Arama sonuçları: *

• Users: uzayege
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. U

KPSS SÜRECİM HAKKINDA

Selamlar, kpss/ags ye çalışmaya başladım. Bugün tam 43. günüm. Ancak çalışırken bir sıkıntı yaşıyorum. Vakit aşırı hızlı geçiyor. Konularım da ona göre bitiyor orda sorun yok ama içimde şöyle bir his oluştu son zamanlarda... ben daha 11 ay bu sınavlara çalışacağım ve hayatım çöp oluyor gibi bir...
  2. U

144 hz cıkmıyor YARDIM LÜTFEN

merhabalar, monitörüm 144 hz gtx 1650 ekran kartlı pc de bile 144 cıkıyordu ancak bu ekran kartından mı bilmiyorum ama yeni sistemimde cıkmıyor. araştırdım ancak çözüm bulamadım. ayarlardan falan hiçbir yerde yok. sürücü güncelledim. yeniden baslattım ne yaptıysam yapamadım. yardımcı olur musunuz
  3. U

RTX 5060 32 bin uygun mu

Gördüğünüz 5060 lı bu sistemi 32 bine aldım az önce. Fiyat makul mü?
  4. U

20-25K LOL sistem önerisi

20-25K arası lolde full ayarda yüksek fps verecek sistem önerisi lütfen
  5. U

PC NEDEN FPS DROP YİYOR ?

Arkadaşlar kendi işlemcim : i3 10100F ekran kartım gtx1650 İnternet cafede: i3 9100 ve gtx 1050 var Ancak kendi bilgisayarımda lol vs fps oyunları oynarken en düşük ayarda oynamama rağmen fps drop yiyorum ve sıkça kasmalar yaşanıyor. İnternet kafenin donanımı daha düşük olmasına rağmen full...
  6. U

Bilgisayarım lolde neden donuyor yardım lütfen

Arkadaşlar kendi işlemcim : i3 10100F ekran kartım gtx1650 İnternet cafede: i3 9100 ve gtx 1050 var Ancak kendi bilgisayarımda lol vs fps oyunları oynarken en düşük ayarda oynamama rağmen fps drop yiyorum ve sıkça kasmalar yaşanıyor. İnternet kafenin donanımı daha düşük olmasına rağmen full...
  7. U

20-30K arası sistem önerisi 🥺

20-30k arası full ayar lolde akıcı oynatacak hazır sistem öneriniz var mı ?
  8. U

PC ANLAMSIZ KASIYOR SEBEBİ NE OLABİLİR?

Merhabalar, İ3 10100F GT 1650 4gb 16 ram 532 SSD Bir sistemim var. Lol valorant gibi oyunlar oynuyorum. FPS yüksek olmasına rağmen oyunda sık sık fps drop yiyorum ve kasma yaşıyorum. Özellikle oyuna girmeden önce YouTube, instagram gibi yerlerde az çok takılıp kapatıp oyuna girince oluyor...
Geri