Arama sonuçları: *

1. Z

En İyi Fiyat-Performans Lego Seti Tavsiyeleri

Lego almak istiyorum ama malum fiyatlardan o kadar para verince iyi ve büyük alma gibi bir düşüncem var fiyat olarak 2k-3k arası bir şeyler olabilir en iyi fiyat performans bildiğiniz setler varsa atar mısınız?
  2. Z

❌İndirim Bitti! Xbox Controller Mavi (Outlet) 2250TL

Nethouse'da Outlet özel 2250TL ye düşmüş ne zamandır istediğim modeldi mavi olması üzdü ama normal fiyatının Itopya,Media Markt gibi yerlerde 3400-3600TL olması rengi seven ya da sıkıntı etmeyeceklere iyi bir fırsat olabilir: link
  3. Z

❌İndirim Bitti! SteelSeries Arctis 7P Plus Wireless Mikrofonlu Kulaklık 4.500 TL!!!

5.500 TL normal fiyatı %20'ye yakın bir indirim almış aynı zamanda PS5 versiyonu da olduğu için PS'de de kulanılabiliyor. https://ty.gl/ypfyb51t55tav
  4. Z

M3 Pro mu M3S Pro mu?

M3 pro ve M3S pro arasında kaldım M3 proya bazı yerlerde plastik kalitesini beğenmediklerini yazmış bağzılarıysa bataryalı hafif bir mouse olmasindan dolayi ince kasa olduğunu söylemiş ama asıl fark tutuş ve boyutta elim 16cm orta parmaktan claw tutuş yapıyorum aradaki 200tl farka değer mi yoksa...
  5. Z

2k Güncel indirimli veya indirimsiz Mouse önerisi

2k ya kadar bütçem var mouse önerebilir misiniz?
  6. Z

VXE R1 vs Darmoshark M3 Pro vs m3s Pro

2K'ya kadar bütçem var ama F/P açısından mouse istiyorum. R1 Pro olsa direkt onu alacağım, hem malzeme kalitesi hem de Mcu'dan. M3 Pro'ya da m3s Pro arasında kaldım. R1'de Mcu'dan hem de tırtıklı yapısı biraz alma isteğimi kırdı. Daha farklı, bu performansta mouse varsa söylerseniz.
  7. Z

4070 Gaming X Slim 22.500 TL Alınır mı?

Bilgisayarcı da 4070 Gaming X Slim 2Yıl garantili 22.500 TL Sizce 4k daha koyup Dual bir 4070 super mi yoksa bu mu?
  8. Z

Ryzen 5 7500f ve Rtx 4070 sistem darboğaz yapıyor mu?

Aldığım yer 4070 Gaming X slim olduğundan 4070 Supere yakın performans verir dedi Mafia Definetive de %92 ve % 96 arası ekran kartı kullanımı var bazen de %85 de takılıyor acaba işlemciye oc mu yapmalıyın ama suanki halinde bile stock fan olduğundan 80 derece altına inmiyor yardım edin.
  9. Z

RTX 4070 Super'li bir sistem toplama

47k bütçem var. Hazır sistem ya da parça önersisinde bulunabilirseniz sevinirim.
  10. Z

40-45k ile sistem önerisi

Zaten bir iki sistem buldum sistem 1 ve sistem 2 bunlardan birini alcak olsam neleri degiştirmem gerekir. Almaya değerler mi?
Geri