sorum başlıkta eğer indirime girmesi 4-5 ay ve daha uzun sürecekse direk 250tlye offline alıcağım bilgisi olan paylaşırsa çok mutlu olurum
  19. Zreqw22

Windows11 geçmeye değermi performans düşüşü yaşanırmı?

sorum başlıkda diğer sorumsa windows 11 e geçtikten sonra tüm dosyalarım kaybolurmu yani direk Pc sıfırlanmış gibimi olucak yoksa tüm her şey kalcak ama işletim sistemimi değişcek sadece
  20. Zreqw22

en iyi Assassin's Creed oyunu hangisidir

Arkadaşlar ubisoftun kendi sitesinde bayabi bir oyunda indirim var assains creed oyunu almak istiyorum ama hangisi daha iyi bilmiyorum bide mythology pack var içinde origins valhalla bide oddysey yanına bir kaç tane daha oyun alıcağım öneriniz nedir
Geri