Arama sonuçları: *

1. S

Oyuncu kulaklığı önerisi 1000TL

Agalar bütçe 1000 TL max 100-200 daha çıkabilirim bana kulak içi ( varsa kulaküstü de olabilir hafif olmak şartıyla ) kablolu oyuncu kulaklığı lazım CS gibi oyunlarda kullanmak için. Şu anki kulaklığımda ses kasamıyorum özellikle ayak seslerini duymamı sağlayacak bir kulaklık lazım. Mikrofonu...
  2. S

Yardım ŞEHİRDIŞI ALIŞ VERİŞ İÇİN YARDIM

Arkadaşlar benim pek alış satış tecrübem yok. Sarı siteye klavyemi ilana koydum takas olur dedim. Bana istanbuldan biri yazdı wp üzerinden. Klavye takası için konuştuk video falan gönderdi klavyenin ve takas yapmak istiyoruz. Ama ben adanadayım o istanbulda bu işin sürecini merak ediyorum...
  3. S

B sınıfı ehliyet harcı yatırma

Merhaba, şuan b sınıfı ehliyet harcı B Sınıfı İçin Harç Ücreti: 5.678,60 TL, Değerli Kağıt Bedeli: 1.420,00 TL, Vakıf Payı: 340,00 TL, Toplam: 7.438,60 TL şeklindedir. Gittiğim kurs bana harcı ziraat atm veya mobilden yatırmam gerektiğini söyledi. Acaba internetten ödeyebilir miyim diye baktım...
  4. S

Black Label mi Jack Daniels Honey mi ?

Daha önce arkadaşlarla 1 kez içtim aralarında ilk kez içen bendim, tabii nasıl içilir ne kadar içilir bilmiyorum. Neyse başladık içmeye 6 bardak toplamda yaklaşık kişi başı 35CL içtik 70CL'yi 2 kişi paylaştık biri de az bir şey tadımlık içti. Ama eşek arkadaşlarım bunun yanına 2 litre enerji...
  5. S

Dell inspiron n5110 driver

Bi akrabamın inspiron n5110 laptopuna windows 10 yükledim. win7'ydi format atmışken win10 yapmamı istedi. Driverleri yükleme işi var sırada ama dellin sitesinde bu laptopun sadece win7 ve win8 sürücüleri var. Başka sitelere bakayım dedim ve 2 site buldum bu laptop için win10 driverler bulunan...
  6. S

Kendi bilgisayarımda minecraft sunucusu açmak

Selamlar, dün technopat'ın forum sayfasında kendi bilgisayarımıza nasıl mc sunucusu açabileceğimizi gösteren bir yazı okudum. Biraz karmaşık gibi ama denemeyi düşünüyorum. Daha önce realms ile java sunucusu açtığımızda ping sorunları ile karşılaştık hatta altımıza blok koyarak yukarı bile...
  7. S

Türknet mi Kablonet mi?

Adana Çukurova'da yaşıyorum bölgemizde türktelekomun altyapısı 100mbps iken kablonetin 1000mbps fiber altyapısı bulunmakta. Türknet ve Kablonet'ten fiyat aldım. Türknet aylık 500 ama kurulum ücreti olduğu için ilk 6 ay fazladan 140 tl faturanıza yansıtıcaz dedi yani 840 tl kurulum ücreti var ve...
  8. S

Victus ısınma sorunu

HP victus 16 rtx 4050 (120w) ve r7 7840hs var içinde. 1 yıldır kullanıyorum bugün gidip bilgisayarcıda macun yenilettim ama ısıya bi etkisi olmadı gibi gözüküyor. RDR 2 oynarken ekran kartı 80-85 işlemci 85-90 derece aralığında oluyor. Adana'da yaşıyorum bu sıcaklık normal midir yoksa macunda mı...
  9. S

gamegarajdan ryzen 5 5600 4060ti 16gb sistem alınır mı?

https://www.gamegaraj.com/urun/striker-5a/?fbclid=PAZXh0bgNhZW0BMAABphZim2j8zVaE53t7MTrVF42VyVxR-4jKpTbP03GsNbld8_na5YH2J_361g_aem_kakyTqF_kiCkt4WTnaJEHg Sistem bu, işlemciyi 5600, ekran kartını inno3d 4060ti 16gb, ramleri xpg 2x16 3600mhz cl18, ssd' yi twinmos 1tb 3600/3250, soğutmayı cooler...
Geri